زیتون– سخنگوی قوه قضائیه از دستگیری قاضی منصوری خبر داد.
غلامحسین اسماعیلی در حاشیه مراسم معرفی رییس جدید سازمان زندانها، در این باره گفت: «این فرد در رومانی دستگیر شده است، اما به دلیل شیوع کرونا، چون هیچ پروازی انجام نشده فعلا به ایران آورده نشده است.»
به نوشته خبرگزاری تسنیم قاضی منصوری، متهم فراری پرونده اکبر طبری، وی به خواست حکومت ایران و توسط اینترپل دستگیر شده است.
شب گذشته ویدیویی از فردی که خود را برادرزاده قاضی منصوری معرفی میکرد در شبکههای اجتماعی منتشر شد که در آن عنوان شده بود منصوری خود را در بخارست به سفارت ایران تسلیم کرده است اما به دلیل نامساعد بودن حالش به بیمارستان برده شده که در آنجا پلیس رومانی او را تحویل پلیس اینترپل داده است. شماری از کاربران در شبکههای اجتماعی نسبت به اطلاعات ارایه شده در این ویدیو ابراز تردید کردند.
قاضی منصوری در ایران تحت تعقیب است و در آلمان نیز علیه او شکایت حقوقی اقامه شده است.
برای اولین بار نام قاضی منصوری به عنوان متهم در پرونده اکبر طبری معاون اجرای دفتر ریاست قوه قضائیه سابق٬ صادق لاریجانی٬ مطرح شد. او متهم به دریافت رشوه از جمله دریافت ۵۰۰ هزار یورو است.
قاضی منصوری، متهم ردیف نهم «پرونده فساد» اکبر طبری است.
بعد از جلسه دادگاه و انتشار جزئیات آن، قاضی منصوری با انتشار فیلمی در شبکه های اجتماعی گفت که فراری نیست بلکه برای درمان به خارج از کشور رفته و قصد دارد به سرعت به کشور بازگردد.
در واکنش به این فیلم، نماینده دادستان تهرانی در دومین جلسه محاکمه٬ اکبر طبری٬ معاون اجرایی دفتر ریاست قوه قضاییه در دوره ریاست صادق لاریجانی٬ گفته بود: «او یک ماه بعد از دستگیری طبری از ایران خارج شد و تلفن خود را در ایران گذاشته بود. او هیچ گواهی پزشکی به دادسرا ارائه نداده و اگر ادعایی دارد آن را برابر اصل به سفارت ایران تحویل دهد.٬
غلامرضا منصوری قاضی بازنشسته اجراییات بخش لواسانات، بازپرس شعبه ۹ دادسرای کارکنان دولت و قاضی دادسرای فرهنگ و رسانه است.
قاضی منصوری به دلیل صدور احکام برای برخی فعالان رسانهای و سیاسی در دهه ۸۰ و ۹۰ نیز مشهور است و به همین دلیل سازمان گزارشگران بدون مرز شکایتی علیه او در کشور آلمان اقامه کرده است.
دو روز پیش (پنجشنبه هفته گذشته) سازمان گزارشگران بدون مرز گفته بود علیه غلامرضا منصوری به دلیل سرکوب و زندانی کردن روزنامه نگاران در ایران در بهمن و اسفند سال ۱۳۹۱، شکایتی تسلیم دادستانی فدرال آلمان کرده است.
این سازمان اعلام کرد با ارائه شکایتی به مقامهای قضایی آلمان، خواستار بازداشت قاضی غلامرضا منصوری به خاطر سرکوب و زندانی کردن روزنامهنگاران ایران شده است.
گزارشگران بدون مرز با اشاره به این که قاضی منصوری فقط در دو ماه بهمن و اسفند ۹۱ برای حدود بیست روزنامهنگار در ایران حکم زندان صادر کرد، تأکید کرده است: دادستان [آلمان] نباید بگذارد او از دست عدالت فرار کند.
شمار دیگری از فعالان و گروههای حقوق بشری نیز اقداماتی را برای بازداشت قاضی منصوری آغاز کرده و نتیجه پیگیریهای خود را اعلام داشتهاند.
کریستوف دلوآر، دبیرکل گزارشگران بدون مرز، که او نیز تایید کرده است این سازمان شکایت خود را به دادستانی آلمان ارائه کرده، در توئیترش نوشت: منصوری «در حال حاضر در آلمان است».
پیشتر گفته شده بود که منصوری در آلمان به سر میبرد، اما وزارت خارجه آلمان اعلام کرده بود که دفاتر دییلماتیک این کشور برای او ویزا صادر نکردهاند.
برخی از کاربران شبکههای اجتماعی نیز مدعی شده بودند که منصوری در کلینیک دکتر مجید سمیعی در شهر هانوفر آلمان بستری است، اما پروفسور سمیعی این خبر را رد کرد.
حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هستهای، در تحریریه روزنامه بحثی…
بیشک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلویها در ایران برقرارشد تاثیر مهمی در…
کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…
ناترازیهای گوناگون، بهویژه در زمینههایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…
۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظرهای بین علیدوست و سروش…
آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…