آیت‌الله خامنه‌ای دستور داد: واردات لوازم خانگی ممنوع شود

زیتون– رهبر جمهوری اسلامی فرمان داد که واردات لوازم خانگی به ویژه از کره جنوبی به ایران ممنوع شود.

شب گذشته (چهارشنبه) نامه رییس جمهوری در ادامه فرمان علی خامنه‌ای به وزرای اقتصاد و صنعت، معدن و تجارت مبنی بر ممنوعیت واردات لوازم خانگی به ایران منتشر شد.

بر اساس نامه‌ای رهبر جمهوری اسلامی که تاریخ ۱۴ شهریور را دارد٬ علی خامنه‌ای موضوع ممنوعیت واردات لوازم خانگی را «بسیار» مهم دانسته و ادامه داده است

با اشاره به اینکه «اگر این خبر، گشایش واردات از دو شرکت کره جنوبی، راست باشد، به معنی شکستن کمر شرکت‌های لوازم خانگی داخلی است که تازه توانسته‌اند قدری روی پا بایستند»، خطاب به ابراهیم رئیسی دستور داد «جدا جلوی این مشکل را سد» کنید.

در تصویری که از فرمان آیت‌الله خامنه‌ای منتشر شده دیده می‌شود که محمدی گلپایگانی، رییس دفتر خامنه‌ای٬ درباره صدور فرمان ممنوعیت واردات لوازم خانگی از کره جنوبی، توضیح داده که این فرمان پس از آن صادر شده که خامنه‌ای از نامه جمعی از شرکت‌ها و کارخانجات تولید لوازم خانگی مبنی بر مخالفت با ورود محصول نهایی لوازم خانگی مطلع شده است.

دو روز بعد از آن نیز رییس دفتر ابراهیم رئیسی، رییس دولت سیزدهم، نیز در نامه‌ای به رضا فاطمی امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت و همچنین محسن خاندوزی، وزیر اقتصاد، دستور داد: از واردات لوازم خانگی «جلوگیری شود.»

این دو نامه روز گذشته توسط خبرگزاری خبرآنلاین منتشر شدند.

این دومین بار است که رهبر جمهوری اسلامی راسا اقدام به ممنوعیت واردات یک کالای خاص می‌کند.

رهبر جمهوری اسلامی در یک سخنرانی به مناسبت ۱۹ دی‌ماه در سال ۹۹ ٬ نه به روش‌های قدیمی مانند عنوان کردن عباراتی مانند «ولی من موافق نیستم»٬ «بهتر است نشود» حتی «به نظرم من خطاست»، بلکه به صورت قاطع اعلام کرد که ورود واکسن‌های آمریکایی یا انگلیسی به ایران ممنوع است و به فرانسه هم اعتماد ندارد.

در طی این مدت طبق آمار رسمی نزدیک به شصت هزار نفر بر اثر ابتلا به بیماری کرونا کشته شدند٬ هر چند که به گفته مسئولین وزارت بهداشت این آمار به صورت واقعی تا سه برابر می‌تواند افزایش یابد یعنی ۱۸۰ هزار نفر.

او البته مرداد ماه امسال از دستور خود عقب نشینی کرد و در یک پیام تصویری خواستار تامین گسترده واکسن «به هر شکل ممکن» شده و تاکید کرده بود «کرونا مسئله اول کشور است.»

پس از آن رسانه‌های نزدیک به رهبر جمهوری اسلامی سعی کردند که گناه عدم واردات واکسن را به گردن دولت دوازدهم بی‌اندازند و دامن قبای رهبری را از گناه کشته شدن هزاران نفر پاک کنند.

حال نامه‌ای از او انتشار یافته است مبنی بر دومین دستور «ممنوعیت واردات.»

جدی‌ترین اختلاف جمهوری اسلامی و کره جنوبی طی سال گذشته بر سر «پول‌های بلوکه‌شده حاصل فروش نفت» است. مقام‌های جمهوری اسلامی مبلغ پول‌های بلوکه شده ایران در کره جنوبی را بین ۶/۵ میلیارد تا ۹ میلیارد دلار اعلام کرده‌اند.

در پی این اختلاف سپاه پاسداران دی ماه سال گذشته یک نفتکش کره جنوبی را توقیف کرد٬ هرچند این موضوع پیش از آنکه تبدیل به بحرانی غیر قابل کنترل شود٬ پس توقیف دو نفتکش ایرانی از سوی اندونزی، با آزاد شدن نفتکش کروه جوبی به پایان رسید.

با این حال، خامنه‌ای در فرمان خود برای ممنوعیت واردات لوازم خانگی و به‌ویژه سد کردن واردات لوازم خانگی از کره جنوبی، اشاره‌ای به تنش دو کشور بر سر پول‌های بلوکه شده، نکرد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

0 پاسخ

  1. به احتمال زیاد سهام شرکت های لوازم خانگی توسط سپاه یا نهادهای زیر نظر رهبری خریداری شده است( از قبل یا الان). وگرنه غیر از این دوستان که کسی به رهبری دسترسی ندارد تازه اگر داشت هم که ایشان گوش نمی کرد. این داستان مثل داستان واکسن اشت ولی وقتی یکی بصیرت ندارد دیگر ندارد و درست بشو هم نیست

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »