زیتون– با افزایش بیماران مبتلا به ویروس کرونا و تکمیل ظرفیت بیمارستان های ویژه این بیماری در قم، بیمارستان صحرایی سپاه در مجتمع نور برپا شده است.
به گزارش ایسنا بیمارستان سیار مذکور شامل ۴۴ کانکس و دارای تجهیزاتی برای پذیرش ۱۸۰ بیمار است و با همکاری پشتیبانی نیروی زمینی سپاه پاسداران و بیمارستان شهید صدوقی تجهیز شده و تمامی کادر آن نیز از پرسنل تخصصی سپاه می باشد.
همچنین امروز رییس اورژانس قم گفت که کدهای عملیاتی این مرکز ۲۳۴۹ بار به صحنه اعزام شدند و ۱۰۲۷ بیمار مبتلا به کرونا یا مشکوک به این بیماری را به مراکز درمانی منتقل کردند.
در مجموع تا علی ابرازه٬ قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم٬ از بستری شدن ۸۴۰ بیمار کرونایی در قم خبر داد که از روز گذشته تا امروز ۸۵ نفر بهبودی کامل یافتند و مرخص شدند.
بیشتر بخوانید:
بیشتر بخوانید:
نقش حسین طائب در گسترش کرونا در ایران
بیشتر بخوانید:
کرونا در گیلان؛ بیمارانِ سرگردان و کمبود امکانات
کرونا در ایران از قم شروع شد؛ پایتخت تشیع.
شاید اگر یک شهر دیگر در ایران میزبان اولین مبتلای به کرونا بود٬ شرایط به گونهای دیگر رقم میخورد.
انتشار خبر بیماری شهر «مقدس قم»٬ شهری که میزبان حرم خواهر امام هشتم است٬ معادلات در ایران را به گونهای دیگر رقم زد.
بر اساس روایات شیعیان شهر قم مکانیست مقدس و حرم معصومه در این شهر مکانی برای شفا گرفتن؛ حال اما بیماری کرونا از این شهر آغاز شده است.
با تمام این احوال اما کار شهر قم به جایی رسید که در این شهر برای درمان بیماران مبتلا به کرونا بیمارستان صحرایی برپا شد.
احمد امیرآبادی فراهانی، نماینده قم در مجلس، که گفته میشود خود نیز به کرونا مبتلا شده، اولین فردی بود که به «فاجعه کرونا درقم» اشاره کرده و گفته بود که در شهر قم دستکم «۵۰ تن» بر اثر ابتلا به کرونا جان باختهاند.
او با بیان این که در شهر قم، روزانه «ده نفر» بر اثر ابتلا به کرونا از بین میروند، از آن چه پنهانکاری دولت و وزارت بهداشت در مورد شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ایران نامید، به شدت انتقاد کرده بود.
پس از آن که قرنطینه شدن قم صلاح دانسته نشد، نهادهای امنیتی و ایمنی استان قم، ضد عفونی ضریح و محوطه داخلی حرم را دستور کار قرار دادند و حائلهایی نیز در اطراف ضریح گذاشتند. برگزاری نماز جماعت در حرم نیز به تصمیم شورای تامین استان قم، تا اطلاع ثانوی تعطیل اعلام شد. تعطیلی خود حرم یا مجموعه زیارتی جمکران اما کراهت داشته و هیچ دستگاهی وارد این بحث نشده است.
پایگاه خبری «آستان حضرت معصومه» نیز در همین رابطه یادداشتی منتشر کرد مبتنی بر اینکه نیازی به ضدعفونی کردن حرم یا بستن آن نیست زیرا معماری ایمانی و سازههای نقره آن بهترین سلاح علیه باکتریها هستند.
پس از آن در بین برخی از معتقدان به امکانه مقدسه در ایران چالشی به راه افتاد مبنی بر «لیسیدن ضریح» این افراد تصاویر خود را در حال لیسیدن ضریح امکان مقدسه در ایران نیز منتشر میکردند.
در نهایت اما برخی از این افراد بازداشت شدند و بر اساس گفتههای رییس کمیسیون قضایی مجلس به زندان و شلاق محکوم خواهند شد.
در حالی که بیش از دو سال از جنبش "زن، زندگی، آزادی"، جنبشی که جرقه…
بیانیهی جمعی از نواندیشان دینی داخل و خارج کشور
رسانههای گوناگون و برخی "کارشناسان" در تحلیل سیاستهای آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، بهطور…
زیتون: جلد دوم کتاب خاطرات طاهر احمدزاده اخیرا از سوی انتشارات ناکجا در پاریس منتشر…