گفتگو با احمد زید‌آبادی و مهدی عربشاهی

«برجام» فقط اشتراک لفظی است

 

زیتون ـ احسان نادرپور، مهسا محمدی: بعد از یک ماراتن انتخاباتی، در نهایت نام جو بایدن از صندوق رای آمریکایی‌ها به عنوان رییس جمهوری منتخب بیرون آمد. چهل و ششمین رییس جمهوری ایالات متحده در میانه‌ی موجی از بیم و امیدها انتخاب شد. احساسات و واکنش‌هایی که مختص آمریکایی‌ها نبود و ایران هم چشمی نگران در پی این انتخاب داشت.
حالا اگر اتفاق جدیدی در ایالات متحده نیافتد و موقعیت بایدن به عنوان رییس‌جمهور تثبیت شود؛ بحث اصلی در ایران عاقبت توافق هسته‌ای و تعیین تکلیف تحریم‌ها خواهد بود. از سوی دیگر واکنش‌های سران جمهوری اسلامی و برنامه‌ی احتمالی آنان در مواجهه با وضعیت جدید هم محل سوال است. برای بررسی وضعیت‌های احتمالی پیش رو با احمد زیدآبادی روزنامه‌نگار و تحلیل‌گر سیاسی و مهدی عربشاهی، تحلیل‌گر سیاسی، به گفتگو نشستیم.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

گفتگو با احمد زید‌آبادی و مهدی عربشاهی

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »