قطع ناگهانی برنامه رییس جمهوری در حالی اتفاق افتاد که روزگذشت(یکشنبه) نیز بنا به اعلام قبلی قرار بود سخنان حسن روحانی در دومین همایش ملی اعتدال با عنوان ” زنان، اعتدال و توسعه” از شبکه خبر پخش شود ولی صدا و سیما از پخش آن امتناع کرد. اما این لیست بلندبالاتر از این است. پیشتر صدا و سیما که عنوان «ملی» را هم یدک میکشد، از پخش اخبار سفر استانی رییس جمهوری به مشهد نیز خودداری کرد. قبل از آن هم عملا با کم و زیاد کردن صدا، سخنرانی رییس جمهوری به مناسبت ۱۶ آذر نیز عملا سانسور شد.
بسیاری از گفتگوهای تلویزیونی حسن روحانی هنکام پخش در صدا و سیما با چالشهایی مواجه بوده اند. بارها در مورد محل ضبط این گفتگوها و مجریان این برنامهها بین دفتر ریاست جمهوری و تلویزیون اختلافاتی بروز یافته و رسانه ای شده است.
گذشته از سانسور اخبار رییس جمهوری در صدا و سیما، رویکرد این سازمان در قبال سیاستهای دولت نیز بی طرفانه نیست. نحوء نقد مذاکرات هستهای در تلویزیون، پوشش جلسات بررسی این توافق در مجلس، پخش اخبار یک سویه مبنی بر نارضایتی اقتصادی مردم و مشکلات اقتصادی کشور نیز همگی موعید این موضوع است که صدا و سیما نه به عنوان رسانه ملی که در قامت یک حزب سیاسی مخالف دولت عمل میکند.
این در حالی است که دولت متولی پرداخت بودجه صدا و سیماست و دائما از سوی مسئولان این سازمان برای افزایش بودجه آن تحت فشار است.
مسئول سازمان صدا و سیما توسط رهبرجمهوری اسلامی و برای مدت پنج سال منصوب می شود.
درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…
تردیدی نیست که تداوم نزاع اسرائیل و فلسطین که اینک منطقهی پرآشوب و بیثبات خاورمیانه…
تصور پیامدهای حمله نظامی اسرائیل به ایران نیروهای سیاسی را به صفبندیهای قابل تأملی واداشته…
ناقوس شوم جنگ در منطقۀ خاورمیانه بلندتر از هر زمان دیگری به گوش میرسد. سهگانۀ…