Categories: خبرها

محمود موسوی مجد اعدام شد

زیتون– محمود موسوی مجد اعدام شده‌است.

مرکز رسانه قوه قضاییه ساعتی پیش اعلام کرد که «صبح ۳۰ تیر ماه حکم جاسوس محمود موسوی مجد که به اعدام محکوم شده بود، اجرا شد.»

قوه قضائیه جمهوری اسلامی در بیستم خرداد ماه صدور حکم اعدام برای محمود موسوی مجد را تائید کرده بود.

در این گزارش از موسوی مجد با عنوان «جاسوس سی‌آی‌ای و موساد» نام برده شد.

محمود موسوی مجد که بود

نام سید محمود موسوی مجد٬ فرزند سید کاظم٬ ۲۰ تیرماه برای اولین بار در اخبار ایران مطرح شد؛ به عنوان جاسوسی که «محل تردد فرماندهان نظامی از جمله قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران را در اختیار سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا قرار می‌داده.»

غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی دستگاه قضا٬ از محمود موسوی مجد با عنوان جاسوسی نام برده بود که توسط سازمان‌های سیا و موساد جذب شده است و «در قبال اخذ دلار امریکایی» اطلاعات مربوط به محل تردد و اسکان قاسم سلیمانی و دیگر فرماندهان نظامی را «در ادوار مختلف» در اختیار سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل قرار می‌داده.

ساعتی بعد از نشست خبری اسماعیلی اما خبرگزاری میزان هر گونه ارتباط موسوی مجد با ترور قاسم سلیمانی را تکذیب کرد.

بر اساس اطلاعاتی که به صورت رسمی در مورد این فرد منتشر شده٬ او تحت عنوان مدافع حرم در مقطعی در جبهه‌های سوریه و عراق فعالیت کرده است.

در هر حال محمود موسوی مجد از اعضای سپاه پاسداران نبوده است٬ چرا که در غیر این صورت باید توسط سازمان قضایی نیروهای مسلح محاکمه می‌شد٬ در حالی که دادگاه انقلاب به پرونده این فرد رسیدگی کرده است.

اما او به رغم عدم عضویت در سپاه پاسداران به حدی به فرماندهان آن نزدیک بوده که اطلاعات مربوط به تردد ایشان در اختیار داشته است.

بیشتر بخوانید:

«جاسو‌س‌»هایی برای دستگیر شدن

خبر اعدام موسوی مجد در شرایطی منتشر می‌شود که طی روزهای گذشته یکی از بزرگترین کمپین‌های مجازی ایران برای «منع اعدام» شکل گرفته بود.

 

Recent Posts

ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری

«یک حرف صوفیانه بگویم اجازت است؟ ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری»…

۲۳ فروردین ۱۴۰۴

مستقیم یا غیرمستقیم؛ فریب و ریا در برابر شفافیت رنگ می‌بازد

یکی از سنت‌های بسیار غلط و هزینه‌زا در جمهوری اسلامی ایران این است که مقامات…

۲۰ فروردین ۱۴۰۴

مغالطه یا فریبکاری؟! در نقد نامه به دبیرکل سازمان ملل

«احتیال» در منطق عبارت است از به کار بردن پنهانی و مستتر مکر و حیله…

۱۹ فروردین ۱۴۰۴

واکنش به تهدیدات دولت آمریکا؛ دفاع از یک بیانیه

امروز بیانیه مهمی از سوی گروه وسیعی از نخبگان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور ما…

۱۷ فروردین ۱۴۰۴

رفع حصر شیخ مهدی کروبی؛ بازگشت به مدار عقلانیت و آغاز مسیر جبران اشتباهات گذشته؟!

درخت دوستی بنشان که کام دل به‌بار آرد نهال دشمنی بر کن که رنج بی‌شمار…

۱۷ فروردین ۱۴۰۴

‏عکس‌های اونو هم داده بودند به خوردِ هوش مصنوعی و انیمه‌هاش را این‌جوری تحویل گرفته…

۱۷ فروردین ۱۴۰۴