زیتون– مصطفی کواکبیان، منتخب مردم تهران در مجلس با بیان این که نظرش نسبت به ترکیب فعلی هیات رییسه مثبت است، گفت کسانی که با لیست امید به مجلس رفتند، «عکسش را با ما گرفتند، زنبیلشان را جای دیگری گذاشتند.»
مصطفی کواکبیان اظهار کرد:« این که گفته شود ما ادعا میکردیم که ۱۶۰ رای داریم اما در عمل انجام نشد واقعیت این است که ۴۰ – ۵۰ نفر از دوستان لیست امید به لاریجانی رای دادند. بنده معتقدم فراکسیون باید شفاف عمل کند و در جلسه با صدای بلند هم اعلام کردم که کاندیدای ما عارف است؛ با این که بنده چهار سال با لاریجانی رفاقت داشتم.»
کواکبیان در ادامه گفتگویش با ایسنا، افزود:« ما باید آنچه که به عنوان نظر اعلام میکنیم نظر فراکسیونی باشد؛ زیرا فراکسیون را تجلی از احزاب میبینیم. بنابراین معتقدم که باید مجلس را به سمت حزبی شدن ببریم. این که بگوییم عدهای زاگرس نشین هستند یا البرز نشین و … اینها نباید ملاک باشد. ملاک باید این باشد که چنین تفکر سیاسی در حزب وجود دارد.»
منتخب مردم تهران در مجلس دربارهی رایزنیهای کمیته تعامل نیز اظهار کرد:« در این رابطه متاسفانه دوستان جواب ندادند. آنها میگفتند بیایید از رئیس مجلس شروع کنیم، اما ما میگفتیم که باید تبادل نظر و گفتوگوها از نواب و سایر کرسیها را شروع کرد.»
دور اول مذاکرات یا دیدار جمهوری اسلامی و ایالات متحده آمریکا در عمان به پایان…
مقدّمه دستکم برخی از مسائلِ فلسفۀ دین، جزءِ مسائلِ « سهل و ممتنع» هستند؛ بدین…
مصطفی مهرآیین، استاد جامعهشناسی، نامههایی به علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، نوشته و پیشنهاداتی برای…
دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان از سوی هر دو طرف…
«یک حرف صوفیانه بگویم اجازت است؟ ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری»…
یکی از سنتهای بسیار غلط و هزینهزا در جمهوری اسلامی ایران این است که مقامات…