پیام فعالان سیاسی و مدنی به محمد نوری‌زاد

بمان و مقاومت کن

زیتون– جمعی از فعالین سیاسی و اجتماعی محمد روی‌زاد را دعوت به «صبر» کردند.

محمد نوری زاد، فعال سیاسی محبوس در زندان مشهد و از امضاء کنندگان بیانیه موسوم به ۱۴ تن، سه شنبه هفته گذشته ضمن انتشار یک فایل صوتی از قصدش برای «خودکشی اعتراضی» خبر داد.

او در این فایل صوتی که روز ۹ اردیبهشت ماه منتشر شد٬ می‌گوید: «من در اعتراض به آزار خانواده‌م تصمیم به یک خُودکشیِ خودخواسته گرفته‌ام که خبرش ممکن‌ه ده روز دیگه، پنج روز دیگه، شیش روز دیگه بپیچه.»

پسر این فعال سیاسی اخیرا به پنج سال حبس محکوم شده است.

نوری‌زاد در بخش دیگری از این پیام صوتی ضمن انتقاد از عدم پاسخگویی رهبر جمهوری اسلامی، درباره فساد و وضعیت کشور گفت: «او به سیم آخر زده و این سرزمین را به سمت نابودی می‌برد.»

نگرانی برای جان یک فعال سیاسی

شیرین عبادی٬ منتشر کننده این پیام صوتی٬ در این باره نوشت: «صدای محمد نوری‌زاد هشدار قتل است نه خودکشی! […] این مرگ، خودخواسته نیست! بلکه هشدار قتل است و همه مسوولیت آن به عهده شخص رهبر حکومت و جیره‌خواران او در دستگاه قضایی و دولت و سپاه است.»

روز گذشته نیز ابوالفضل قدیانی٬ فعال سیاسی و زندانی سیاسی سابق٬ طی پیامی از او خواست تا «همچنان مانند گذشته صبورانه به مقاومت خود ادامه دهد.

قدیانی در این پیام نوشته است: «پیام تأثر بر انگیز دوست عزیز آقای محمد نوری‌زاد از زندان حاکی از ظلم و ستم روز افزون نظام استبداد دینی است. نوری زاد انسانی صبور، ‌شجاع و مقاوم است از نوری زاد عزیز خواهش می کنم به هیچ وجه و تحت هیچ عنوانی اقدام به این کار نکند و همچنان مانند گذشته صبورانه به مقاومت خود ادامه دهد.»

به نوشته قدیانی این مقاومت و پایداری او و امثال اوست که «استبداد را وادار به عقب نشینی می‌کند.»

ابوالفضل قدیانی در ادامه تاکید کرده است: «نظام استبداد دینی دست از این کینه توزی و انتقام جویی بردارد آقای نوری زاد و سایر زندانیان سیاسی را بدون قید و شرط آزاد کند چون بهتر از همه می داند که دستگیری آنان خلاف قانون است.»

پیش از قدیانی گوهر عشقی نیز در پیامی نسبت به این تصمیم نوری‌زاد ابراز نگرانی کرده بود.

گوهر عشقی، یکی دیگر از امضاکنندگان بیانیه درخواست استعفای آیت‌الله علی خامنه‌ای٬ موسوم به «بیانیه ۱۴ نفر» و مادر ستار بهشتی، با انتشار پیامی ویدئویی از محمد نوری‌زاد، زندانی سیاسی محبوس در زندان وکیل‌آباد مشهد خواست در برابر فشارهای وارده از سوی مقامات قضایی بر او و خانواده‌اش مقاومت کند.

گوهر عشقی در این پیام گفت:«برادرم، محمد نوری‌زاد، صدای خسته تو را از ظلمی که به تو و فرزندت شده شنیدم … برادرم بمان.»

محمد نوری‌زاد روز یکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۸، به همراه دست‌کم ۱۰ فعال مدنی و سیاسی که قصد داشتند یک تجمع اعتراضی در مقابل دادسرای عمومی و انقلاب مشهد برگزار کنند، از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شد.

این شهروندان در اعتراض به صدور حکم ۱۳ سال زندان کمال جعفری یزدی، یکی از امضاء کنندگان بیانیه ۱۴ تن و هم‌زمان با برگزاری دادگاه تجدیدنظر جعفری یزدی، در مقابل دادسرای عمومی و انقلاب مشهد گرد هم‌ آمده بودند که شماری از آن‌ها بازداشت شدند.

محمد نوری‌زاد پیش از این نیز بارها بازداشت و به زندان محکوم شده است.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

3 پاسخ

  1. در عین احترام به همه ی مدافعان آزادی و عدالت و حقیقت، نباید تک روی کرد و الا تفرقه موجب هدر رفتن نیروهاست.
    و نیز رهبری یک مبارزه جمعی، باید اهل فن و با تجربه و مورد اعتماد مردم باشند.
    نه مورد اعتماد اجنبی و رسانه هایش.
    پس ابتدا باید زمینه چینی کرد و در این شرایط بن بست، بی گدار به آب نزد.
    و الا صرفا انفعالی و عکس العملی یک کاری کرده ایم. اما بی حاصل.

  2. با سلام. چرا ایشان در آن شرایط سخت باید این درد را تحمل کند؟ عکس ایشان با تابلو به گردن خود که نوشته ” ما به دزدی‌های سپاه معترضیم ” در همه جا هست. ایشان متوجه نشدند که از نظر اکثر ( و نه همه) ملت شیعه والایی و نواندیشان دینی سپاه یک نیروی، مردمی، ملی، اسلامی است که خداوند به این ملت تقدیم نموده است. بنا بر این و بنا به گفته نو اندیش گرامی و پر سواد: نگاه دگریی باید کرد، واژه‌ها را باید شست. از این رو، بنده حقیر به ایشان پیشنهاد میکنم که نمان، چون ما ملت دو رو ارزش فداکاری شما را نداریم.

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

پیام فعالان سیاسی و مدنی به محمد نوری‌زاد

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »