علی لاریجانی: در مورد مینو خالقی نظر رهبری به نظر شورای نگهبان نزدیک بود

زیتون– ریس مجلس نهم در آخرین نشست خبری خود در پاسخ به سوالی در رابطه با منتخب مردم اصفهان که از سوی شورای نگهبان با رد اعتبار نامه مواجه شده است تاکید کرد:« ما باید به انتظامات قانونی کشور پایبند باشیم، نظر من این است که چون قانون با صراحت برای اظهارنظر شورای نگهبان وقت گذاشته این مساله نمی‌تواند به بعد از انتخابات تسری پیدا کند، هرچند تفسیر شورای نگهبان متفاوت است و معتقد است که نظارت استصوابی بعد از انتخابات هم می‌تواند وجود داشته باشد.»
لاریجانی افزود:‌« در دیدار با رهبری هم این موضوع را مطرح کردم که تفاوت نظری بین ما و شورای نگهبان وجود دارد؛ از هیات حل اختلاف قوا هم خواستیم که اظهار نظر کند ، منتها گویا نظرشان به نظر شورای نگهبان نزدیک‌تر بود.
به اعتقاد من اظهار نظر درباره‌ی فرد در زمان قبل از انتخابات است اما نظر شورای نگهبان این است و این مساله باید در آینده به سامان شود.»
خبرنگار دیگری از رییس مجلس درباره‌ی قرار گرفتنش در لیست امید از شهر قم سوال کرد، او در پاسخ گفت:« من تقاضایی نکردم کسی من را در لیستی قرار بدهد، نه لیست امید و نه غیر امید. من مستقل آمدم. در انتخابات هم هر کسی به میل خودش این لیست را گذاشته، گذاشته. بنابراین ما در هیچ زمینه‌ای با هم حسابی نداریم. این مشی ماست که در فضای فعلی کشور با میانه روی تلاش کنیم کشور را با عقلانیت اداره کنیم. این سازو کار به نفع کشور است و هر کسی قبول کند از هر گرایشی که باشد روی سر ما جا دارد.»
رییس مجلس نهم و منتخب مجلس دهم پیام انتخابات هفتم اسفند سال گذشته را «نیاز مردم به آرامش در کشور دانست» و افزود:« ما در یک فضای تنش آلود نمی‌توانیم به مسائل کشور بپردازیم. در داخل پارلمان تنش داشته باشیم نتیجه این می‌شود که ما نمی‌توانیم وارد مسائل اصلی کشور شویم و در بیرون هم ذهن‌ها نمی‌تواند به هم برسد. بنابراین من فکر می‌کنم مسیری که طی شد نشان داد که مردم آرامشی می‌خواهند که هم افزایی در کشور صورت بگیرد و مسایل کشور در فضای عاقلانه‌ای حل و فصل شود.»
لاریجانی در بخشی دیگر از اظهاراتش که توسط ایسنا منتشر شده است ، گفت:« رسانه‌ها خیلی در این زمینه حساس نباشند، اگر یکی دو روز صبر کنید مساله حل می‌شود. توجه داشته باشید که ساختار داخلی مجلس کاملا دموکراتیک است ما هم باید متوجه باشیم که از این ساختار عبور نکنیم. ما در داخل مجلس روش داریم و نمایندگان افراد خبره‌ای هستند. آنها نباید احساس کنند که از بیرون مجلس دارد فشاری وارد می‌شود، این مساله روند و مکانیزمی دارد.»
لاریجانی در پاسخ به این پرسش که آیا در این مورد با عارف گفت و گویی داشته؟ گفت:« نه؛ ما سلام و علیک داریم و رفیق هستیم.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. این مسئله چگونه میتواند به سامان شود ؟!
    به فرض که مجلس هم قانونی تصویب کند شورای نگهبان آن را خلاف قانون اساسی اعلام میکند . البته حق با شورای نگهبان است ، چون مردم ایران تنها مردمی هستند که هیچگاه به بلوغ نمیرسند و خداوند چند جنتی را به سرپرستی آنان گمارده است .
    چه کسی گفته است فقه شیعه مترقی نیست با این باب گشاد اجتهاد ؟!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »