دبیر کل مجمع مدرسین قم: سرک کشیدن در زندگی خصوصی مردم تعزیر دارد

زیتون-  آیت الله موسوی تبریزی اظهار امیدواری کرد انشاءالله مجلس دهم که تشکیل شد و نمایندگان جدید آمدند و شروع به کار کردند، باید به صورت جدی به موضوع گشت امنیت اخلاقی ورود کنند. سیدحسین موسوی تبریزی،، با اشاره به مطرح شدن فعالیت پلیس نامحسوس و ضرورت بررسی پیامدهای آن در مجلس شورای اسلامی گفت که قطعا بدون تصویب مجلس نباید این کار صورت بگیرد.

نیروی انتظامی ۳۰ فروردین امسال خبر داد که قصد دارد ۷۰۰۰ نفر را به عنوان مامور نامحسوس برای کنترل مصادیق نقض امنیت اخلاقی از جمله حجاب زنان، به خیابان ها بفرسد. این تصمیم به سرعت با واکنش منفی مردم و برخی از مسئولان دولتی مواجه شد.
دادستان کل انقلاب در زمان امام خمینی (ره) گفت:« باید پرسید که اصلا معنای پلیس نامحسوس چیست؟ یعنی مخفیانه به زندگی خصوصی مردم سرک بکشند؟ اگر در خیابان می‌خواهند ببینند که پلیس محسوس هم می‌بینید و این سؤال مطرح می‌شود که در این خصوص چه نیازی به پلیس نامحسوس دارد؟ اما اگر می‌خواهند به گوشی و تلفن‌های این و آن، شبانه روزی گوش کنیم؛ و کلا به دنبال این باشیم که به زندگی مردم سرک بکشیم، این گناه بسیار بزرگی است.»
موسوی تبریزی خاطرنشان کرد:« ‌کافی است هر کسی یک بار نامه ۸ماده‌ای امام خمینی (رض) را بخواند؛ ایشان دو جمله در آنجا دارد؛ که وقتی در خانه‌ای وارد شدیم که مثلا منافقین در آنجا بودند و دنبالشان می‌کردیم، یا اینکه مواد مخدر در آن خانه بوده و دنبال می‌کردیم، اگر وارد آن خانه شدیم و مشاهده کردیم اسرار دیگری از جمله مسائل اخلاقی، عکس و نوار و… در آن خانه‌ها بود، حق نداریم آن‌ها را برداریم و بیاوریم و در بیرون اعلام کنیم؛ و این کار اصلا تعزیر دارد.»
این استاد خارج فقه حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه سرک کشیدن به زندگی خصوصی مردم تعزیر دارد، گفت:« در روایت داریم که اگر کسی مثلا از پشت بام خودش، مخفیانه به خانه شخص دیگری نگاه کند، آن طرف اگر ببیند، حق دارد چشم آن فرد را در بیاورد و حتی دیه هم ندارد؛ و این‌ها هم‌‌ همان دستورات دینی ما برای احترام به زندگی خصوصی مردم است؛ یعنی حق خصوصی مردم و زندگی خصوصی افراد جامعه در روایات و احکام دینی ما مورد تأکید فراوان قرار گرفته است و کسی حق ندارد در آن دخالت کند.»
وی با تاکید بر اینکه علاوه بر مطالب گفته شده، کلی افراد سودجو از این مسئله نامحسوس سوءاستفاده خواهند کرد، گفت:« به صورت کلی نتیجه مطرح کردن پلیس نامحسوس و فعالیت آن، این است که پلیس و اصلا دولت را در مقابل مردم قرار می‌دهد. مطرح کردن و فعالیت پلیس نامحسوس در کشورمان، جز به آشوب کشیدن درون خانواده‌ها و در نتیجه، قرار دادن مردم در برابر یکدیگر، نیروی انتظامی و در برابر دولت، هیچ نتیجه خاص دیگری از این مسئله نخواهند گرفت؛ یعنی طوری نیست که بتوانند نتیجه مستقیمی در رابطه با اصلاح جامعه یا حتی نتیجه غیر مستقم بگیرند.»
دبیر کل مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم اضافه کرد:« مطرح کنندگان طرح پلیس نامحسوس، یقین بدانند که کارشان نتیجه سوء دارد و سودجو‌ها و فرصت طلب‌ها از آن سوءاستفاده خواهند کرد؛ تا حالا که مسئله نامحسوس مطرح نبود، خبرهایی می‌رسید که بعضا با کارت جعلی نیروی انتظامی و بسیج و…، کلاه سر مردم گذاشته، مردم را ترسانده‌اند، به عناوین مختلف اخاذی کرده، پول‌های کلانی را گرفته و سوءاستفاده کردند.»
وی گفت: ‌ این کار جز دشمن تراشی میان مردم، در برابر دولت، هیچ چیز دیگری نیست؛ این موضوع را همه مسئولین باید توجه کنند، چرا که حرف ناپخته‌ای زده شده و باید از آن جلوگیری کنند.

آیت الله موسوی تبریزی در پایان گفت: انشاءالله مجلس دهم که تشکیل شد و نمایندگان جدید آمدند و شروع به کار کردند، باید به صورت جدی به موضوع گشت امنیت اخلاقی ورود کنند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »