روحالله جمعهای مشاور وزیر کشور در واکنش به دفتر ریاست جمهوری به ایلنا گفت که «وزیر کشور گزارش تفصیلی و کارشناسی از علل وقوع، شرح کامل واقعه و آسیب شناسی» به رییس جمهوری٬ حسن روحانی٬ تحویل داده است.
پیش از این حسامالدین آشنا در مصاحبه با ماهنامه “اندیشه پویا” از نبود آمار دقیق کشتههای آبان ۹۸ انتقاد کرده بود. او گفته بود که آمار وزیر کشور از حوادث آبانماه ۹۸ “روشن و قابل دفاع” نیست.
سیانان خبر از آن داد که یکی از دلایل کشتن قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس٬ ارتباط جمهوری اسلامی با طالبان بوده است.
بر اساس این گزارش جمهوری اسلامی ایران برای حمله به نیروهای آمریکایی و ائتلاف بینالمللی در افغانستان به ستیزهجویان طالبان پاداش میداده است.
دویچه وله به نقل از سیانان نوشت که اسناد نشان میدهد که حکومتی بیگانه برای حمله ستیزهجویان طالبان به پایگاه بگرام در تاریخ ۱۱ دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی به شبکه حقانی پول پرداخت کرده است. در جریان این حمله دو غیرنظامی کشته و بیش از ۷۰ نفر، از جمله چهار نیروی آمریکایی زخمی شدند.
نام این حکومت بیگانه در اسناد محرمانه باقی مانده است، اما دو منبع آگاه و نزدیک به سرویسهای اطلاعاتی به سیانان گفتهاند که حکومت بیگانه مورد نظر، جمهوری اسلامی ایران است.
حدود یک ماه پس از حمله طالبان در بگرام بود که کاروان خودروی قاسم سلیمانی، فرمانده نیروهای قدس سپاه پاسداران در نزدیکی فرودگاه بغداد مورد حمله پهپادی آمریکا قرار گرفت و سلیمانی در جریان این عملیات کشته شد.
به گزارش سیانان عملیات مزبور از جمله حاصل بررسی نهادهای امنیتی آمریکا در مورد چگونگی واکنش به پشتیبانی جمهوری اسلامی از طالبان بوده است.
بهداد اسفهبد، برنامهنویس نخبه ایرانی و کارمند سابق شرکتهای گوگل و فیسبوک، روز دوشنبه ۲۷ مرداد، با انتشار یادداشتی به زبان انگلیسی از بازداشت هفت ماه پیش خود در ایران توسط سازمان اطلاعات سپاه و فشار این نهاد امنیتی برای وادار کردن او به جاسوسی پرده برداشت.
اسفهبد در گفتوگوی با رادیو فردا، جزئیات بازداشت و بازجویی خود را بهطور مفصل شرح داده و میگوید تهدید شده که اگر همکاری نکند، میتوانند بهعنوان جاسوس آمریکا در ماجرای ساقط شدن هواپیمای اوکراینی برایش پرونده بسازند.
اما موضوعی که باعث شده سکوت چندینماههاش را بشکند و به افشاگری در این زمینه بپردازد، رسیدن احضاریهای قضایی به نشانی محل زندگی خانوادهاش در ایران است که به او پنج روز فرصت داده شده تا خود را به دادسرای اوین معرفی کند.
اسفهبد در ادامه گفته است که تحت فشار قرار میگیرد تا به قیمت آزادی خود، برای سازمان اطلاعات سپاه خبرچینی و جاسوسی کند.
به گفته قاضی دادگاه بینالمللی کیفری لاهه رهبری حزبالله لبنان در قتل رفیق حریری نقش نداشته است.
خبرگزاری رویترز همچنین به نقل از قاضی دادگاه در لاهه هلند گزارش داد که دولت سوریه در مرگ حریری “دخالت مستقیم” نداشته است.
داوید ری، تاکید کرد: «با این که دولت سوریه و حزب الله میتوانستند در قتل حریری و پیروان سیاسی او منافعی داشته باشند، اما دادگاه دلایلی مبنی بر نقش حزبالله و دخالت مستقیم دولت سوریه در این ترور نیافته است».
به گفته دادگاه یکی از متهمان اصلی این پرونده که در زمان قتل حریری عضو حزبالله بوده، دارنده تلفن موبایلی است که در نقشه قتل رفیق حریری نقشی اساسی ایفا کرده است.
روز سهشنبه، ۲۸ مرداد، جلسه نهایی دادگاه لاهه برای صدور حکم درباره چهار عضو حزبالله لبنان به اتهام ترور رفیق حریری، نخستوزیر اسبق لبنان در سال ۲۰۰۵، آغاز شد./رادیو فردا
مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان گفت: «آلبوم ناصری در جریان کنترل، بازبینی و سرشماری حساب اموال (انبارگردانی رسمی) آلبومخانه این کاخ صبح روز سهشنبه (۲۸ مرداد ۹۹) پیدا شد.»
آلبوم ناصری در کنترل، بازبینی و سرشماری حساب اموال (انبارگردانی رسمی) آلبومخانه کاخ گلستان که توسط کمیتهای متشکل از نمایندگان ادارهکل موزهها و اموال منقول فرهنگی تاریخی، ادارهکل حراست، یگان حفاظت میراثفرهنگی و ذیحسابی و ادارهکل امور مالی وزارتخانه و مدیریت کاخ گلستان انجام شد، در آلبومخانه کاخ گلستان پیدا شد.
او افزود که این آلبوم به شماره ۳۶۲ در ابعاد ۲۲ در ۱۵.۵ سانتی متر مربع بوده و شامل ۱۰۰ قطعه عکس از کودکان و زنان قاجاری است که صبح امروز سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۹ با سرشماری حساب اموال که توسط این کمیته انجام شد، در ساعت ۱۱:۳۰ در یکی از قفسههای آلبومخانه کاخ گلستان پیدا شد و تمام ۱۰۰ قطعه عکس در این آلبوم موجود است.
به گفته مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان بعد از اعلام امین اموال آلبومخانه کاخ گلستان در اسفند ۹۹ مبنی بر مفقود شدن آلبوم و احتمال جابه جا شدن در قفسههای آلبومخانه، بلافاصله توسط خود امین اموال انبار گردانی انجام شد، اما پیدا نشد.
او ادامه داد: «با توجه به اینکه تعداد آلبوم های عکس موجود در آلبوم خانه کاخ گلستان بسیار بوده و ابعاد آن بزرگ است و آلبوم ناصری کوچک بود در قفسههای آلبوم خانه جابه جا شده بود.»
محمدحسن طالبیان معاون میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پیشتر به ایرنا گفته بود: «به محض آن که در اسفند سال گذشته مفقودی این آلبوم توسط امین اموال گزارش شد، مساله به اطلاع مدیر کاخ موزه رسید، نامه محرمانه به دستگاه های مختلف؛ از جمله ذی حسابی و پلیس اینترپل مبنی بر مفقود شدن این آلبوم ارسال شد و همه اقدامات قانونی صورت گرفته است.»
ستاد ملی مبارزه با کرونا با تاکید بر اینکه «فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک، موثرترین راه پیشگیری از کرونا است»٬ دستورات لازم الاجرا برای برگزاری مراسم عزاداری محرم را صادر کرد.
بر اساس این دستور العمل هرگونه عزاداری صرفا در فضاهای باز با رعایت فاصله دومتر از هر طرف و حداکثر به مدت دو ساعت برگزار میشود.
ستاد ملی مبارزه با کرونا همچنین هرگونه جابهجایی هیات و دستهروی، ممنوع است.
در ادامه این دستور العمل آمده است که برپایی هرگونه ایستگاههای صلواتی، توزیع نذری و چای (موکبها، خیمهها، چادرها و…) در همه استانها و شهرستانها ممنوع است.
همچنین هرگونه پذیرایی در جریان عزاداری ممنوع است و نذرها صرفا در قالب مواد غذایی خشک یا خام برای نیازمندان توزیع شود.
ستاد ملی مبارزه با کرونا در ادامه تاکید کرد که نذرهای خاصی هم که به دلیل مسائل شرعی امکان تغییر ندارد با نظر کارشناسان وزارت بهداشت پخته، بستهبندی و،بدون تشکیل صف و تجمع جمعیت، در جاهای دیگر توزیع میشوند.
با تمام این ها اما افراد سالخورده و دارای بیماری زمینهای از حضور در مراسم خودداری کنند.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت که منتظر تفاهم سازمان جنگلها و اداره اوقاف است تا اسناد صادر شده برای جنگلهای هیرکانی اصلاح شود.
ذبیحالله خدائیان در گفتوگو با ایسنا در ارتباط با آخرین وضعیت وقف ۵۶۰۰ هکتار از اراضی جنگلهای هیرکانی گفت: جلسهای در دولت با حضور معاون اول رئیس جمهور، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، سازمان جنگلها، وزارت جهاد کشاورزی و اداره اوقاف تشکیل شد و بنا بر این شد که سازمان جنگلها و اداره اوقاف این موضوع را بررسی کنند و به تفاهم برسند و ما براساس تفاهمی که صورت میگیرد نسبت به اصلاح اسناد صادره اقدام کنیم و این ابلاغ شده است.
بر اساس این گزارش، حدود ۱ ماه پیش خبری منتشر شد که ۵۶۰۰ هکتار از جنگلهای هیرکانی که سال گذشته به عنوان میراث جهانی توسط یونسکو به ثبت رسید، در اختیار یک فرد در آمده است و تحت عنوان موقوفه در اختیار متولی است و مالک این عرصه چندین بار قصد قطع درختان را کرده و از سازمان جنگلها مجوز خواسته است.
خبرهای روزگذشته را از اینجا بخوانید.
حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هستهای، در تحریریه روزنامه بحثی…
بیشک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلویها در ایران برقرارشد تاثیر مهمی در…
کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…
ناترازیهای گوناگون، بهویژه در زمینههایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…
۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظرهای بین علیدوست و سروش…
آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…