زیتون– همسر شهرام احمدی: «تو رو خدا کاری بکنید. به ما زنگ زدن بیاین جلوی پزشک قانونی کهریزک جسد رو تحویل بگیرید.»
در خواست عاجزانه همسر شهرام احمدی، نقطه پایانی بود بر امید زنده بودن حداقل ده زندانی کرد زندان رجایی شهر. زنی که پیش تر گفته بود در صورت اعدام همسرش خود را به آتش خواهد کشید.
هویت شهرام احمدی، خالد ملکی، مختار رحیمی، بهمن رحیمی، آرش شریفی، کاوه ویسی و کاوه شریفی از میان اعدامشدگان مشخص شده است.
یکی از بستگان شهرام احمدی به سازمان حقوق بشر ایران گفته است که اعدامها بیش از ۱۰ مورد بوده ولی چون هر کس را در قطعه جداگانهای دفن میکنند هنوز تعداد دقیق را نمیدانیم.
پیشتر مسئولان قضایی در تماس با خانواده زندانیان اهل سنت محکوم به اعدام به آنها اعلام کرده بودند که «تا ساعت سه بعدازظهر امروز فرصت دارند تا برای آخرین ملاقات به زندان رجاییشهر مراجعه کنند»، اما به نظر میرسد این آخرین فرصت هم از خانواده زندانیان اعدام شده دریغ شده است.
به گزارش «زیتون» هنوز خانواده های زندانیان به تهران نرسیده بودند که از زندان با ایشان تماسی گرفته می شود مبنی بر اینکه به جای مراجعه به زندان یا دادستانی، به پزشکی قانونی کهریزک مراجعه کنند.
بنا بر گزارشها، شامگاه یازدهم مردادماه نیروهای گارد ضدشورش زندان رجایی شهر در اقدامی بیسابقه با یورش به سالن ۱۰ این زندان شماری از زندانیان سنی مذهب محکوم به اعدام این بند را با دستبند، پابند و چشمبند به مکانی نامعلوم منتقل کرده بودند.
شهرام احمدی، ﮐﺎﻭه ﻭﯾﺴﯽ، ﺑﻬﺮﻭﺯ ﺷﺎﻧﻈﺮﯼ، ﻃﺎﻟﺐ ﻣﻠﮑﯽ، ﮐﺎﻭه ﺷﺮﯾﻔﯽ، ﺁﺭﺵ ﺷﺮﯾﻔﯽ، ﻭﺭﯾﺎ ﻗﺎﺩﺭﯼ ﻓﺮﺩ، ﮐﯿﻮﺍﻥ ﻣﻮﻣﻨﯽ ﻓﺮﺩ، ﺑﺮﺯﺍﻥ ﻧﺼﺮﺍﻟﻠﻪ ﺯﺍﺩﻩ، ﻋﺎﻟﻢ ﺑﺮﻣﺎﺷﺘﯽ، ﭘﻮﺭﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪﯼ، ﺍﺣﻤﺪ ﻧﺼﯿﺮﯼ، ﺍﺩﺭﯾﺲ ﻧﻌﻤﺘﯽ، ﻓﺮﺯﺍﺩ ﻫﻨﺮﺟﻮ، ﺳﯿﺪ ﺷﺎﻫﻮ ﺍﺑﺮﺍﻫﯿﻤﯽ، ﻣﺤﻤﺪ ﯾﺎﻭﺭ ﺭﺣﯿﻤﯽ، ﺑﻬﻤﻦ ﺭﺣﯿﻤﯽ، ﻣﺨﺘﺎﺭ ﺭﺣﯿﻤﯽ، ﻣﺤﻤﺪ ﻏﺮﯾﺒﯽ، ﻓﺮﺷﯿﺪ ﻧﺎﺻﺮﯼ، ﻣﺤﻤﺪﮐﯿﻮﺍﻥ ﮐﺮﯾﻤﯽ، ﺍﻣﺠﺪ ﺻﺎﻟﺤﯽ، ﺍﻣﯿﺪ ﭘﯿﻮﻧﺪ، ﻋﻠﯽ ﻣﺠﺎﻫﺪﯼ، ﺣﮑﻤﺖ ﺷﺮﯾﻔﯽ، ﻋﻤﺮ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻬﯽ، ﺍﻣﯿﺪ ﻣﺤﻤﻮﺩﯼ، عبدالرحمان سنگانی و سید جمال سید موسوی، ۲۹ نفر از زندانیان اهل سنت زندانی در زندان رجاییشهر هستند که حکم اعدامشان به دایره اجرای احکام رفته است.
شهرام احمدی ششم اردبیهشتم ماه ۱۳۸۸ به همراه دوستش اصغر رحیمی توسط ماموران سپاه پاسداران دستگیر شد. به گفته منابع مطلع به پرونده این جوان ۲۹ ساله، «او در هنگام دستگیری مورد اصابت گلوله های از سوی ماموران قرار گرفت و پس از بازداشت به بیمارستان منتقل شد و بخشی از روده و یکی از کلیه هایش در اثر اصابت گلوله تخلیه شد. شهرام احمدی ۳۴ ماه در سلول انفرادی بازداشتگاه اداره اطلاعات سنندج و زنجان بود و پس از آن به زندان اوین و بعد به زندان رجایی شهر کرج منتقل شد.»
چند ماه پس از دستگیری شهرام احمدی، بهرام احمدی، برادرش نیز در مهرماه ۱۳۸۸ بازداشت شد. شهرام، بهرام و اصغر رحیمی، دوست دیگری که با شهرام احمدی دستگیر شده بود هر سه به اتهام محاربه محکوم شدند اما حکم اعدام بهرام احمدی و اصغررحیمی در تاریخ هفتم دی ماه ۱۳۹۱ در زندان رجایی شهر کرج اجرا شد.
شهرام احمدی ۱۷ مهرماه ۱۳۹۱ در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی محمد مقیسه به اتهام محاربه دادگاهی شد. او تا آن زمان حق دسترسی به وکیل را نداشت و در دادگاه وکیل تسخیری داشت.
این زندانی در تاریخ دوم اردبیهشت ماه ۱۳۹۲ محکوم به اعدام شد. پس از آن وکیلش به حکم اعدام اعتراض کرد و پرونده به دیوان عالی کشور فرستاده شد. شعبه ۳۱ دیوان عالی کشور در مرداد ماه ۱۳۹۴ برای بررسی مجدد این پرونده را به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب برگرداند اما قاضی مقیسه مجددا حکم اعدام را صادر کرد.
یک پاسخ
ریختن آب به آسیاب داعش از طرف داعش !
عرصه را بر هموطنان نجیب اهل سنت تنگ نکنیم !!
دیدگاهها بستهاند.