عماد ادوارد شرقی، معاون بینالملل «هولدینگ سرآوا»، در استان آذربایجان غربی و حین خروج از ایران بازداشت شده است.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت که او پیش از این به اتهام «جاسوسی و جمعآوری اطلاعات نظامی» به ۱۰ سال زندان محکوم شده بود اما با وثیقه آزاد بود.
این وبسایت اعلام کرد که عماد ادوارد شرقی قصد خروج غیر قانونی از ایران را داشته است. مقامات قضایی و هولدینگ سرآوا به این گزارش واکنش نشان ندادهاند.
سرآوا از سال ۹۰ فعالیت خود را آغاز کرد و دیجیکالا، کافهبازار، دیوار، الوپیک و علیبابا از برندهای اصلی این هلدینگ سرمایهگذاریاند.
سال ۹۸ اعلام شده بود که سعید رحمانی، بنیانگذار سرآوا، به دلیل برخی «فشارها» از ایران خارج شده است. بر اساس گزارشها، او در خارج از ایران زندگی میکرد و سال ۹۱ به ایران بازگشت و یک شرکت برای فعالیت در حوزه استارتآپها راهاندازی کرد.
وزیر آموزش و پرورش در اولین برنامه زنده «گفتگو با شما» با بیان اینکه تمام کشورها درصدد بازگشایی مدارس خود هستند، شروط بازگشایی مدارس را اعلام کرد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محسن حاجی میرزایی گفته مطالعات نشان میدهد تاثیر تعیین کنندهای بین بازگشایی و شیوع بیماری وجود ندارد اما مطالعات این را نیز میگوید که دور بودن دانشآموز از مدرسه با تبعات متعددی روبرو است مدرسه تنها کارکرد آموزشی ندارد بلکه مدرسه کارکرد تربیتی، پرورشی، اجتماعی و روانی دارد.
وزیر آموزش و پرورش به شروط بازگشایی مدارس اشاره کرد و گفت: مدارس باید در تمام مناطق به جز مناطق قرمز باز باشند و کادر اداری و اجرایی در مدرسه حضور داشته باشند اگر به دنبال مدرسه محوری هستیم زمانش اکنون است. دانشآموزان پایه اول و دوم ابتدایی باید به مدرسه بروند و حداکثر باید ده نفر در کلاس باشند. سلامت دانشآموزان برای ما بسیار اهمیت دارد ما با این کار سلامت و آموزش را قابل اهمیت میدانیم.
امروز وزیر بهداشت اعلام کرد که با بازگشایی مدارس مخالف است.
یک روز پس از نصب پوسترهایی از مجتبی خامنهای، پسر علی خامنهای٬ در خیابان انقلاب تهران، خبرگزاری فارس از بازداشت افراد دخیل در پخش و نصب این پوسترها خبر دادهاند.
روی این پوستر عبارت «لبیک یا مجتبی» نقش بسته بود.
صبح امروز برای اولین بار وب سایت نامه نیوز میگوید عاملان پخش این پوسترها که بازداشت شدهاند، چند “کارگر” بودند.
سایتهای خبری پیشتر نوشته بودند تعدادی از جوانان بسیجی این عکسها را پخش کرده بودند.
طی سالهای گذشته بارها گمانهزنیهایی درباره نقش مجتبی خامنهای در دوران پس از آیتالله خامنهای منتشر شده است.
خبرگزاری فارس بدون نام بردن از منبع خبریاش نوشته عاملان پخش این “پوسترها، “کارگرانی بودند که با دریافت پنج میلیون تومان، پوسترها را از دفتر فنی چاپ تحویل و سپس پخش و نصب کرده و آمر تمام مراحل را از طریق تلفن به آنان گفته است.”
این افراد شب گذشته دستگیر شدند.
گفته شده این افراد فکر کرده بودند کار آنها “اقدامی موجه و حاکمیتی است.”
ایرج حریرچی٬ معاون وزیر بهداشت٬ ضمن ابراز نگرانی از شیوع موج چهارم کرونا اعلام کرد که بیمارستانها آمادگی بازگشت شرایط بحرانی را ندارند.
ایرج حریرچی گفت: «با وجود اینکه آمار ابتلا و بستری کرونایی حدود ۸۰ درصد کاهش پیدا کرده است، باز هم نگران روند صعودی کرونا در کشوریم.»
او با اشاره به افزایش تعداد مبتلایان و جانباختگان کرونا پس از کاهش در اردیبهشت گفت که ممکن است با کوچکترین اشتباه به قله اوج کرونا برگردیم.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به فرسودگی کادر درمان تاکید کرد: «شرایط بیمارستانی ما آماده برگشت شرایط بحرانی را ندارد.»
آمار رسمی جانباختگان کرونا پس از اعمال محدودیتهای یک ماهه در ایران به زیر ۱۰۰ نفر کاهش یافته است.
سازمان حقوق بشری ههنگاو از بازداشت ۲۷ شهروند کرد در کرج و چند شهر آذربایجان غربی و کردستان خبر دادند.
از وضعیت این افراد اطلاعی در دست نیست و شبکه حقوق بشر کردستان خبر داد که تنها تعدادی از بازداشتشدگان در شهرهای مهاباد، بوکان، تهران و کرج دو روز پس از بازداشت موفق به یک تماس کوتاه تلفنی با خانواده خود شدهاند.
این سازمان حقوق بشری نوشت که سه فرد بازداشتشده در بخش ربط در شهرستان سردشت به ارومیه منتقل شدهاند.
بر اساس این گزارش، فرهاد موسیپور ۲۸ ساله، فریدون موسیپور ۲۶ ساله و بهمن یوسفزاده ۲۶ ساله در این بخش بازداشت شدهاند.
بر اساس گزارشها، دریا طالبانی، شپول خضری، سوران حسینزاده، سالار رهوی، افشین ماماحمدی، سیروان نوری ، ایمان عبدی ، فرزاد سامانی و صهیب بادروج در کرج بازداشت شدهاند.
همچنین زانیار معتمدی، کاروان مینویی، دانا صمدی، سیروان کریم زاده، جبار پیروزی، کارو علیداد و عادل پروازه در مریوان بازداشت شدهاند.
سلمان ادوایی، سیامک ادوایی و اکرم ادوایی در سروآباد، عظیمه ناصری و حسین گردشی در بوکان و آرام یوسفی در سنندج بازداشت شدهاند.
همچنین عبدالله حاجیاحمدی، پیمان حاجیاحمدی (فرزند عبدالله) و گلاویژ عبداللهی (نامزد پیمان) در نقده بازداشت شدهاند.
کاوه کرمانشاهی، عضو هیات مدیره شبکه حقوق بشر کردستان، گفت که احتمال داده میشود تعداد بازداشتیهای اخیر از این اسامی بیشتر باشد.
به گفته کرمانشاهی، اکثر بازداشتشدگان در حوزههای مختلف مدنی، فرهنگی، محیط زیست و دانشجویی فعال بودهاند و تعدادی از آنها نیر شهروندان عادی هستند.
محمود واعظی٬ رییس دفتر رییس جمهوری٬ در پاسخ به این پرسش که چه تضمینی وجود دارد تا قطع برق روزهای گذشته، مجدداً اتفاق نیفتد، گفت: «ان شاءالله جلوی قطع برق گرفته خواهد شد.»
محمود واعظی در گفتوگو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که چه تضمینی وجود دارد که مجدداً در روزهای پیش رو کشور با قطع برق در نقاط مختلف کشور مواجه نشود، مدعی شد: «آقای رئیس جمهوری عصر دیروز به من دستور دادند، من نیز با وزرای مربوطه صحبت کردم و امروز در جلسه دولت نیز صحبتهایی در این باره انجام شد؛ ان شاالله جلوی این کار گرفته خواهد شد.»
طی روزهای گذشته نقاط مختلفی از کشور از جمله کلانشهر تهران با قطعی برق از پیش اعلام نشده مواجه شد. افزایش مصرف گاز به دلیل فصل سرما و افزایش کاهش گاز مصرفی نیروگاههای برق از جمله دلایل این خاموشیها عنوان شده است.
بیشتر بخوانید: کمبود برق و افزایش آلودگی هوا؛ متهم در دسترس نیست
خبرهای روز گذشته را اینجا بخوانید.
در حالی که بیش از دو سال از جنبش "زن، زندگی، آزادی"، جنبشی که جرقه…
بیانیهی جمعی از نواندیشان دینی داخل و خارج کشور
رسانههای گوناگون و برخی "کارشناسان" در تحلیل سیاستهای آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، بهطور…
زیتون: جلد دوم کتاب خاطرات طاهر احمدزاده اخیرا از سوی انتشارات ناکجا در پاریس منتشر…