کرونا در مازندران؛ عبور از وضعیت زرد به قرمز

زیتون: ورود به استان‌های گیلان و مازندران ممنوع شد.

با تصمیم ستاد استانی مقابله با کرونا تمام مسیرهای ورودی به مازندران بر روی مسافران و افراد غیربومی بسته شد.

در آخرین آمارهای رسمی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت تعداد مبتلایان به کرونا در استان مازندران ۳۰۱ نفر گزارش شده است.

آخرین آمار میزان مرگ و میر بر اثر کرونا در این استان دو روز پیش ارایه شده بود که به گفته ستاد اطلاع رسانی بیماری کرونا مازندران تا روز چهارشنبه ۱۴ اسفند ماه تست ۸۱ نفر مثبت شده بود و ۱۳ نفر فوتی داشتند.

بر اساس همین آمار مازندران بعد از تهران، قم، گیلان و اصفهان آلوده‌ترین استان به ویروس کروناست. شنیده‌ها از درون مازندران هم حاکی از آن است که وضعیت‌ شهرستان‌های بابل و آمل از سایر نقاط بحرانی‌تر است.

عباس مهدوی، مدیر روابط عمومی استانداری مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا تائید کرد که از بامداد جمعه ۱۶ اسفند تمام جاده‌های ورودی استان بر روی مسافران و افراد غیربومی بسته شده و فقط خودروهای حامل سوخت و مواد غذایی اجازه ورود به استان مازندران را دارند.

تصمیم بر بستن راه‌ها در پی گسترش سریع این ویروس در این دو استان شمالی کشور، در پی اعلام تعطیلی مدارس و دانشگا‌ها تا نیمه فروردین گرفته شد، چرا که بیم آن می‌رفت که با توجه به تعطیلات پیش‌رو  این استان‌ها مطابق معمول مقصد مسافران نوروزی بشود.

به گزارش تسنیم به نقل از دبیر شورای اطلاع رسانی استان مازندران نیروهای انتظامی و سپاه در ورودی‌های جاده  کندوان، هراز و فیروزکوه مستقر شده‌اند تا از ورود مسافران جلوگیری کنند.

در حالی که خبرگزاری‌های داخلی از وجود ترافیک سنگین در جاده‌های منتهی به مازندران و گیلان خبر می‌دهند و مکررا از مردم می‌خواهند که به این استان‌ها سفر نکنند و در خانه بمانند، دوربین‌های ترافیکی منطقه اما تردد چندانی را ثبت نکرده و  عکس‌های ثبت شده در دوربین‌های ترافیکی جاده‌ها را خلوت و بدون ترافیک نشان می‌دهد.

 

همچنین اعلام شد که فعالیت تمامی ادارات مازندران در روز شنبه به‌صورت حضوری تعطیل شد و ادارات به‌صورت دورکاری فعال خواهند بود. «قرارگاه مدیریتی بیماری کرونا»  همچنین خبر داد که کاهش ساعت کاری کارکنان تا پایان هفته آینده تمدید شد.بر اساس اعلام دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان مازندران  هم شنبه ۱۷ اسفندماه تمامی شعب بانک‌های استان مازندران تعطیل است.

در شهرستان بابل بیمارستان‌های میناگر، شهید یحیی‌نژآد و یک طبقه از بیمارستان آیت‌الله روحانی به بیماران کرونایی اختصاص داده شده است.

 


بر اساس گفته‌های کادر درمان این بیمارستان‌ها که به دست «زیتون» رسیده این بیمارستان‌ها به طور جدی با مشکلات کمبود مواد ضدعفونی‌کننده، ماسک، دستکش و کپسول اکسیژن مواجه هستند، به طوری که خیرین وارد عمل شده و برای بیمارستان مینا‌گر مواد ضدعفونی تهیه‌کرده‌اند.

به گزارش زیتون مشکل کمبود و در واقع تهیه دارو خود به یکی از دلایل گسترش بیماری در این شهر بدل شده است. به دلیل اینکه کمبود داروهای بیمارستانی مورد استفاده برای درمان کرونا که به طور طبیعی فقط در بیمارستان یافت می‌شود موجب شده تا پزشکان از خانواده‌های بیماران بخواهند که برای تهیه دارو به سطح شهر بروند و به هر ترتیبی که ممکن است برای بیمارانشان دارو پیدا کنند. در حالی که این خانواده‌ها عملا باید در قرنطینه باشند و در نهایت فارغ از آن که نمی‌تواند دارویی بیابند به ناقلین خاموش این بیماری در شهر هم بدل می‌شوند.

در مورد آمار مرگ و میر فقط در همان شهرستان بایل روایت‌ها متفاوتی وجود دارد که همه آنها میزانی بالاتر از آمار رسمی اعلام شده از طریق وزارت بهداشت است.

از سوی دیگر در سطح شهر نیز به نظر می‌رسد هنوز مردم کرونا را چندان جدی نگرفته‌اند. در بابل و آمل بازارهای روز همچنان برقرار است و در آنها کوچکترین اثری از رعایت اصول پیشگیری به چشم نمی‌خورد و از طرف دولت نیز اقدامی برای تعطیلی آن نشده است.

بر اساس آخرین آمار اعلام شده امروز، جمعه ۱۶ اسفند  از ظهر دیروز تا امروز، ۱۲۳۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کل کشور شناسایی شد و در مجموع تعداد این بیماران در کشور به ۴۷۴۷ نفر رسید.

به گفته سخنگوی وزات بهداشت در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷ بیمار مبتلا به کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان بر اثر این بیماری به ۱۲۴ نفر رسید.

Recent Posts

به همه ی اشکال خشونت علیه زنان پایان دهید

در حالی که بیش از دو سال از جنبش "زن، زندگی، آزادی"، جنبشی که جرقه…

۱۴ آذر ۱۴۰۳

ابلاغ «قانون حجاب و عفاف» دستور سرکوب کل جامعه است

بیانیه‌ی جمعی از نواندیشان دینی داخل و خارج کشور

۱۴ آذر ۱۴۰۳

آرزوزدگی در تحلیل سیاست خارجی

رسانه‌های گوناگون و برخی "کارشناسان" در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور…

۱۴ آذر ۱۴۰۳

سلوک انحصاری، سلوک همه‌گانی

نقدی بر کتاب «روایت سروش از سهراب »

۱۴ آذر ۱۴۰۳

مروری بر زندگی سیاسی طاهر احمدزاده

زیتون: جلد دوم کتاب خاطرات طاهر احمدزاده اخیرا از سوی انتشارات ناکجا در پاریس منتشر…

۰۹ آذر ۱۴۰۳