Categories: خبرها

داریوش قنبری: عارف یک بار از خودگذشتگی کرد و این بار نوبت از خودگذشتگی لاریجانی است

زیتون- داریوش قنبری عضو شورای مرکزی حزب مردم‌سالاری با بیان انکه عارف گزینه بهتری نسبت به لاریجانی برای ریاست مجلس دهم است، گفت که عارف در میان نمایندگان مجلس دهم بیشترین رای را دارد و با توجه به این مسئله،انتخاب او به عنوان رییس به قواعد دموکراسی نزدیک تر است.

نماینده مجلس‌های هفتم و هشتم افزود:« یکی از اصول دموکراسی چرخش نخبگان است و نباید یک پست برای همیشه در اختیار یک فرد باشد. نخبگان باید به صورت دوره‌ای جانشین یکدیگر شوند و بر همین اساس اعتقاد دارم که عارف باید بر کرسی ریاست مجلس تکیه بزند. تمایل مردم هم به سمت تغییر است. مردم در دو انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ و مجلس ۹۴ رای به تغییر دارند و باید این رای باید در ریاست مجلس دیده شود.»

قنبری با اشاره به کناره گیری عارف از انتخابات ریاست جهوری ۹۲ افزود:« از خود گذشتگی عارف در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم باعث پیروزی روحانی شد و جا دارد این از خود گذشتگی جبران شود. بهتر است در این دوره این از خودگذشتگی را آقای لاریجانی انجام دهد و نامزد ریاست مجلس نشود.»

او در گفتگوی با عصر ایران تاکید کرد:« نباید انتظار داشته باشیم همیشه عارف به نفع شخص دیگری کنار برود. او یکبار از خودگذشگی کرد و این بار نوبت از خودگذشتگی لاریجانی است.»

عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری در پاسخ به کسانی که اعتقاد دارند عارف تجربه ریاست مجلس را ندارد گفت:« مگر لاریجانی زمانی که رئیس مجلس هشتم شد، تجربه حضور در پارلمان و ریاست مجلس را داشت؟ تجربه با روح دموکراسی همخوانی ندارد. اگر ما بخواهیم به تجربه نگاه کنیم دیگر چه احتیاجی به انتخابات است؟ نماینده‌های که تجربه بیشتری دارند بدون انتخابات بر صندلی‌های مجلس تکیه بزننند.»

این نماینده سابق مجلس در واکنش به راه‌حل‌های ارائه شده از سوی فعالان سیاسی برای تعیین رییس مجلس آینده گفت:« با این که ترجیح‌ام ریاست عارف در ۴ سال مجلس دهم است اما با این راه‌حل‌ها هم موافق هستم. به طور مثال ریاست دو سال دو سال لاریجانی و عارف می‌تواند راه حل رضایت بخشی با توجه به شرایط پیش آمده باشد.»

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به این سوال که اگر لاریجانی به ریاست مجلس نرسد، چه جایگاهی در مجلس دهم خواهد داشت افزود:« لاریجانی می‌تواند رییس کمیسیون امنیت ملی شود و با توجه به سوابقی که در این حوزه دارد می‌توان وزن این کمیسیون را افزایش دارد و به برجام کمک کند.»

وی در مورد جایگاه عارف در صورت رئیس نشدن در مجلس دهم گفت:« جز پست ریاست مجلس، پست دیگری برای ایشان سراغ ندارم چون انتظار عمومی جامعه ریاست عارف بر مجلس است.»

Recent Posts

بی‌پرده با کوچک‌زاده‌ها

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

سکولاریسم فرمایشی

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

مسعود پزشکیان و کلینیک ترک بی‌حجابی

کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

چرا «برنامه‌های» حاکمیت ولایی ناکارآمدند؟

ناترازی‌های گوناگون، به‌ویژه در زمینه‌هایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

مناظره‌ای برای بن‌بست؛ در حاشیه مناظره سروش و علیدوست

۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظره‌ای بین علیدوست و سروش…

۲۴ آبان ۱۴۰۳

غربِ اروپایی و غربِ آمریکایی

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…

۲۳ آبان ۱۴۰۳