نصرالله لشنی فعال سیاسی بازداشت شد

زیتون: نصرالله لشنی، فعال ملی ـ مذهبی مجددا بازداشت شد. این فعال سیاسی که از حدود نه ماه پیش در کردستان عراق زندگی می‌کرد، چند روز پیش ناپدید شد و حالا خانواده خبر از بازداشت وی می‌دهند.

به گزارش سایت ملی مذهبی، لشنی از حدود ۹ ماه قبل در کردستان عراق زندگی می‌کرد. او جمعه هفته گذشته تصمیم داشت از عراق به ترکیه برود اما توسط مرزبانی ترکیه بازداشت و در خاک ایران رها شده است. در ادامه او شب گذشته از بازداشتگاه اطلاعات ارومیه با خانواده‌اش تماس گرفته و از بازداشت خود خبر داده است.

این فعال سیاسی در خرداد  ماه ۱۳۹۲ بازداشت و پس از دو ماه حبس انفرادی با قرار وثیقه از زندان آزاد شد. او اردیبهشت سال ۱۳۹۳ از سوی قاضی صلواتی به ۶ سال حبس و ۲ سال منع از عضویت در احزاب، گروه‌ها و دستجات سیاسی یا اجتماعی و فعالیت های مطبوعاتی و رسانه‌ای محکوم شد.

قاضی پرونده همچنین مقالات این فعال سیاسی را مصداق تبلیغ علیه نظام دانسته و  یک سال از حبس او بابت این مقالات است.

پرونده این فعال ملی – مذهبی سپس به شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر به ریاست قاضی زرگر ارجاع و عیناً تأیید شد.

نصرالله لشنی در تاریخ ۴ خرداد ۱۳۹۵ برای تحمل ۶ سال حبس تعزیری روانه زندان اوین شد. این فعال سیاسی تا سال ۱۳۹۸ در زندان اوین زندانی بود در دوران مرخصی ایران را ترک کرده و به کردستان عراق رفت و از آن زمان در شهر سلیمانیه زندگی می‌کرد.

تابحال هیچ خبری از سوی مقام‌های رسمی درباره چند و چون بازداشت لشنی منتشر نشده است.

این زندانی سیاسی شهریور سال گذشته با انتشار نامه‌ای از تهدید ماموران وزارت اطلاعات برای واداشتن خود به همکاری  خبر داده و گفته بود که به او گفته‌اند در صورت عدم همکاری با وزارت اطلاعات، برایش پرونده‌ای جدید و حکمی جدید درخواست خواهند کرد.

او در این نامه تاکید کرد که از زمان بازداشت در سال۹۲ حتی در طول دوره تحمل زندان «از جانب ماموران وزارت اطلاعات، فشارهای زیادی به من و خانواده‌ام آورده شد تا مرا به همکاری با نهادهای امنیتی وادارند. حتی مرا تهدید به قتل و حذف فیزیکی نیز کردند.»

در بخش دیگری از نامه‌ آمده است: «برای آقایان روحانی و علوی رییس‌‌جمهور و وزیر اطلاعات نامه‌ای نوشتم و شرح ماوقع این چند سال را دادم. نامه به دست آقای علوی وزیر اطلاعات رسید، اما تنها ابراز تاسف و تاثر کرد و کاری نکرد. به معین مسئول حفاظت اطلاعات وزارت اطلاعات نامه نوشتم، او هم کاری نکرد. به جعفری دولت‌آبادی دادستان سابق هم نامه‌ای نوشتم و ماجرا را شرح دادم، او هم کمترین اهمیتی نداد».

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »