سایت امتداد از ابتلای ۱۲ زندانی اندرزگاه هشت زندان اوین، از جمله هفت زندانی سیاسی به کرونا خبر داده و مینویسد، هفت تن از این افراد زندانی سیاسی هستند.
در این گزارش آمده که ۱۱ نفر از این زندانیان در بیمارستان اوین به سر میبرند و نفر دوازدهم هم که «تا ساعت ۱۲ شب گذشته کنار سایرین در بیمارستان اوین بستری بوده به علت شدت علائم بیماری به صورت اورژانسی به یکی از بیمارستانهای تهران اعزام شده است.»
در این گزارش “پنهانکاری مسئولان زندان اوین” عامل بخشی از این وضعیت شناخته شده و آمده است: «بر اساس اظهارات یکی از این زندانیان، هفته پیش تست کرونای آنها مثبت شده اما مسئولان زندان از بیان این مطلب امتناع کردند.»
در ادامه گفته شده است: «پس از یک هفته که نشانهها و علائم بیماری حادتر شده این موضوع را اعلام کرده و تست دوم را اخذ کردند و این زندانیان را به بیمارستان زندان منتقل کردند و اکنون در انتظار دریافت پاسخ تست دوم هستند.»
سخنگوی شورای نگهبان در خصوص اعلام برخی از اسامی برای ریاست جمهوری ۱۴۰۰، گفت: شورای نگهبان هنوز درگیر انتخابات نشده است و در این زمینه ورود نکرده و اقدامی نیز نکرده است. از جهات قانونی افراد میتوانند در هر زمان ثبت نام کنند اما میتوان توصیه کرد افرادی که در گذشته رد صلاحیت شدهاند، دیگر ثبت نام نکنند./ایلنا
علی باقری٬ معاون امور بینالملل قوه قضاییه٬ گفت که لازم است کیفرخواستی علیه برایان هوک از سوی دادستانی صادر شود چرا که او بانی طرح فشار حداکثری به ایران، قطع دسترسی ایران به منابع مالی و تحریمهای ثانویه بود و علاوه بر توسل به زور، سردار قاآنی را نیز تهدید به ترور کرده است.
باقری در ادامه با اشاره به آغاز عملیات جمع آوری اسناد و مدارک برای تعقیب قضایی هوک، تاکید کرد که برایان هوک نگران بیکاریاش نباشد، چون تازه کار او با قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران شروع شده است./ایسنا
روزنامهای جهان صنعت که در مطلبی، درباره پنهان کردن عمدی زمان ورود کرونا به ایران تا انتخابات مجلس و ۲۲بهمن، مطلبی منتشر کرده بود ، با حکم هیات نظارت بر مطبوعات توقیف شد.
این روزنامه دیروز گفتوگویی با محمدرضا محبوبفر، عضو ستادملی کرونا، را درباره مهندسیشدن آمار کرونا در ایران، منتشر کرده بود./روزآروز
غلامرضا سلیمانی، رییس کل بیمه مرکزی٬ گفت: «به این دلیل که هواپیمای مسافربری اکراینی تحت پوشش بیمههای ایرانی نبودند» باید غرامت آن از سوی شرکتهای بیمه اروپایی پرداخت شود.»
پیش از این وزیر امور خارجه ایران مدعی شده بود که ایران آماده پرداخت خسارت سرنشینان این هواپیما هست.
بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی اوکراین در نخستین ساعات بامداد ۱۸ دی ماه ۱۳۹۸، دقایقی پس از برخاستن از فرودگاه امام خمینی تهران هدف دو موشک قرار گرفت و سقوط کرد و همه ۱۷۶ سرنشین آن جان باختند.
پرواز تهران-کییف علاوه بر شهروندان عمدتا ایرانی حامل ۵۷ کانادایی، ۱۱ اوکراینی، ۱۷ سوئدی، چهار افغان و چهار بریتانیایی بود.
ایران بعد از سه روز انکار، سرانجام اذعان کرد که پدافند سپاه پاسداران “به خاطر خطای انسانی” این هواپیما را هدف قرار داده و سرنگون کرده است.
مجتبی یوسفی٬ نماینده مردم اهواز در مجلس٬ گفت که ۸۰۰ روستا در استان خوزستان به آب شرب پایدار دسترسی ندارند.
او با با اشاره به تصویب برداشت ۱۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای حل مشکل آب و فاضلاب خوزستان، گفته است هنوز این اعتبار تامین نشده است.
نماینده اهواز همچنین به خبرگزاری فارس گفت که سازمان برنامه و بودجه ایران در تبدیل اعتبارات به تومان از نرخ برابری ۱۰ هزار تومان برای هر یورو استفاده میکند، در حالی که نرخ یورو در سامانه نیما «بسیار بیشتر» است.
او با اشاره به اینکه قرار است در گام اول ۵۰ میلیون یورو از اعتبار تامین شود، افزود در صورت اجرایی تصمیم دولت بر اساس هر یورو ۱۰ هزار تومان، شاهد کاهش ۸۰۰ میلیارد تومانی اعتبار تخصیص داده شده خواهیم بود.
بحران آب روستاهای خوزستان در طول یکسال گذشته بارها مطرح شده است. خردادماه امسال، ساکنان منطقه غیزانیه در ۴۵ کیلومتری اهواز در اعتراض به این وضعیت تجمع کردند که با برخورد نیروی انتظامی مواجه شدند.
این وضعیت در حالی پدیدار شده که در این استان ۵ سد بزرگ و ۷ رودخانه وجود دارند.
خبرهای روز گذشته را از اینجا بخوانید.
۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…
در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…
امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندیها و خودآگاهیهایی است…
درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…