جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن صدور بیانیهای اعلام کرد که «آحاد جامعه اسلامی را از فتنه امثال سید کمال حیدری برحذر می دارد.»
پنجم آبان ماه تابلوی دفتر آیتالله کمال حیدری در قم پایین آورده شد.
یاسر میردامادی٬ دین پژوه٬ در این باره در حساب کاربریاش در توییتر نوشته بود: «این کار گویا خودجوش انجام نشده و با هماهنگی برخی نهادهای امنیتی صورت گرفته. گفته میشود که دوربینهای مداربستهی دفتر را پیش از برداشتن تابلوها از کار انداخته بودهاند.»
بیشتر بخوانید: تکفیرِ یک مجتهد
عبدالناصر همتی٬ رییس کل بانک مرکزی٬ خبر از آن یک میلیارد یورو که برای هزینه مقابله با کرونا اختصاص یافته، ۶۰۰میلیون یورو به حساب وزارت بهداشت ریخته شده است.
عبدالناصر همتی اعلام کرد که این مبلغ به درخواست سازمان برنامه و بودجه و به صورت ریالی پرداخت شده است. او افزود به زودی ۸ هزار میلیارد تومان دیگر نیز به حساب خزانه واریز میشود تا در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد.
سعید نمکی، وزیر بهداشت بارها گلایه و شکایت کرده که بودجه مورد نیاز این وزارتخانه در اختیار کادر درمانی قرار نگرفته است.
ساعتی پیش شارمین میمندینژاد با قرار وثیقه ۲میلیاردتومانی آزاد شد.
شارمین میمندی نژاد، موسس جمعیت امام علی، پس از حدود پنج ماه بازداشت از زندان اوین به صورت موقت آزاد شد.
موسس جمعیت امدادی امام علی که اول تیرماه امسال بازداشت شد به «توهین» به رهبر و بنیانگذار جمهوری اسلامی اقدام علیه امنیت ملی متهم شده است.
شماری از فعالان مدنی و حقوق بشر در داخل ایران همراه با نهادهای بینالمللی از جمله کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل خواستار آزادی آقای میمندی نژاد شدهاند.
صدرا یوسفی، معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد، در مورد علت بریده شدن تندیس چوبی محمدرضا شجریان در پارک ملت این شهر، ضمن ابراز بیاطلاعی از این موضوع گفت عوامل نگهبانی «به دلایل زیستمحیطی» با هرکسی که بدون مجوز فعالیت کند برخورد میکنند.
گفت فرآیندهای قانونی برای ساخت این تندیس در هیچ مرجعی از شهرداری مشهد طی نشده و «اصل چنین موضوعی در حد یک شایعه است».
این در حالی است که احمد نبیزاده، پدیدآورنده این تندیس، روز گذشته اعلام کرد که علیرغم اختلاف نظر میان او و مدیریت پارک ملت، وقتی مدیر پارک تندیس را میبیند، «خوشش میآید و قول میدهد که نور و حفاظ» نیز برای آن تهیه کنند.
مهراوه خندان، فرزند نسرین ستوده، روز دوشنبه پنجم آبان به دلیل شکایت یکی از ماموران بند زنان اوین به دادگاه رفت.
پدر مهراوه در یادداشتی نوشت: «قاضی پرونده از شاکیان خواست سیدی حاوی ویدئوی سالن ملاقات در روز مورد نظر را ارائه کنند. مقرر شد تا روز شنبه فیلم دوربین مداربسته سالن تحویل شود تا قاضی بر اساس آن و دلایل موجود در پرونده اقدام به صدور رای نماید.»
فاطمه حسینپور، مامور زندان اوین، یک سال قبل و در جریان ملاقات مهراوه خندان با مادرش، به حجاب او ایراد گرفت و با اعتراض روبرو شد.
رضا خندان میگوید مددکار زندان قرچک و نماینده قضایی زندان اوین خواستار سازش و انصراف از ادامه رسیدگی به پرونده بودهاند اما مهراوه نپذیرفته است.
وزارت خارجه ایران اعلام کرد روز گذشته در اعتراض به آنچه «اصرار مقامات فرانسوی به حمایت از انتشار کاریکاتورهای اهانت آمیز» درباره پیامبر اسلام خواند، کاردار موقت سفارت فرانسه در تهران را احضار کرد.
اداره کل اطلاع رسانی وزارت امور خارجه ایران اعلام کرد دفاع مقامات فرانسه از انتشار کاریکاتورهای پیامبر اسلام «موجب جریحه دار کردن احساسات میلیونها مسلمان در اروپا و جهان» است.
وزارت خارجه ایران در پیام خود به فرانسه گفت «هر گونه اهانت و بیاحترامی به پیامبر و ارزشهای ناب اسلام، از سوی هر فرد و در هر مقامی به شدت محکوم و مردود است.»
بعد از کشته شدن یک معلم فرانسوی به دست یک اسلامگرای افراطی به خاطر نشان دادن کاریکاتور پیامبر اسلام به دانشآموزان،امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه درباره اسلامگرایی افراطی و تهدید ارزشهای سکولار فرانسه هشدار داد و گفت که فرانسه «کاریکاتورها را رها نخواهد کرد.»
بیشتر بخوانید: آزادی بیان؛ تقابل «جمهوری» و «اسلامی»
حسن نوروزی، نایب رییس کمیسیون حقوقی قضایی با اشاره به انتشار فیلم ضرب و جرح یک زن در آبادان گفته است انتشار این فیلم «جرم محسوب میشود» و منتشرکننده آن باید «مجازات شود».
به گزارش خبرگزاری برنا، این نماینده مجلس گفته است انتشار این فیلم «نظم جامعه را بر هم ریخت» و چنین فیلمهایی که «زننده» هستند و موجب اشاعه فحشا میشوند، باید «به دادسرا ارائه شوند» و منتشر نشوند.
روز جمعه، دوم آبان، ویدئویی از یک درگیری منتشر شد که نشان میداد یک زن در آبادان با «صورت خونی توسط دو زن دیگر روی زمین خوابانده شده» و یک مامور حراست با باتوم بالای سر او ایستاده، پایش را روی بدن او میگذارد و بعد اقدام به لمس سینه زن مجروح میکند.
پس از بازتاب منفی گسترده این ویدئو، مقامهای قضایی آبادان پیش از این از بازداشت این مامور حراست خبر دادند ولی تاکنون گزارشی از نحوه رسیدگی به پرونده او منتشر نشده است.
وزارت خزانهداری ایالات متحده آمریکا روز دوشنبه پنجم آبان اعلام کرد که تحریمهای جدیدی علیه مقامها و نهادهای جمهوری اسلامی در صنعت نفت ایران وضع کرده و آنها را مشمول قوانین «مبارزه با تروریسم» قرار داده است.
بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت ایران، نیز به فهرست تحریمهای آمریکا اضافه شده است.
در بیانیه وزارت خزانهداری آمریکا آمده است که تحریمهای جدید واشینگتن با هدف افزایش فشار بر بخشهایی از رژیم جمهوری اسلامی صورت گرفته است که نقش کلیدی در حمایت و پشتیبانی از نیروی قدس سپاه پاسداران داشتهاند.
خبرهای روز گذشته را از اینجا بخوانید.
در حالی که بیش از دو سال از جنبش "زن، زندگی، آزادی"، جنبشی که جرقه…
بیانیهی جمعی از نواندیشان دینی داخل و خارج کشور
رسانههای گوناگون و برخی "کارشناسان" در تحلیل سیاستهای آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، بهطور…
زیتون: جلد دوم کتاب خاطرات طاهر احمدزاده اخیرا از سوی انتشارات ناکجا در پاریس منتشر…