سعید اوحدی٬ معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش٬ گفت: «هنوز شرایط برای بازگشایی مدارس مهیا نشده است.
طبق پژوهشها درصد شیوع کرونا از طریق مدارس بیش از ۱۱ درصد است.»/تسنیم
برخی از کارگران فلزکار در نامهای به رییس جمهوری با اشاره به افزایش ۶ برابری قیمت ماسک و یک و نیم برابر شدن قیمت الکل، نوشتهاند نمیتوانیم این اقلام را بخریم «چراکه به همت شما و دولتهای پیشین هر روز فقیرتر شدهایم و قدرت خریدمان کاهش یافته است.»
در این نامه که امروز منتشر شده، با اشاره به این نکته که بیمه بیکاری دوران کرونا «رانندگان، کارگران ساختمانی، دستفروشان، بسیاری از بیکاران و کسانی را که دارای مشاغل حاشیهای هستند پوشش نمیدهد»، خطاب به رئیسجمهور ایران آمده است: «نمیتوان خانهنشینی را تبلیغ کرد اما فقرا را در نظر نداشت.»
نویسندگان نامه با اشاره به گرانی برخی اقلام ضروری برای مقابله با کرونا، نوشتهاند: «قبل از شیوع بیماری کرونا، دستکش لاتکس بستهای ۳۵ هزار تومان در داروخانهها توزیع میشد، اکنون ۱۰۰ هزار تومان شده است.»
کارگران از رییس جمهوری خواستهاند که با برقراری پوشش بیمه سه ماهه، پرداخت حقوق عقبمانده، مجانی کردن آب، برق، گاز تا انتهای بحران کرونا و توزیع رایگان لوازم بهداشتی از جمله ماسک، دستکش، الکل و مواد ضدعفونیکننده بین فقرا و کارگران بیکار شده، از این اقشار حمایت کند./ایلنا
روز گذشته دختری یازده ساله به دلیل فقر خود کشی کرد.
علی اکبر بسطامی٬ نماینده مردم ایلام در مجلس٬ پس از دیدار با خانواده دختر ۱۱ ساله گفت که مرگ این دختر ۱۱ ساله بر اثر فقر مطلق بوده است
به گفته او پدر خانواده معلول جسمی و تحت پوشش بهزیستی است و سرپناه این خانواده یک چهار دیواری ۵۰ متری بدون سقف و نیمه کاره است که با مشارکت بنیاد برکت و بهزیستی تا این مرحله ساخته شده است.
این نماینده مجلس افزود که بهزیستی ۱۴ میلیون تومان و بنیاد برکت در حد ۶ میلیون تومان برای ساخت این سرپناه کمک کرده اند و برای تکمیل ساختمان و سقف ان مسئولان مربوطه پیشنهاد دریافت وام به پدر خانواده می دهند که با توجه به معلولیت و فقر مطلق، دریافت وام در توان این خانواده نبوده و ساخت مسکن نیمه تمام مانده است.
او ادامه داد که لباسهای این دختر ۱۱ ساله چنان مندرس و غیر قابل استفاده بوده اند که ایشان قبل از مرگش اقدام به سوزاندن تمام لباسهای مندرس و غیر قابل استفاده خود می نماید تا بعد از مرگش بچه های دیگر این لباس ها را نبینند./خبرآنلاین
کیانوش جهانپور٬ سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد که تاکنون ۷۱هزار و ۶۸۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۱۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۴۴۷۴ نفر رسیده است.
او درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از آن در کشور افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز ( ۲۴ فروردین) بر اساس گزارش آزمایشگاه ها و دانشگاههای علوم پزشکی ۱۶۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در کشور به ۷۱ هزار و ۶۸۶ نفر رسید.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ادامه داد که در طول ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۷ بیمار دیگر مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و از زمان شیوع این بیماری در کشور تاکنون ۴۴۷۴ نفر جان خود را از دست داده اند.
جهانپور اضافه کرد که بر اساس این گزارش ها تا کنون ۴۳هزار و ۸۹۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در کشور بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده اند و ۳۹۳۰ نفر از این بیماران نیز در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
به گفته او تاکنون ۲۶۳ هزار و ۳۸۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است./ایرنا
حسن روحانی٬ رییسجمهوری٬ گفت که از امروز تردد بین شهرستانهای مختلف در داخل هر استانها آزاد است و هیچ استاندار و فرمانداری حق ندارد از این ترددها جلوگیری کند.
حسن روحانی افزود که رفتوآمدها بین استانهای مختلف هم از اول اردیبهشت آزاد خواهد شد و باز تأکید کرد که هیچ مسئولی حق جلوگیری از این ترددها را ندارد.
او اضافه کرد که نیروی انتظامی و بسیج نیز به این مصوبه توجه دارند.
رییسجمهوری با استناد به گزارشهای وزارت راه گفت: «در زمانی که هیچ الزام و فشار و سختگیری در ترددها نداشتیم با زمانی که سختگیریها بیشتر شد در عمل مردم فاصله چندانی مشاهده نمیشود.»/ایرنا
فرنوش نوبخت، مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران٬ گفت که تعداد مسافران نسبت به هفته گذشته ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش یافت. او افزود که همزمان با اولین روز آغاز به کار مجدد برخی مشاغل بیش از ۳۰۰ هزار نفر از طریق مترو تهران جابجا شدهاند.
نوبخت با اشاره به اینکه این تعداد در مقایسه با استفاده یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از مترو پیش از شیوع بیماری کویید ۱۹ گفت: «۱۰۰ هزار نفر از مسافران روز پیش (شنبه ۲۳ فروردین)کسانی بودند که تقریباً برای نخستین بار در سال جاری از مترو استفاده کرده بودند.»
پیش از این معاون وزارت بهداشت ایران گفته بود رد حدود ۲۷ درصد تماسهای منجر به بیماری کرونا در ایران در وسایل حمل و نقل عمومی رخ دادهاند./ایلنا
خبرهای روز گذشته را از اینجا بخوانید.
۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…
در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…
امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندیها و خودآگاهیهایی است…
درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…