آغاز پنجمین دور تحصن سراسری معلمان ایران

معلمان در شهرهای مختلف ایران در اعتراض به عدم اجرای طرح‌های رتبه‌بندی و همسان‌سازی و همچنین با درخواست آزادی معلمان زندانی از صبح شنبه نهم بهمن دست به تحصن دو روزه سراسری زدند. معلمان گفته‌اند روز دوشنبه نیز تجمع سراسری برگزاری خواهند کرد.

تصاویری از تحصن معلمان در مدارس شهرهای مختلف منتشر شده است. این تحصن و تجمع سراسری با فراخوان شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ترتیب داده شده است.

اجرای آموزش رایگان و توجه به اصل ۳۰ قانون اساسی، پرداخت پاداش پایان خدمت سال ۱۴۰۰، استخدام معلمان خرید خدمات آموزشی، و رسیدگی به پرونده «به تاراج بردن صندوق بازنشستگی» از دیگر خواسته‌های معلمان است.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان همچنین از تحصن و تجمع دو هفته دیگر خبر داده و اعلام کرده است معلمان از ۲۳ تا ۲۷ بهمن در مدارس تحصن خواهند کرد و روز پنجشنبه ۲۸ بهمن تجمع سراسری برگزار خواهد شد.

معلمان ایران در دو ماه گذشته چهار تجمع سراسری در شهرهای مختلف برگزار کرده و خواستار اجرای کامل رتبه‌بندی و همسان‌سازی حقوق و همچنین آزادی معلمان زندانی شده‌اند.



رضا نبوی چاشمی برای تحمل ۳۲ ماه حبس به زندان منتقل شد

رضا نبوی چاشمی برای اجرای حکم ۳۲ ماه حبس تعزیری به زندان مرکزی سمنان منتقل شد.

این فعال و زندانی سیاسی سابق٬ روز ۲۵ بهمن ماه سال گذشته توسط در شهر سمنان بازداشت شده بود. «زیتون» آن زمان خبر داد که رضا نبوی پس از نزدیک به بیست روز با قرار وثیقه دو میلیارد تومانی آزاد شد.

بازداشت علیرضا نبوی توسط ۶ مامور وزارت اطلاعات و در خارج از خانه رخ داده بود. او سپس به همراه ماموران به منزل پدر‌ی‌اش در همان شهر سمنان منتقل شده و منزل او هم مورد بازرسی قرار گرفت. همچنین گوشی‌های تلفن همراه این زندانی سابق به همراه بعضی از مدارک شناسایی او توقیف شد.

پیش از این نیز رضا نبوی چاشمی در سال ۱۳۹۰ با اتهام «تبلیغ علیه نظام » به یک سال حبس و سه سال نفی بلد از شهر محل سکونتش، سمنان، محکوم شده و محکومیت خود را گذرانده بود. این زندانی سیاسی پیش از آن هم در سال ۸۶ به مدت ۴ ماه در زندان سمنان تحمل حبس کرده بود.



مسعود کمیایی از جشنواره فجر انصراف داد

پس اعلام اسامی داوران جشنواره فیلم فجر، مسعود کیمیایی از حضور در این رقابت سینمایی دولتی انصراف داد.

این کارگردان نام آشنای سینمای ایران در این دوره جشنواره فیلم فجر با فیلمی به نام «خائن‌کشی» حضور داشت که به رویدادهای مربوط به ملی شدن صنعت نفت ایران می‌پرداخت. او اما روز جمعه ۸ بهمن با انتشار نامه‌ای سرگشاده نسبت به اصالت قضاوت‌ها در جشنواره فیلم فجر ابراز تردید کرد.

مسعود کیمیایی در این نامه نوشت: «با احترام به هنرمندان و زحمت‌کشیدگان فیلم خائن‌کشی با موضوع ملی شدن صنعت نفت ایران و مقوله قرضه ملی به وسیله دکتر محمد مصدق در سال‌های ۱۳۳۰ که با مردم انجام شد، این دوست در هشتاد و یک سالگی برای قضاوت شدن در سینما خودم را کنار می‌بینم.»

او افزود: «در این سنِ بسیار زحمت‌کشیده، برای قضاوت شدن درباره فیلمی به مفهوم آزادی نفت، ایران، مقوله نفت، انگلیس و دکتر مصدق تردید بسیار دارم.»

این هنرمند در نهایت نامه خود را با این عبارت به پایان رساند که «عدالت همیشه نگران قضاوت است».

اعلام انصراف مسعود کیمیایی به‌فاصله یک روز پس از انتشار اسامی داوران جشنواره فیلم فجر رخ داد که در میان آنها نام شهاب حسینی، بازیگر تحسین‌شده سینما، به چشم می‌خورد.

همچنین پولاد کیمیایی، فرزند او و بازیگر فیلم خائن‌کشی، نیز به دنبال پدر از حضور در این دوره جشنواره فجر انصراف داد.

پولاد کیمیایی در حساب کاربری‌اش در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت: «وقتی حقیقت آزاد نیست، آزادی حقیقت ندارد. قضاوت‌های بزرگ کار آدم‌های کوچک نیست. من پولاد کیمیایی فرزند گیتی پاشایی و مسعود کیمیایی، بازیگر سینما و کارگردان با افتخار انصراف خود را از شرکت درجشنواره فجر اعلام می‌کنم.»


خبرهای روزهای گذشته را اینجا بخوانید.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »