حملات تند آملی لاریجانی و نقدی به فائزه هاشمی و جامعه بهائیان ایران

زیتون- صادق آملی لاریجانی٬ رییس قوه قضائیه از اینکه برخی افراد منتسب به مسئولان جمهوری اسلامی «با هنجارشکنی از بهائیت حمایت می‌کنند»، انتقاد کرده و هشدار داده در صورتی که این «هنجارشکنی‌ها» به حد «عناوین مجرمانه» برسد٬ قوه قضائیه واکنش نشان خواهد داد.
او نامی از فائزه هاشمی نبرده، ولی با توجه به جنجالی که دیدار او با فریبا کمال‌آبادی، زندانی سیاسی که به مرخصی آمده بود، می توان اظهار نظر را مرتبط به آن دیدار دانست.

لاریجانی در بخش دیگری از سخنانش که توسط تسنیم منتشر شد، افزود «دفاع از بهاییت هیچ معنایی در کشور امام زمان ندارد» و «اسباب تاسف است که در روزگار ما گاهی در کشور امام زمان، هنجارشکنی‌هایی می‌شود که غیرقابل هضم است.» او همچنین گفت که افراد برای «حمایت از گروه‌های خلاف دین و مذهب» باید «شرم» کند. رییس قوه قضاییه هشدار داد در صورت رسیدن این نوع «هنجازشکنی‌ها» به حد «عناوین مجرمانه»، قوه قضائیه بدون «محاسبه نسبت» افراد با یکدیگر، وارد عمل می‌شود و برخورد قاطع می‌کند.
آملی لاریجانی همچنین رهبران بهائیت در ایران را در رابطه با «کشورهای بیگانه» دانسته که «از آنها دستورات امنیتی می گیرند.» او در پایان مدعی شد که قوه قضائیه بهائیان را بدلیل «عقیده» آنها به زندان نمی‌اندازد و در مورد بهائیان تنها با افرادی برخورد می‌کند که «امنیت» کشور را به خطر می‌اندازند.

محمدرضا نقدی٬ رییس سازمان بسیج نیز همچون رییس قوه قضاییه دیدار فائزه هاشمی با فریبا کمال‌آبادی، را محکوم کرد. او گفت «حق و باطل» در جامعه به اندازه‌ای درهم‌آمیخته که گروهی از «نفوذیان» با بهائیان نشست و برخاست می‌کنند و برگزارکنندگان کنسرت‌های «فاسد» نزد علما هم می‌روند.
محمدرضا نقدی راه جدا شدن «حق» از «باطل» را «بصیرت‌افزایی» عنوان کرده و افزود «نفوذی‌ها قصد دارند حق و باطل را با هم درآمیزند و در فضای غبار آلود، دشمن اصلی را دیگری معرفی کنند.»
فارس خبر داد که او در ادامه سخنانش گفت «کسانی که فساد را ترویج می‌کنند و بی‌بند و باری و فساد را تشجیع می کنند، کنسرت‌ها و نشست‌های فاسد آنچنانی را ایجاد می‌کنند و بعد خودشان می‌آیند نزد علما و مراجع و می‌گویند انقلاب اسلامی چه کرد.»

نقدی ادامه داد :«این نفوذی‌ها ثروت‌اندوزی می‌کنند و با ایجاد اختلاف طبقاتی، فقر افزایی می‌کنند، بعد خودشان می‌آیند برای فقرا دلسوزی می‌کنند.» رییس سازمان بسیج «نفوذی‌ها» را افرادی معرفی کرده که «واردات پرحجم و بی قاعده کالا را ترتیب می‌دهند، بعد در قبال ورشکستی کارخانه‌ها و تعطیلی تولید ملی می‌گویند باید برویم روابط خارجی را با غربی‌ها تسهیل کنیم و با آمریکا کنار بیاییم تا مشکلات حل شود.»
او افزود «به سراغ اهل سنت می‌روند و برایشان انتظارات و توقعات زیاد ایجاد می‌کنند و بعد به سراغ جریانی می‌روند که هیچ اعتقادی به وحدت شیعه و سنی ندارد می‌روند و با آنها همراهی می‌کنند و علیه نظام با آنها همسرایی می‌کنند.»
وی اضافه کرده «این گروه از نفوذیان از یک طرف با بهاییان می‌نشینند و از طرف دیگر می‌گویند انقلاب برای اسلام چه کرد و از اسلام مایه می‌گذارند.»
نقدی از اینکه بسیجیان از سوی «نفوذی‌ها»٬ تندرو خطاب می‌شوند انتقاد کرده و گفت «امروز با این جریان منافقی که از عمر و عاص هم بدتر و پیچیده‌تر است مواجهیم.»

انتقاد از دیدار فائزه هاشمی با یکی از یاران ایران، محدود به این دو فرد نبود. آیت الله مکارم شیرازی، از مراجع تقلید شیعه، نیز این عمل او را جرمی، قابل پیگیری دانست.

با تمام این احوال تنها واکنش رسمی فائزه هاشمی به تمام این موضوع گیری ها، عدم ابراز پشیمانی بوده است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. به هوش زیادی نیاز نیست برای دریافت اینکه حنای اقایان دیگر رنگی ندارد و جای خود را به انواع رنگ های غربی داده است !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »