جزییات تازه از پرونده آمران حمله به علی مطهری

زیتون– وکیل‌مدافع علی مطهری خبرداد که بخش دوم پرونده حادثه دانشگاه شیراز که در دادسرای نظامی استان فارس در حال رسیدگی است، ۵ متهم دارد.

مصطفی ترک‌همدانی همچنین توضیح داد:« بخش دوم این پرونده به شکایت از آمران به حمله‌کنندگان اختصاص دارد و به همین دلیل مطابق قانون، علیه آمران این حادثه اقامه دعوا کردیم. با توجه به اینکه محتوای پرونده دلالت بر صلاح بودن دادسرای نظامی برای رسیدگی به این بخش از پرونده داشت، موضوع به منظور انجام تحقیقات مقدماتی به ضابط دادگستری مستقر در دستگاه نظامی مربوطه ارجاع شد. پس از پایان تحقیقات ضابط دادگستری، پرونده به شعبه چهارم دادسرای نیروهای مسلح استان فارس ارجاع شد که امروز با حضور در شعبه بازپرسی، ادامه تحقیقات از ما صورت گرفت.»

وکیل مدافع علی مطهری در گفتگوی با ایسنا افزود:« هویت متهمان و نوع اتهامات‌شان مشخص است اما به دلیل محرمانه بودن تحقیقات اجازه بیان آن را ندارم ولی فعلا در این بخش از پرونده، ۵نفر متهم هستند.»

مطهری نماینده مردم تهران در مجلس بعد از ظهر دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۳ برای سخنرانی در دانشگاه شیراز به این شهر سفر کرده بود که در آنجا مورد حمله افرادی ناشناس قرار گرفت.

پس از اعلام شکایت علی مطهری از عاملان این حادثه و به جریان افتادن پرونده و ارسال آن به دادگاه، سه جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به حادثه دانشگاه شیراز در شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری ۲ شیراز به صورت غیرعلنی برگزار شد و متهمان پرونده به حبس و شلاق تعلیقی محکوم شدند.

مصطفی ترک‌همدانی پیش از این به ایسنا گفته بود که در بخشی از حکم۶ نفر از متهمان این پرونده به اتهام اخلال در نظم عمومی و توهین و همچنین تخریب عمومی به ۲ ماه حبس و ۱۰ ضربه شلاق محکوم شده‌اند اما این حکم ۲ سال تعلیق دارد. همچنین ۲ متهم دیگر به دلیل توهین به ۴.۵ ماه حبس و ۳۷ ضربه شلاق محکوم شده‌اند که حکم این ۲ متهم نیز به مدت یک سال تعلیق شده است.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

جامعه ایران را می توان از نظر سیاسی به سه طیف مخالفان، موافقان و قشر خاکستری تقسیم کرد. باید گفت که مخالفان کسانی هستند که معتقدند جمهوری اسلامی اصلاح ناپذیر است و باید برود. موافقان

ادامه »

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در

ادامه »