سرلشگر یحیی رحیمصفوی، دستیار و مشاور رهبر جمهوری اسلامی در امور نیروهای مسلح٬ مدعی شد: «هر چه در عراق و سوریه هزینه کردهایم پس میگیریم.»
او که در مراسم «تداوم دفاع مقدس در جبهه مقاومت» سخنرانی میکرد افزود: «هر کشور مسلمان و غیرمسلمان که از ما کمک بخواهد، کمکشان میکنیم اما از آنها پول میگیریم.»
صفوی ادامه داد: «ما هرکمکی به عراقیها کردیم دلار نقد گرفتیم، با سوریها قراردادی امضا کردیم که درمقابل چیزهایی را میگیریم البته روسها بیش از ما در سوریه استفاده میکنند.»
این دستیار رهبر جمهوری اسلامی همچنین فاش ساخت که «ما به ونزوئلا بنزین دادیم و شمش طلا گرفتیم و طلاها را هم با هواپیما به ایران آوردیم تا در راه اتفاقی برایش نیفتد.»
این درحالی است که پیشتر سفیر ایران در کاراکاس معامله سوخت با طلا را تکذیب کرده بود.
ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت، خبر داد که «در موج سوم کرونا تعداد مبتلایان و بستریشدگان خیلی بیشتر از موج اول و دوم گزارش شده است به نحوی که در این میان نام استانهای تهران و قم، چشمنوازی میکند.»
او در گفتوگو با شبکه دوم تلویزیون دولتی جمهوری اسلامی ادامه داد: «تعداد فوتیها در برخی استانها بیسابقه و خیلی بیشتر از حد نصابهای قبلی است و بر اساس آمار هفته گذشته، متوسط هر ۷ دقیقه یک نفر به علت کرونا فوت میکند که این آمار اصلاً زیبنده کشور ما نیست.»
طرح اختصاص کالابرگ (کوپن) برای تأمین کالاهای اساسی، پس از نهایی شدن در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، تحویل هیئت رییسه شده و بهزودی در دستور کار جلسه علنی مجلس قرار خواهد گرفت.
بر اساس متن این طرح که توسط ایسنا منتشر شده است دولت مکلف میشود به صورت ماهانه نسبت به تأمین اعتبار خرید و واریز آن به کارت یارانهٔ خانوارها اقدام کند.
بر اساس طرح تازه مجلس که در قالب اصلاح قانون بودجه سال ۱۳۹۹ تهیه شده، اعتبار این طرح صرفاً برای تأمین کالاهای اساسی در نظر گرفته شده و وزارت صنعت، معدن و تجارت موظف است امکان تخفیف در خرید این کالاها را برای مشمولان فراهم کند.
مهدی کروبی، یکی از رهبران جنبش سبز، برای هفتمین بار در دوران حصر در بیمارستان تحت عمل جراحی قرار گرفت.
حسین کروبی، فرزند مهدی کروبی، ضمن اعلام این خبر به خبرگزاری ایلنا گفت عمل جراحی پدرش با موفقیت انجام شده، ولی به دلیل پیشینه جراحی قلب و در شرایط کرونا باید ۲۴ ساعت در آیسییو باقی بماند.
مهدی کروبی ۸۳ سال سن دارد و این عمل جراحی در پی آسیبدیدگی مهره کمر او بر اثر زمین خوردن انجام شده است.
این رهبر در حصر جنبش سبز از حدود ده سال پیش در حصر خانگی بهسرمیبرد، اما خانواده وی بهتازگی اعلام کردهاند که گشایشهایی در این زمینه برای او به وجود آمده و ملاقاتهایی با برخی فعالان سیاسی نزدیک به خود نیز داشته است.
بیشتر بخوانید: پذیرایی در حصر
پیام طبرسی٬ رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری٬ گفت: «پیک جدید اپیدمی از مرداد قابل پیشبینی بود و مخاطرات بازگشاییها، مسافرتها و تجمعها بارها مطرح شد، اما دوباره از همان جایی ضربه خوردیم که تجربه داشتیم.»
پیام طبرسی تاکید کرده که وضعیت اپیدمی به نسبت فروردین و اسفند وخیمتر است و بسیاری بیمارستانهای دولتی و خصوصی برای بستری کردن بیماران کرونایی با کمبود تخت روبرو هستند. خبرگزاری ایسنا به نقل از او مینویسد: «اگر به همین منوال پیش برویم ممکن است در آبان ماه به روزانه ۶۰۰ مورد مرگ برسیم و پیشبینی دیگر این است که اواسط آذر ماه روزی ۹۰۰ فوت داشته باشیم.»
او تنها راهکار ممکن را محدود کردن مجامع دانسته است.
مناقشه باکو و ایروان بر سر منطقه مورد اختلاف قرهباغ، بار دیگر با منازعه نظامی همراه شد. نخست وزیر ارمنستان از حمله توپخانهای و هوایی آذربایجان خبر داد. نیکول باشینیان گفت نظامیان ارمنستان نیز دو بالگرد و سه پهپاد آذربایجان را ساقط کردهاند.
مقامات باکو میگویند ارمنستان آغازکننده درگیری بود. این در حالی است که ارمنستان نیز آذریابجان را به شروع حمله متهم کرده است.
ارمنستان و جمهوری آذربایجان حدود ۳۰ سال است که بر سر کنترل منطقه قرهباغ کوهستانی درگیر هستند. بحران قرهباغ در سال ۱۹۸۸ آغاز شد و پس از فروپاشی اتحاد شوروی در سال ۱۹۹۱ همچنان ادامه یافت. این تنش تاکنون بیش از ۲۰هزار قربانی بر جا گذاشته است.
خبرهای روز قبل را از اینجا بخوانید.
در حالی که بیش از دو سال از جنبش "زن، زندگی، آزادی"، جنبشی که جرقه…
بیانیهی جمعی از نواندیشان دینی داخل و خارج کشور
رسانههای گوناگون و برخی "کارشناسان" در تحلیل سیاستهای آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، بهطور…
زیتون: جلد دوم کتاب خاطرات طاهر احمدزاده اخیرا از سوی انتشارات ناکجا در پاریس منتشر…