انتخابات مجلس در بندر لنگه باطل شد؛ آرا تبریز بازشماری می‌شود

زیتون- سخنگوی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات از تایید انتخابات مرحله دوم مجلس دهم در ۵۲ حوزه انتخابیه از ۵۵ حوزه خبر داد و گفت که انتخابات بندر لنگه باطل شده، انتخابات اهر «نیاز به بازرسی» و انتخابات تبریز «نیاز به بازشماری» دارد.

در انتخابات بندر لنگه و اهر نامزدهای «فهرست امید» پیروز شده‌اند و نیمی از منتخبان تبریز نیز نامزدهای مورد حمایت این فهرست هستند.

ایرنا خبر داد سیامک ره پیک، سخنگوی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات امروز خبر داد که انتخابات در حوزه انتخابیه «بندر لنگه، بستک و پارسیان» در استان هرمزگان به دلیل «مخدوش بودن روند برگزاری انتخابات» و «اثبات تخلفات صورت گرفته» تأیید نشد. وی اعلام کرد که نماینده این حوزه انتخابیه در مجلس در انتخابات میان دوره‌ای انتخاب خواهد شد.

به گفته او، حوزه انتخابیه «اهر و هریس» در استان آذربایجان شرقی نیز «نیاز به بازرسی» دارد و نتیجه این بازرسی تا قبل از آغاز به کار مجلس دهم اعلام خواهد شد.

در حوزه انتخابیه «بندر لنگه، بستک و پارسیان»، خالد زمزم‌نژاد و در حوزه انتخابیه «اهر و هریس»، بیت‌الله عبداللهی، نامزدهای مورد حمایت «فهرست امید» پیروز شده‌اند.

سخنگوی هیات نظارت روز  همچنین اعلام کرد که حوزه انتخابیه تبریز «نیاز به بازشماری» آرا دارد و اعلام نتیجه انتخابات در این حوزه به دلیل زیاد بودن صندوق‌ها ممکن است مدتی طول بکشد.

در مرحله دوم انتخابات تبریز، زهرا ساعی و شهاب‌الدین بی‌مقدار از «فهرست امید» و محمدحسین فرهنگی و علیرضا منادی نامزدهای اصولگرا به مجلس راه یافته‌اند.

در مرحله اول انتخابات نیز مسعود پزشکیان نامزد اصلاح‌طلب و احمد علیرضابیگی نامزد اصولگرا به مجلس راه یافته بودند.

محمدرضا میرتاج الدینی از نامزدهای شکست خورده انتخابات تبریز و معاون پارلمانی ریاست جمهوری در دولت محمود احمدی‌نژاد در شکایتی به شورای نگهبان خواستار بازشماری آرا شده است. شورای نگهبان هفته گذشته «صحت انتخابات» ۴۰ حوزه انتخابیه از مجموع ۵۵ حوزه مرحله دوم را تایید کرده بود. به گفته ره پیک، شورای نگهبان روز چهارشنبه نیز ۱۲ حوزه انتخابیه را تایید کرد.

شورای نگهبان در مرحله اول انتخابات صحت انتخابات در همه حوزه‌های انتخابیه را تایید کرد اما آرای مینو خالقی منتخب سوم اصفهان در مجلس را باطل اعلام کرد.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »