? محکومیت ۱۱ نفر دیگر به جرم اعتراض به اسقاط هواپیمای اکراینی

زیتون– دادگاه انقلاب آمل ۱۱ نفر دیگر را نیز به «جرم» اعتراض به اسقاط هواپیمای اکراینی محکوم کرد.

به گزارش «زیتون» هر یک به هشت ماه حبس تعزیری محکوم شدند و همچنین ‏به همه ی شانزده نفر اعلام شده دادگاه دیگری در اردیبهشت ماه با اتهام اخلال در نظم عمومی برای این افراد تشکیل خواهد شد.

قاضی مهدوی٬ رییس دادگاه انقلاب شهرستان آمل٬ قاضی تمام این پرونده ها بوده است.

پیش از این نیز «زیتون» خبر داده بود که پنج شهروند آملی که در جریان اعتراضات دی ماه به اسقاط هواپیمای اوکراینی بازداشت شده بودند هر یک به شش ماه حبس تعزیری محکوم شدند.

به گزارش «زیتون» محسن رضایی٬ میثم خلیلی٬ شورا فکری٬ مهدی رائی و سلمان فرخی به دلیل شرکت در اعتراضات شکل گرفته به دلیل اسقاط هواپیمای اکراینی در مجموع به سی ماه زندان محکوم شدند.

همچنین دادگاه دیگری بزودی با اتهام اخلال در نظم عمومی برای این افراد تشکیل خواهد شد.

بیش از ده نفر دیگر از معترضین طی روزهای اخیر در دادگاه انقلاب آمل محاکمه شدند و منتظر صدور رای توسط قاضی مهدوی هستند.

هواپیمای مسافربری اوکراین صبح چهارشنبه ۱۸ دی ماه ساعاتی پس از حمله موشکی ایران به پایگاه های محل استقرار نیروهای آمریکایی، هدف پدافند موشکی ایران قرار گرفت و سقوط کرد.

در اعتراض به این اقدام سپاه پاسداران و پنهانکاری سه روزه آن٬ در دی ماه ۹۸ تعداد زیادی از شهرهای کشور شاهد اعتراضات گسترده  بود؛ از جمله شهرستان آمل در استان مازندران.

دادستان آمل پیش از این به خانواده ی یکی از بازداشتی ها گفته بود: «کاری می‌کنیم در این شهر انقلابی دیگر کسی فکر اغتشاش به سرش نزند.»

Recent Posts

از صدقِ «مطابقتی» تا صدقِ «اقناعی- روایی»

پس از انتشار فایل صوتیِ سخنرانیِ «صدق به روایتِ فرگه و ویتگنشتاین متأخر»[2] و نوشتار…

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

میانجی‌گری از پشت پرده

نقش مسکو در مذاکرات ایران و آمریکا چیست

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

نمایندگان «خودخوانده» امام غایب

مقدمه در تاریخ تشیع اثنی‌عشری، انتظار ظهور امام پنهان (غایب) همواره حامل امید، معنا و…

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

کلیسای کاتولیک و اشرافیت؛ به مناسبت درگذشت پاپ «فقرا»

در ربط و نسبت دین و جامعه سه نظرگاه کلی وجود دارد: ۱. دین بر…

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

پاپ، غزه و نقش دین در روزگار ما

پاپ رم (واتیکان)، رهبر مذهبی کاتولیک‌های جهان (۱۹۳۶–۲۱ آوریل ۲۰۲۵)، در ۸۸ سالگی درگذشت. جهان…

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

فرایند گذار در سایه‌ی سناریوهای احتمالی مذاکرات

دور اول مذاکرات یا دیدار جمهوری اسلامی و ایالات متحده آمریکا در عمان به پایان…

۲۷ فروردین ۱۴۰۴