کاربران فضای مجازی «صدای نوید» شدند

زیتون– کاربران فضایی مجازی امشب (سه شنبه) «صدای نوید افکاری» شدند.

او روز گذشته ضمن انتشار یک فایل صوتی از مردم خواسته بود که «با هر عقیده و مسلکی٬ صدای من باشید.»

افکاری در این فایل صوتی به صراحت می‌گوید که تحت «شکنجه»، مجبور به اقرار به قتل کارمند حراست آبفا شیراز شده و درخواست کمک کرده است.

 

نوید افکاری به اتهام قتل حسن ترکمان، کارمند حراست اداره آبفا شیراز، محاربه و شرکت در اعتراضات سراسری مرداد ۱۳۹۷ به گرانی، به «دو بار اعدام» محکوم شده‌ است.

برادران او وحید و حبیب نیز به ترتیب به ۵۴ سال و ۲۷ سال زندان محکوم شده‌اند.

خبرگزاری میزان٬ ارگان رسمی خبری قوه قضائیه٬ مدعی شده بود که «با بازبینی فیلم دوربین مداربسته واقع در خیابان محل تعقیب مقتول، شخصی به نام نوید افکاری در خصوص این پرونده به عنوان متهم دستگیر شده» است.

حسن یونسی، وکیل نوید افکاری٬ اما با رد این ادعا در توییتر نوشت: «فیلم مورد ادعا مربوط به یک ساعت قبل از زمان قتل است.»

به گفته او «هیچ تصویری» از لحظه قتل کارمند حراست اداره آبفا در شیراز که نوید افکاری به اتهام ارتکاب به آن به اعدام محکوم شده وجود ندارد.

https://twitter.com/hassan_younesi/status/1300508047127785477

وب‌سایت امتداد نیز در گفت‌و‌گویی با حسن یونسی، وکیل، به نقل از وی نوشت که حکم اعدام نوید افکاری به اتهام «قتل عمد» در دیوان عالی ایران «قطعی» شده، اما احکام مربوط به «محاربه» و «ارتکاب به جرایم سیاسی» هنوز در دیوان عالی در مرحله «فرجام‌خواهی» است.

یونسی همچنین از «نقایص قابل توجه» در این پرونده هم به لحاظ رعایت آیین دادرسی کیفری و هم از نظر ادله‌ای که دادگاه بدوی به آنها استناد کرده خبر داده است.

کاربران فضای مجازی با دو هشتگ به زبان‌های فارسی و انگلیسی در اعتراض به صدور حکم اعدام نوید افکاری اعتراض کردند.

 

 

 

 

 

 

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

4 پاسخ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »