? زنده| شروع به کار گروه تحقیقی درباره ماجرای آزار جنسی در بین روزنامه نگاران

 



شروع به کار گروه تحقیقی درباره ماجرای آزار جنسی در بین روزنامه نگاران

در پی نشر برخی روایات از آزار جنسی یکی از روزنامه‌نگاران در رسانه‌ها و اکانت‌های توییتری، گروهی از روزنامه‌نگاران با دغدغه صنفی و حرفه‌ای پیش قدم شدند تا در این باره به طور مستقل تحقیق کنند.

پیش از این تعدادی از روزنامه‌نگاران برای طرح مشکلات و مسائل صنفی از جمله دستمزد، بیمه و امنیت شغلی، فضایی برای گفت‌وگو و عمل مشترک را با عنوان «گروه مطالبات صنفی» تشکیل دادند،‌ که صدور «بیانیه ۱۰۰ روزنامه‌نگار نسبت به انفعال انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران» یکی از موضوعات مورد پیگیری این گروه بود.

اما به‌تازگی در پی نشر روایات آزار و تجاوز درباره یکی از اهالی مطبوعات، همین جمع از روزنامه‌نگاران، سعی کردند تا از طریق فعالیت صنفی مبتنی بر نظارت و تحقیق، هم نگاه عمیق و منصفانه‌ای به ماجرا داشته باشند و هم گامی برای تغییر فضای فرادست مردان، تبعیض جنسیتی، پیشگیری و گزارش آزار جنسی در بین روزنامه‌نگاران یا فضای عمومی بردارند.

بر این اساس بعد از بحث و تبادل نظر طی روزهای اخیر در فضاهای مختلف و‌ بنا بر پیشنهادهای مطرح شده،‌ گروهی تشکیل شد تا درباره روایت‌های منتشر شده به طور مستقل تحقیق و پگیری کند.

روایت‌های منتشر شده از آزار جنسی یکی از روزنامه‌نگاران، هم از نظر صنفی و هم از نظر عمومی برای همه روزنامه‌نگاران اهمیت ویژه دارد از این رو اعضای این گروه قصد دارند بدون قضاوت و پیش‌داوری، تمام روایت‌های موجود را بررسی و در نهایت از آن چه به عنوان شواهد پیدا و پنهان مربوط به این ماجرا وجود دارد یک گزارش تهیه و منتشر کنند.

این گروه خود را موظف می‌داند که درباره روند پیشرفت تحقیقات خود به «گروه مطالبات صنفی» گزارش دهد و در پایان تحقیقات، گزارشی حرفه‌ای در فضای عمومی منتشر کند.



ابتلای ۴۰۰ پرستار به کرونا در قزوین

 فاطمه تیموری٬ مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین٬ خبر از آن داد که تاکنون ۴۰۰ نفر از پرستاران قزوینی به بیماری کرونا مبتلا شدند.

 فاطمه تیموری ضمن اعلام این خبر گفت: «هم اکنون تمام پرستارانی که حین خدمت در بیمارستان‌های این شهر به بیماری کرونا مبتلا شده بودند بهبود یافته‌اند و یا در حال درمان هستند.»

او افزود: «برخی از پرستاران مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده و شرایط سختی را سپری کرده‌اند، که متاسفانه ۲ نفر از این افراد به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.»



آمار رسمی قربانیان کرونا در ایران به بیش از ۳۶هزار نفر رسید

سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۸۹۳۲ بیمار جدید کووید-۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

لاری گفت: از دیروز تا امروز ۱۳ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۹۳۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۲۹۴ نفر از آنها بستری شدند.

وی ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۳۷ هزار و ۷۱۲ نفر رسید.

لاری گفت:متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۲۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۶ هزار و ۱۶۰ نفر رسید.



ستاد کرونای تهران: تعداد واقعی مبتلایان «خیلی بزرگ‌تر» از آمار رسمی است

نادر توکلی٬ معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران٬ گفت که رقم واقعی تعداد مبتلایان به کرونا در ایران، «خیلی بزرگ‌تر از عددی است که در حال حاضر به عنوان تعداد موارد ابتلا مطرح می‌شود».

نادر توکلی در گفت‌وگو با ایسنا تاکید کرد که تفاوت آمار درباره میزان مرگ و میر و ناشی از کرونا هم وجود دارد و آمار فوتی‌هایی که علائم بالینی دارند، در آمار رسمی که روزانه اعلام می‌شود، لحاظ نمی‌شود.

او همچنین از پر شدن تخت‌های بیمارستان‌های تهران که برای بستری شدن بیماران کرونایی تعیین شده‌اند، خبر داد و گفت: «بیماران جدید ابتدا در اورژانس بستری شده و با خالی شدن تخت، به بخش‌ها منتقل می‌شوند».

آقای توکلی گفته است هنوز تهران نیاز به «بیمارستان صحرایی» ندارد و «هیچ بیماری در محوطه و حیاط بیمارستان‌ها بستری نشده» است.

مرگ و میر ناشی از کرونا در روزهای اخیر در تهران افزایش یافته و به گفته علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران، آمار مرگ‌ومیر کرونا در پایتخت تا سه هفته آینده کاهش نخواهد داشت.

در شهر تهران در حال حاضر ۶۵ بیمارستان فعال در حوزه پذیرش و کمک به بیماران مبتلا به کرونا فعالیت دارند.



آیت‌الله خامنه‌ای: گرانی‌های اخیر توجیه ندارد

آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی٬ که صبح روز سه‌شنبه ۱۳ آبان از طریق یک برنامه تلویزیونی سخنرانی می‌کرد، تاکید کرد که گرانی‌های اخیر توجیه ندارد.

او ادامه داد: «در ۳ زمینه مسئولین باید تحرک بیشتری داشته باشند. اقتصاد، امنیت و فرهنگ. در زمینه اقتصاد نگاه صحیح و اصولی این است که به بیرون نگاه نداشته باشیم. نه به این منظور که با خارج ارتباط را قطع کنیم. خیر، ارتباط باید باشد اما باید بدانیم علاج در داخل کشور است که یک رقم آن تولید است. باید یک تلاش برنامه ریزی شده در زمینه اقتصاد انجام بگیرد.»

رهبر جمهوری اسلامی افزود: «باید قوی شویم. این را من بارها عرض کرده ام به ملت عزیز و به مسئولان نیز در جلسات مختلف مکرر عرض کرده ام که باید کشور و ملت قوی شود. در این صورت دشمن مایوس خواهد شد. مردم نیز انصافا خوب ایستادگی کرده اند و مشکلات را تحمل کرده اند.»


خبرهای روز گذشته را اینجا بخوانید.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »