هواپیمای مصری در حریم هوایی آن کشور ناپدید شد

زیتون– هواپیمایی مصر می‌گوید یکی از پروازهای این شرکت با دست‌کم ۶۶ سرنشین از پاریس به قاهره، از صفحه رادار ناپدید شده‌است. ارتش مصر می‌گوید با کمک‌ یگانی از یونان به دنبال هواپیما می‌گردند.

پرواز ام‌اس۸۰۴ ساعت ۱۱:۰۹ شب ۲۹ اردیبهشت از فرودگاه شارل دوگل پاریس عازم مصر شده‌است. به گفته هواپمایی مصر در صفحه این شرکت در شبکه اجتماعی توئیتر، هواپیما در ارتفاع ۳۷ هزار پایی (۱۱ هزار متری) بوده که از صفحه رادار ناپدید شده‌است. ارتفاع ۳۷ هزار پا ارتفاعی‌ست که هواپیماها معمولا در حال پرواز در مسیر معمول خود هستند و مرحله فراز گرفتن را طی کرده‌اند.

رادیو فردا در این باره نوشت: ساعت ناپدیدشدن هواپیما از صفحه رادار ۲:۴۵ دقیقه صبح ۳۰ اردیبهشت ماه گزارش شده‌ و گفته شده هواپیما تازه وارد حریم هوایی مصر شده بود. وب‌سایت «فلایت‌رادار۲۴» می‌گوید هواپیمای ناپدیدشده، ایرباس ۳۲۰ است. هواپیمای در سال ۲۰۰۳ میلادی به هواپیمایی مصر تحویل داده شده بود.

شبکه خبری ان‌بی‌سی به نقل از مقام‌های مصری می‌گوید هیچ نشانه و احتمال اولیه‌ای در مورد این واقعه در دست نیست و جست‌وجوها برای پیدا کردن هواپیما ادامه دارد.

در توئیت دیگری از هواپیمایی مصر نیز گفته شده مقام‌هایی که نگران واقعه هستند با این شرکت تماس گرفته‌اند و تیمی از امدادگران به محل اعزام شده‌است.

۵۶ نفر از سرنشینان پرواز شماره ۸۰۴ مسافر و ۱۰ نفر نیز خدمه بوده‌اند.

در مارس گذشته، یک هواپیمای هواپیمایی مصر که از اسکندریه عازم قاهره بود توسط فردی که ظاهرا از ثبات روانی درستی برخوردار نبوده، ربوده شد. رباینده، مسیر پرواز را تغییر داد و هواپیما در قبرس به زمین نشست. پس از ۶ ساعت او تسلیم شد و به کسی در این واقعه آسیب نرسید.

در ماه اکتبر سال گذشته یک هواپیمای مسافربری روسی با ۲۲۴ سرنشین که از شرم‌الشیخ مصر عازم روسیه بود در پی انفجاری که «حکومت اسلامی» مسئولیت آن را بر عهده گرفت، سقوط کرد و همه سرنشینان آن کشته شدند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »