Categories: پخش زنده

? زنده| طرح سه فوریتی نمایندگان مجلس برای تعطیلی و قرنطینه کامل کشور

 

 




درخواست جمعی از وزرا، سفرا، استانداران، معاونان وزرا و منتخبان مردم برای لغو حصر

۱۵۴ نفر از فعالان سیاسی، اعضای شورای شهر و مدیران اجرایی و نمایندگان پیشین مجلس در نامه‌ای به رهبر جمهوری اسلامی از او خواستند که موافقت کند «حصر خانگی» رهبران جنبش سبز به «قرنطینه خانگی» تبدیل شود.

این گروه از مدیران ارشد همچنین پیشنهاد داده‌اند که بعد از پایان یافتن «قرنطینه در کشور» و عادی شدن وضعیت، «قرنطینه اختیاری» این افراد تمام شود و بتوانند «زندگی عادی» خود را از سر گیرند.

در این نامه یک مکانیسم دو مرحله‌ای برای رفع حصر مطرح شده است.

به نوشته امضا کنندگان این نامه باید: «با توجه به ضرورت پایان‌دادن به التهابات یک دهه اخیر، خاتمه‌دادن به حصر خانگی و تبدیل آن به «قرنطینه اختیاری» را ضروری می‌دانیم تا با پایان‌یافتن قرنطینه در کشور و عادی‌شدن شرایط، قرنطینه اختیاری محصورین نیز خاتمه یابد و آنان زندگی عادی خود را از سر بگیرند.»

این نامه را افرادی چون محسن آرمین، ابراهیم اصغرزاده، جواد اطاعت، مرتضی الویری، شهربانو امانی، محسن امین‌زاده، مصطفی تاج‌زاده، اکبر ترکان، عبدالله رمضان‌زاده، سعید حجاریان، مرتضی حاجی، محسن صفایی فراهانی و فائزه هاشمی رفسنجانی امضا کرده‌اند.

تاکنون پیشنهادهای زیادی درباره رفع حصر میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی مطرح شده، اما هیچ یک توسط آیت‌الله خامنه‌ای مورد موافقت قرار نگرفته است./کانال تلگرامی مصطفی تاجزاده



طرح سه فوریتی نمایندگان مجلس برای تعطیلی و قرنطینه کامل کشور

عبدالکریم حسین‌زاده٬ رییس فراکسیون حقوق شهروندی مجلس٬ خبر از آن داد که طرح سه فوریتی تعطیلی و قرنطینه کامل کشور تقدیم هیات رییسه مجلس شده است.

او گفت: «یکشنبه هفته گذشته که جلسه مجلس قرار بود به صورت مجازی برگزار شود من در محل صحن مجلس حاضر شدم و ضمن رایزنی با رییس مجلس، طرح سه فوریتی تعطیلی و قرنطینه کامل کشور را در یک ماده و ۱۱ تبصره و با امضای ۱۶ نفر از نمایندگان تحویل آقای قاضی زاده هاشمی کردم، ایشان نیز این طرح را به اداره قوانین ارجاع کردند.»

عبدالکریم حسین‌زاده افزود: «این طرح که حدود یک ماه پیش تهیه شده بر مبنای تعطیلی یک ماه کشور و براساس اصل ٧٩ قانون اساسی پیش‌بینی شده بود که با توجه به اینکه مجلس جلسه علنی نداشت امکان مطرح کردن آن نیز نبود لذا بنا داریم این طرح را در اولین جلسه علنی مجلس برای اتخاذ راهکارهایی جهت مقابله با کرونا مطرح کنیم.»/ایسنا



ابتلای تعدادی از کارکنان بخش حمل و نقل شهری تهران به کرونا

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران از فوت سه راننده تاکسی در اثر ابتلا به کرونا خبر داد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران نیز گفت که ۳۰ نفر از همکاران ما با کرونا مبتلا شده اند که تحت مداوا هستند و نحوه درمان آنها پیگیری می شود.

مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تهران نیز در همین رابطه گفت که تست کرونای ۴۰ نفر در اتوبوسرانی مثبت بوده است./ایلنا



آمار رسمی: کرونا جان ۱۵۸ نفر دیگر را در ایران گرفت

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵۸ نفر دیگر از مبتلایان کرونا در ایران جان خود را از دست دادند.

کیانوش جهان‌پور، سخنگوی وزارت بهداشت٬ ضمن اعلام این خبر گفت که بدین ترتیب، تعداد کل قربانیان کرونا در ایران، طبق آمار رسمی تاکنون ۳۴۵۲ نفر است.

جهانپور افزود که در طول همین مدت ۲۵۶۰ بیمار جدید شناسایی شدند و تعداد کل مبتلایان به کرونا در ایران به ۵۵۷۴۳ نفر رسید. او همچنین گفت که تاکنون ۱۹۷۳۶ نفر از بیماران بهبود یافته‌‌اند./ایرنا



پیام تسلیت جمعی از فعالان سیاسی و اجتماعی به مرتضی کاظمیان

معی از فعالان سیاسی و اجتماعی در گذشت پدر همسر مرتضی کاظمیان را تسلیت گفتند.

احمد ملتی٬ پدر فهیمه ملتی٬ همسر مرتضی کاظمیان٬ روز گذشته به دلیل ابتلا به بیماری کرونا در گذشت.

متن کامل این پیام را اینجا بخوانید.



حریرچی: ترافیک امروز تهران ما را نگران کرده است

ایرج حریرچی٬ معاون کل وزارت بهداشت٬ درباره وضعیت بیماری کرونا در تهران و همچنین ترافیک امروز سطح شهر تهران، ابراز نگرانی کرد.

او افزود: «از آنجایی که تهران نقش کلیدی ارتباطی با سایر استان‌ها دارد، هرگونه وجود و شیوع ویروس حتی در حد متوسط هم می‌تواند باعث انتشار به سایر شهرها و به‌ویژه شهرهای اطراف تهران شود که تبادل زیادی از نظر اشتغال دارند.»/ایسنا



هشدار ۵۰ اقتصاددان: امکان ناآرامی اجتماعی در نیمه دوم سال وجود دارد

۵۰ اقتصاددان ایرانی در نامه‌ای به حسن روحانی٬ رییس جمهوری٬ پیش‌بینی کردند که پیامدهای اقتصادی ناشی از بحران ویروس کرونا، «امکان شکل‌گیری هسته‌های ناآرام و ناخشنود در حاشیه شهرها» در نیمه دوم سال ۹۹ را بیشتر می‌کند و «سال ۱۴۰۰ را به دوره‌ای پربحران تبدیل خواهد کرد.»

در این نامه از افزایش رکود، کاهش تولید و نرخ رشد اقتصادی، افزایش فقر، افزایش کسری بودجه و وخیم‌تر شدن وضعیت تورمی به عنوان دیگر پیامدهای احتمالی بحران کرونا نام برده شده است.

بر همین اساس، اقتصاددانان به رییس‌ جمهوری پیشنهاد داده‌اند برای جلوگیری از بحران اقتصادی، «در طول بهار ۱۳۹۹»، در دو نوبت در مجموع «به هر نفر ایرانی یک میلیون تومان» وام خرید کالا داده شود.

آنها همچنین خواستار پرداخت‌های بلاعوض برای «کمک به اقشار آسیب‌دیده و سه دهک پایین» شده‌اند./ایلنا


خبرهای روز گذشته را از اینجا بخوانید.

Recent Posts

بی‌پرده با کوچک‌زاده‌ها

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

سکولاریسم فرمایشی

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

مسعود پزشکیان و کلینیک ترک بی‌حجابی

کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

چرا «برنامه‌های» حاکمیت ولایی ناکارآمدند؟

ناترازی‌های گوناگون، به‌ویژه در زمینه‌هایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

مناظره‌ای برای بن‌بست؛ در حاشیه مناظره سروش و علیدوست

۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظره‌ای بین علیدوست و سروش…

۲۴ آبان ۱۴۰۳

غربِ اروپایی و غربِ آمریکایی

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…

۲۳ آبان ۱۴۰۳