روحانی: اعتبارنامه نماینده باید در مجلس بررسی شود، هیچ نهاد دیگری نمی تواند در آن مداخله کند

زیتون- رییس جمهوری، امروز به صورت علنی از رای مردم به مینو خالقی دفاع کرد و گفت که اگر کسی به رای شخصی خود اتکا کند و استبداد و جمود پیدا کند در مسیر حرکت و نابودی و خسران قرار گرفته است.

حسن روحانی گفت که براساس قانون اساسی هر نماینده ای که از هر حوزه انتخابیه انتخاب می شود پس از رای آوردن، اعتبارنامه آن باید در مجلس شورای اسلامی بررسی شود و هیچ نهاد دیگری نمی تواند در آن مداخله کند او که امروز و به مناسبت روز ملی شوراها در سالن اجلاس سران سخن می گفت، افزود:« مرحله دوم انتخابات در روز دهم اردیبهشت ماه در ۶۵ حوزه انتخابیه برای انتخاب ۶۸ نماینده باقی مانده برگزار خواهد شد تا این لیست نماینده دوره دهم تکمیل گردد و آنهایی که هنوز منتخب مردم نیستند انتخاب شوند.»

روحانی در بخش دیگری از سخنانش که توسط ایرنا منتشر شد، تصریح کرد هم باید به قانون پایبند باشیم و قانون اساسی و قوانین مصوب مجلس. جز افتخارات ما است که در کشور قانونگرایی زندگی می کنیم با مشارکت و مشورت مردم و با عقل جمعی کار را پیش می بریم و هر یک از نمایندگان نماینده ملت ایران است. وی گفت:« این افتخار را اسلام به ما داده و این ارمغان را امام و انقلاب در سایه تعالیم اسلامی برای ما آورده و امروز افتخار ما آن است که با رای مردم کشور اداره می شود و با قانون خدا و قرآن مجید و سنت پیامبر راه زندگی مشخص می گردد ولی اداره جامعه طبق فرمان خدا توسط مردم باید اداره شود.»
تاکید رییس جمهوری بر لزوم بررسی اعتبار نامه منتخبین ملت توسط مجلس، پس از آن صورت گرفت که دولت در مقابل نظر شورای نگهبان عقب نشینی کرد و برای مینو خالقی، سومین منتخب مردم اصفهان، اعتبار نامه ای صادر نکرد تا توسط مجلس بررسی شود.
تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. صحت انتخابات اصفهان را هیات اجرایی و نظارت و شورای نگهبان تائید کرده است و مردم نیز خانم مینو خالقی را به نمایندگی بر گزیده اند ، اعضای هیات اجرایی و نظارت نمیتوانند اعتبارنامه ایشان را امضا نکنند ، در صورت استنکاف انان ، که جز بزدلی علت دیگری نمیتواند داشته باشد ، فرماندار اصفهان وظیفه دارد که اعتبارنامه را امضا کند و پذیرش یا عدم پذیرش آن با مجلس است .

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »