تجمع «طالبان» در تهران

زیتون- گروهی از طالبان روز گذشته (جمعه) در پارک ملت تهران تجمعی برگزار کردند.

این خبر اول از سوی یکی از کاربران افغانستانی توییتر که در تهران زندگی می‌کند٬ منتشر شد.

این کاربر  شمار این افراد را حدود هفتاد نفر تخمین زده هرچند به گفته او، شماری از آنها حاضر نشدند که در عکس‌ها ظاهر شوند.

انصاف نیوز نیز در گزارشی خبر این تجمع را تایید و به نقل یکی از افغانستانی‌هایی که با لباسی مشابه افراد در عکس منتشر شده نوشت: «حدود بعد از ظهر بود که در پارک جمع شده بودند. پلیس‌ها چند نفر را گرفته‌اند و بقیه هم احتمالا رفته‌اند. احتمالا یا رفته‌‌اند میدان آزادی یا پارک آب و آتش.»

یکی از نگهبانان پارک ملت اما در همین رابطه به انصاف نیوز گفته است که «تعداد آنها را حدود ۱۰ نفر» بوده و افزود: «مدت زمان زیادی نتوانستند تجمع کنند. فقط به اندازه‌ای که ما خبردار شویم و به آنها برسیم و بگیرمشان، ما آنها را گرفتیم و به کلانتری ۱۴۵ تحویل دادیم و پرچم را از آنها گرفتیم.»

محمدعارف احمدی٬ کاربری که برای اولین بار تصاویر تجمع طالبان در تهران را منتشر کرد٬ اما به انصاف نیوز گفته بود: «تعدادشان زیاد بود، حدود ۷۰ تا ۹۰ نفر ولی چون دسته دسته نشسته بودند در عکس مشخص نیست. من دقیقا ساعت ۱۶:۰۳ به پلیس زنگ زدم و وقتی پلیس حدود ۲۰ دقیقه بعد آمد پرسید مشکل چیست و من گفتم طالبان آزاد است که پرچمش را دربیاورد؟ شاید شما نترسید ولی ما از اینها می‌ترسیم. وقتی پلیس آمد تجمع پراکنده شد ولی من ندیدم کسی را دستگیر کند. نگهبانان پارک کاری نداشتند وقتی پلیس آمد آن‌ها هم آمدند.»

اعتراض افکار عمومی

https://twitter.com/kblbookseller/status/1289315852366610432

رابطه جمهوری اسلامی و طالبان

طی سال‌های گذشته رابطه جمهوری اسلامی و طالبان همواره خبرساز بوده است؛ از ارسال کمک‌های نظامی ایران به این گروه در سال‌های اخیر تا درمان مقام‌های ارشد طالبان در ایران. اگرچه که جمهوری اسلامی همواره به صورت رسمی چنین حمایت و کمکی را رد کرده است.

در نهایت اما سال گذشته دولت ایران تایید کرد که برای مدت نامعلومی با گروه طالبان در رابطه و گفتگو بوده است؛ هرچند ایران مدعی شد که دولت افغانستان از این گفتگوها مطلع بوده است.

پیش از آن نیز وزارت خارجه ایران از سفر هیئت طالبان به تهران و مذاکره با این گروه برای «یافتن راهکار و مساعدت برای پیشبرد روند صلح» افغانستان خبر داده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

  در حالی‌که با نفس‌های حبس‌شده در سینه منتظر حمله نظامی اسرائیل به کشور‌مان هستیم، به نگارش این یاداشت کوتاه می‌پردازم. به امید مانایی صلح، جنگ حتا حوصله‌ای برای نگارش و خواندن اینگونه مطالب نخواهد

ادامه »

در جهان امروز، رادیکال‌های فکری اغلب به چهار جریانِ عمده رادیکالِ راستِ سکولار، رادیکالِ چپِ سکولار، رادیکالِ بنیادگرای مذهبی و رادیکال عرفانی دسته‌بندی می‌شوند.

ادامه »

آقای خاتمی، بسیار کوشید اصلاحات مورد نظر خود را به عنوان یک روش برای اصلاح و بهبود جمهوری اسلامی در

ادامه »