???? انتشار مصاحبه جعلی با وزیرخارجه اسبق آمریکا در نشریه اصولگرا

زیتون– صاحب صادقی، صاحب امتیاز و مدیر مسئول ماهنامه ی دیپلمات،  پرده از مصاحبه جعلی نشریه اصولگرا با وزیرخارجه اسبق آمریکا برداشت.

13138977_10204751499665685_1689129760220983551_nبه گزارش زیتون، مجله «عصر اندیشه»  به سردبیری «پیام فضلی نژاد» در آخرین شماره خود با انتشار عکس کوندالیزا رایس بر روی جلد خود، متنی  را با عنوان «ایران رئالیست است» منتشر کرده و آن را مصاحبه اختصاصی  وزیر خارجه اسبق امریکا باآن نشریه خوانده است.

پیام فضلی نژاد سابقه ی همکاری با روزنامه های اصولگرا از جمله کیهان را در پرونده خود دارد و به پرونده سازی برای فعالان سیاسی و اصلاح طلب مشهور است.

صاحب صادقی در فیس بوک خود نوشته است که «پس از خواندن مصاحبه و حرف های عجیب خانم رایس» به صحت و سقم مصاحبه شک کرده و از طریق مسئول رفتر رایس، متوجه شده که مصاحبه مذکور جعلی است.

صادقی، متن ایمیل خود و تکذیبیه مسئول دفتر رایس را منتشر کرده  و نوشته است «ظاهرا دوستان کیهانی علاوه بر پرونده سازی و وارد کردن اتهامات بی اساس، در مصاحبه جعلی هم ید طولایی دارند!»

در چند روز گذشته روزنامه نگاران دیگری نیز به متن سخنان وزیرخارجه اسبق آمریکا در این مصاحبه تردیدهایی وارده کرده بودند. ازجمله  کیوان حسینی  در فیس بوک خود با اشاره به تناقضات متن مصاحبه، نوشته بود :

«گویا خانم رایس که دکترای علوم سیاسی دارد، سالها استاد علوم سیاسی استفورد بوده، عضو شورای امنیت ملی آمریکا بوده، وزیر خارجه بوده و دوباره به استنفورد برگشته و سالهاست که آنجا تدریس می‌کند و اصولا احترام آکادمیک قابل توجهی دارد، هنوز الفبای روابط بین‌الملل و پارادایمهای موجود برای تشریح این روابط را نمی‌شناسد! بماند که ایشان در همین مصاحبه بارها به جرج بوش حمله کرده است! او که در کتابش به صراحت دیک چینی را عامل اشتباهات بزرگ معرفی کرده، بالاخره در سال ۲۰۱۶ تصمیم گرفته که علیه جرج بوش لب به انتقاد بگشاید و مجله عصراندیشه را جایی مناسب برای این کار دانسته، نه کتاب خاطراتش که در آن اطرافیان بوش را له کرده و به خود بوش کاری نداشته.»

 

13173039_10204751497585633_3047003888676886939_o

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »