تعطیلی کنسرت ها بر اثر تحرکات گروه های افراطی است

زیتون– حسین نوش‌آبادی، سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به فشارهای اخیر بر هنرمندان موسیقی ایران خبر داد که «جریانی هماهنگ‌شده» تلاش می‌کند تا همه کنسرت‌های موسیقی در کشور را تعطیل کند. او همچنین «افراد خاص» و «خرابکارها» را به تحریک مردم و به‌ویژه جوانان متهم کرد.

در آخرین روزهای اردیبهشت کنسرت‌های کیهان کلهر و شهرام ناظری در شهر نیشابور با دستور مقامات قضایی این شهر تعطیل شد، امری که اعتراض خانه موسیقی ایران و دولت حسن روحانی را به دنبال داشت.

سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز (جمعه) تاکید کرد که تعطیلی کنسرت‌های موسیقی بر اثر تحرکات «گروه‌های افراطی» و اقدامی «خودسرانه» بوده است.

حسین نوش‌آبادی ادامه داد: «کنسرت‌های هنرمندانی مانند شهرام ناظری، کیهان کلهر و علیرضا قربانی، جزو سالم‌ترین و اصیل‌ترین نوع موسیقی این سرزمین هستند و از آنجا که موسیقی این هنرمندان هیچ نوع مشکل شرعی و قانونی ندارد، توانسته‌اند چندین دهه در جمهوری اسلامی ایران فعالیت کنند به‌ همین دلیل جای تعجب است که برخی از گروه‌های افراطی به هنر آنها می‌تازند و کنسرت‌های‌شان را لغو می‌کنند.»

او در بخش دیگری از گفتگوی با خانه ملت «سرودها و تصنیف‌های هنرمندانی مانند شهرام ناظری همواره از تلویزیون جمهوری اسلامی ایران پخش می‌شود، اما افراطی‌ها همین افراد را هم از هجمه‌های خود در امان نمی‌گذارند».

به گفته این مقام وزارت ارشاد، برخی‌ در کشور «با اصل موسیقی یا اجرای آن در دولت مخالف هستند، چرا که هیچ دلیل عقلی و شرعی برای لغو خودسرانه این کنسرت‌ها وجود ندارد».

نوش‌آبادی در ادامه گفت: «نیروی انتظامی شهرها با ادارات فرهنگ و ارشاد جهت برگزاری مناسب کنسرت‌های همکاری لازم را دارند اما گویی جریانی هماهنگ شده‌ تعطیلی همه کنسرت‌ها در سراسر کشور را نشانه رفته‌اند.»

پیش از این علی جنتی  ارشاد با ابراز ناتوانی در برابر دستورات قضایی برای تعطیلی کنسرت‌ها گفته بود که قوه قضاییه این گونه اقدامات را جزء حقوق خود می‌داند.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

جامعه ایران را می توان از نظر سیاسی به سه طیف مخالفان، موافقان و قشر خاکستری تقسیم کرد. باید گفت که مخالفان کسانی هستند که معتقدند جمهوری اسلامی اصلاح ناپذیر است و باید برود. موافقان

ادامه »

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در

ادامه »