Categories: خبرها

کنسرت شهرام ناظری هم در نیشابور لغو شد

زیتون- «آیین روز ملی فردوسی» با نکوداشت شهرام ناظری درحالی با حضور چهره‌هایی چون احمد مسجد جامعی، ایرج راد، بهروز غریب پور، ناصر عظیمی، اصغر همت، اصغر دشتی در تالار رودکی برگزار شد که شهرام ناظری، استاد آواز ایران در حاشیه آن، خبر از لغو کنسرت خود در شهر نیشابور داد.

در همان روزی که علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد، به این مسأله اشاره کرد که در حد بضاعت خود، با لغو کنسرت‌ها با مقامات ارشد قضایی مذاکره می‌کند، «شهرام ناظری» خبر از لغو کنسرت خود در نیشابور داد. او درباره این اتفاق گفت: «ما تمامی مجوزها را از مدت‌ها قبل از تمامی نهادهای قانونی دریافت کرده بودیم و قرار بود روز شنبه – اول خرداد ماه- در ادامه‌ تور کنسرت‌های ناگفته، این برنامه را در نیشابور به اجرا درآوریم که این مسأله امکانپذیر نشد و برنامه را لغو کردند.» او همچنین به این مسأله اشاره کرد که نیشابور تنها شهری از خراسان بزرگ بود که در سال‌های گذشته امکان برگزاری کنسرت در آن وجود داشته و حالا این اتفاق نیز رخ نمی‌دهد: «درهای نیشابور نیز برای برگزاری کنسرت بسته شده است، با اینکه همه‌چیز برای برگزاری کنسرت ما آماده بود؛ اما این اتفاق رخ نداد و اجازه برگزاری برنامه را به ما ندادند.»

خواننده پیشکسوت موسیقی ایران همچنین به این مسأله اشاره دارد که «نیشابور» یکی از مهم‌ترین مراکزِ تمدنِ ایران است و برگزار نشدن کنسرت در آن اتفاقِ ناخوشایندی است که در این مدت رخ داده است.

ناظری در آیین نکوداشتی که برایش برگذار شده بود، گفت:« ۳۷ سال است که عاشقانه هر آنچه را باید یک هنرمند انجام می‌داده، انجام داده‌ام. بخصوص کرد بودن و روحیه‌ حماسی‌ای که در مردمان کرد وجود دارد و همچنین آشنایی‌ام با ادبیات ایران از زمان کودکی، سبب شده است تا با ادبیات پارسی بخصوص فردوسی بزرگ آشنا شوم و البته با عطار و مولانا و آثار متعددی با استفاده از آثار این شاعران برجسته خلق کنم و همچنان نیز این راه را ادامه می‌دهم. هیچ‌زمان هم به اینکه کسی این فعالیت‌ها را مورد حمایت یا تشویق قرار دهد، فکر نکرده‌ام. برای مثال خانه‌ اصلی ما رادیو و تلویزیون است که من در تمام این سال‌ها هیچ‌گاه پایم را به آنجا نگذاشته‌ام. حقوقی از آنجا نگرفته‌ام و آنها کارهای مرا بدون اجازه‌ام، به هر شکلی که خواسته‌اند، پخش کردند.»

این خواننده پیش کسوت در ادامه سخنانش که توسط ایران منتشر شده، اضافه کرد:« با همه‌ این مشکلات در کشور خودم ماندم، در حالی که پیشنهاد‌های مالی و امکانات بسیاری برای زندگی در خارج از کشور برایم وجود داشته است، اما ما ماندیم و سختی‌های بسیاری کشیدیم. شوالیه‌ آواز ایران، سپس بخشی از مقدمه‌ «بیژن و منیژه» را با سه‌تاری که خود نواخت، اجرا کرد و البته با کنایه گفت امیدوار است که پیش از اجرای آن توسط خودش، ده‌‌ها فرم از آن منتشر نشود.»

 

Recent Posts

بی‌پرده با کوچک‌زاده‌ها

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

سکولاریسم فرمایشی

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

مسعود پزشکیان و کلینیک ترک بی‌حجابی

کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

چرا «برنامه‌های» حاکمیت ولایی ناکارآمدند؟

ناترازی‌های گوناگون، به‌ویژه در زمینه‌هایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

مناظره‌ای برای بن‌بست؛ در حاشیه مناظره سروش و علیدوست

۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظره‌ای بین علیدوست و سروش…

۲۴ آبان ۱۴۰۳

غربِ اروپایی و غربِ آمریکایی

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…

۲۳ آبان ۱۴۰۳