زیتون- در پی پخش خبر سوء قصد به میرمحمود موسوی، میرحسین موسوی از محل حصر با برادرش تماس تلفنی گرفت و جویای حال وی شد.
ساعتی پس از آنکه بخش خبری بیست و سی شبکه دو صدا و سیما خبر سوء قصد به میرمحمود موسوی را به همراه واکنش سخنگوی قوه قضاییه به این موضوع مبنی بر امنیتی نبودن آن را پخش کرد، سایت کلمه انوشت که میرحسین موسوی توانسته است با برادرش تماس گرفته و جویای حال او شود.
خبر سوء قصد و زخمی شدن میرمحمود موسوی، شب گذشته منتشر شد.
غلامحسین اژه ای، سخنگوی قوه قضاییه امروز بعد از ظهر در نشست هفتگی با خبرنگارانش مدعی شد این حادثه یک سرقت عادی بود، نه یک ترور یا حادثه امنیتی؛ اگرچه زیر کشور صبح امروز وعده پیگیری حادثه را داده بود.
سخنگوی شورای هماهنگی راه سبز امید، اردشیر امیر ارجمند نیز در همین رابطه گفت:« از آقای اژه ای انتظاری جز این هم نیست. چون ایشان به رغم جایگاه حقوقی که دارند، در رابطه با منتقدان جریان حاکم نظر مناسبی ندارند و ظاهرا مسئولیتی برای خودشان در حفاظت از جان و مال آنها احساس نمی کنند.»
امیر ارجمند در پاسخ به سخنان مقامات مسئول در دولت و قوه قضاییه، در مصاحبه با رادیو فردا گفت:« کجای این عادی است که به یک نفر در یک هفته سه بار حمله خشونت آمیز شود؟ اگر این مساله جنبه امنیتی هم نداشته باشد، مقامات دادگستری، قوه قضاییه و وزارت کشور باید تردید اساسی در امنیت عمومی مردم داشته باشند و موضوع حداقل از این جهت امنیتی است.»
مشاور میرحسین افزود:« جای تامل دارد که چگونه در کشوری که افراد زیادی مامور شده اند که به طور نامحسوس از شهروندان مراقبت کنند، در یک هفته برای یک نفر سه اتفاق خطرناک جانی رخ دهد.»
او در ادامه تاکید کرد:« این حرف ها بهانه گیری و فرار به جلو است. مقامات امنیتی و قوه قضاییه باید با مسئولیت پذیری بیشتری این ماجرا را دنبال کنند. ما قبلا هم شاهد این برخوردها بوده ایم. برخی آقایان هر وقت در انتخابات بازنده می شوند، عکس العمل های عجیب از خود نشان می دهند و به جای راه حل های مناسب، راه حل های نامناسب انتخاب می کنند. در سالهایی که آقای خاتمی رئیس جمهور بودند، ترور حجاریان و قتل های زنجیره ای و خشونت های سازمان یافته ای از کانون های خاص هدایت می شد، اما گفته می شد که اینها خودجوش هستند!»
اردشیر امیر ارجمند از رییس جمهور خواست شخصا نسبت به این مساله حساس باشد، و به روحانی هشدار داد:« این مساله تنها در رابطه با آقای میرمحمود موسوی نیست و خطر برای دیگران هم مطرح است. لذا وزارت کشور باید مسئولانه تر برخورد کند.»
۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…
در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…
امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندیها و خودآگاهیهایی است…
درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…