Categories: یادداشت

چرا علی خامنه‌ای «جمعیت امام علی» را تاب نیاورد؟

روز دوشنبه دوم تیرماه خبر دستگیری شرمین میمندی‌نژاد، بنیان‌گذار جمعیت خیریه امام علی، مرتضی کی منش و کتایون افرازه دو تن از مسئولان این جمعیت و پلمپ دفتر جمعیت خیریه توسط سازمان اطلاعات سپاه پاسداران اعلام شد؛ جمعیت خیریه‌ای که طی دو دهه فعالیت یک موضع سیاسی هم اتخاذ نکرد. نهادی که تمام توان و انرژی خود را مصروف خدمت به بینوایان، درماندگان و مستضعفان می‌کرد و بار عظیمی را برای تخفیف درد و رنج مادی و معنوی مظلومان تهی دست به دوش می‌کشید. در این مسیر شریف و انسان‌نواز هزاران نفر جمعیت خیریه را همراهی می‌کردند و یاری می‌رساندند. هر جا زلزله و سیلی رخ می‌داد جمعیت در آنجا حاضر و کمک‌رسانی می‌کرد. در سیل سال گذشته بسیار فعال ظاهر شد.

اما از آنجا که نظام سرکوبگر استبداد دینی و رئیس آن علی خامنه‌ای تاب تحمل هیچ‌گونه جمعیت، گروه و تشکل مستقل و معتبر فعال سراسری را ندارند، جمعیت نیکوکار و غیر سیاسی امام علی را هم نتوانستند تحمل کنند.

مستبد امروز ایران و اصحاب استبداد در این روزها به شدت هراسان و مضطرب از حرکت اعتراضی مردم و اوج گرفتن جنبش مسالمت‌جو و خشونت‌پرهیز، آزادی‌خواهانه، عدالت‌طلبانه، ضد ظلم و اختناق به سر می‌برند. جمعیت امام علی با تلاش وافر خود در کمک رسانی به محرومان سرمایه و اعتبار اجتماعی قابل توجهی بدست آورده است. علی خامنه‌ای و بازوان سرکوبگرش نگرانند که این سرمایه اجتماعی روزی به سرمایه سیاسی تبدیل شود و از این طریق خطری متوجه نظام سلطه گردد، چرا که خودکامگان همواره در ترس و وحشت از دست دادن قدرت، روزگار می‌گذرانند لذا از ترس مرگ دست به خودکشی می‌زنند. این سرکوب‌ها و پرونده‌سازی‌ها، این گسترش سیستماتیک فساد، این احکام ظالمانه که توسط دادگاه‌های غیر قانونی وفرمایشی و قضات دست‌نشانده صادر می‌شود از جمله حکم اعدام سعید تمجیدی، محمد رجبی و امیر حسین مرادی سه جوان مظلوم بی‌پناه از دستگیر شدگان خیزش مردمی آبان ٩٨ که به فرمان مستبد امروز ایران علی خامنه ای به شیوه ای بیرحمانه و خونبار سرکوب و حداقل به (اعتراف حکومت )صدها نفر کشته شدند که البته آمار حقیقی بیش از اینهاست.

این‌ها و ده‌ها و صدها نظیر این ظلم ها و بیدادها نوعی خودکشی است که نظام نامشروع ولایی آن را مدام تکرار می‌کند چرا؟ چون در میان مردم منفور و فاقد پایگاه است و نیز گرفتار تناقضات خود ویرانگری است که از آن گریز و گزیری ندارد. اقتضای حکومت‌های استبدادی، ایدئولوژیک، مادام‌العمر ضدعلم و توسعه، ناکارامدی، سوء مدیریت مزمن، مخالفت با شایسته‌سالاری و روی آوردن به حامی‌پروری، پخش رانت و به‌کار گماردن افراد فاسد، سالوس و متملق است، همچنان که به عیان شاهدیم. لذا قادر به حل هیچ مشکلی از مشکلات عدیده ای که خود ساخته است نبوده و نخواهد بود.

از یک‌سو نارضایتی، استیصال، انزجار و خشم مردم روز افزون شده و از سوی دیگر خود کامهٔ ایران به هیج وجه نمی خواهد دست از این قدرت جهنمی بردارد، لاجرم برای بقای سلطهٔ غاصبانه ی خود بر این ملت و کشور به معترضان و مخالفان و منتقدان هجوم می برد و سرکوب را شدت می بخشد و به منظور زهر چشم گرفتن و ایجاد رعب و وحشت در راستای استراتژی نصربالرعب تلاش مذبوحانه‌ای به کار می‌برد. شاهد زنده ی آن همین سخنان محمد رضا حبیبی، رئیس دادگستری اصفهان پیش از خطبه های نماز جمعه، مبنی بر حکم اعدام ٨ نفر از دستگیر شدگان خیزش اعتراضی آبان ٩٨ که هراس از جنبش اعتراضی مردم سر تا پای سخن وی را فراگرفته بود.

قطعا اعدام محکومان دادگاه‌های فرمایشی غیر قانونى و جنایتى است آشکار. این اقدامات و تهدیدات رسوا به داد نظام استبداد دینى و رئیس آن علی خامنه‌اى نخواهد رسید بلکه آنان را بیشتر در باتلاقى که افتاده‌اند فرو خواهد برد و پرونده‌ای سیاه‌تر و قطور‌تر از قبل برایشان باقی خواهد گذاشت.

آنچه آوردم همه تکرار مکرر است چون درد محرومان، تهیدستان، غارت‌شدگان و ستمدیدگان مکرر است. باز تکرار می‌کنم علی خامنه‌ای و نظام جمهوری اسلامی به دلیل اصلاح‌ناپذیر بودن و تحمیل هزینه‌های کمرشکن به ملت ایران که بخش اعظم آن غیر قابل جبران است باید بروند. مستبد امروز ایران اگر برای حفظ حکومت نامشروع و غاصبانهٔ خود سماجت ورزد مردم با قیام خود او و نظام جمهوری اسلامی را کنار خواهند گذاشت و حکومت جمهوری دموکراتیک سکولار تشکیل خواهند داد اما کم‌هزینه‌ترین و مسالمت‌آمیزترین روش تغییر حکومت کنار رفتن داوطلبانه علی خامنه‌ای و برگزاری رفراندوم تغییر نظام و جایگزین شدن نظام جمهوری دموکراتیک سکولار است.

به امید روزی که کشور و ملت ایران از شر مستبد و استبداد و اصحاب آن خلاص شوند.
والعاقبه للمتقین

Recent Posts

بی‌پرده با کوچک‌زاده‌ها

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

سکولاریسم فرمایشی

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

مسعود پزشکیان و کلینیک ترک بی‌حجابی

کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

چرا «برنامه‌های» حاکمیت ولایی ناکارآمدند؟

ناترازی‌های گوناگون، به‌ویژه در زمینه‌هایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

مناظره‌ای برای بن‌بست؛ در حاشیه مناظره سروش و علیدوست

۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظره‌ای بین علیدوست و سروش…

۲۴ آبان ۱۴۰۳

غربِ اروپایی و غربِ آمریکایی

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…

۲۳ آبان ۱۴۰۳