نادر قاضی پور: نماینده ارومیه در مجلس هشتم و نهم و دهم. لیسانس فیزیک کاربردی، وی تنها نماینده مجلس است که از تخصص خود استفاده کامل کرده و بهطور کاملاً علمی کاربرد فیزیک را در مجلس مورد استفاده عینی قرار داده است. وی در دوران جنگ با نشان دادن شهامت و شجاعت بسیار در سال ۱۳۶۰ و ۱۳۶۴ دو بار مسئول دفتر انتخاباتی آیتالله خامنهای در ارومیه شد و در همان دوره با شجاعت بسیار موفق شد ضمن اینکه بخشدار و فرماندار بود، رئیس ستاد انتخاباتی نیز بشود. در انتخابات ۱۳۶۰ آیتالله خامنهای سه رقیب داشت که هر سه (پرورش، زوارهای و حسن غفوری فرد) در طول انتخابات به نفع او سخنرانی میکردند و به او رأی دادند. نادر قاضی پور در طول هشت سال جنگ، با شجاعت بسیار فرماندار بود و موفق شد پانزده سال پس از پایان جنگ در سال ۱۳۸۲ فرمانده گردان توپخانه امام جعفر صادق تیپ یکم لشگر سوم نیروی مخصوص از نیروی زمینی بشود و پس از مرگ صدام حسین بزرگترین پیروزیهای جنگی را به دست آورد. وی در مسائل اقتصادی به بخش خصوصی علاقه زیادی دارد و در برابر بخش دولتی از بخش خصوصی خودش استفادههای فراوانی کرده و در تشبیه خودش به بخش خصوصی مردم نیز تخصص ویژهای دارد. جملات قصار: «شما مرا دارید تیز میکنید که به جان مسئولان بیافتم، میگویند یک روز پسربچهای را ختنه میکردند، دختربچهای آنطرف داشت گریه میکرد. گفتند تو چرا گریه میکنی؟ گفت: دارند برای من تیز میکنند.»، «مجلس جای کرهالاغ نیست»، «مجلس جای زنان نیست؛ جای مردان است. بفرستید سرشان بلا بیاورند تا آبرویتان برود.» وی در مورد نماینده قزوین در مجلس گفت: «شیخ رفته بود دستشویی، من هم رفتم دستشویی… خم شد وضو بگیرد که… بعد غش کرد افتاد روی زمین… یک هفته به مجلس نیامد…. یک هفته بعد مرا دید… گفتم حاجآقا آن جای دیگرت را هم نشان بده! مجلس جای سوسولبازی نیست! به مجلس مرد بفرستید؛ حداقل کاری هم نکند آنیکی کار را بتواند بکند.» نادر قاضی پور در هفتم مرداد ۱۳۹۵ نتیجه تحصیلات خود را در مجلس به احسان بداغی خبرنگار روزنامه ایران نشان داد و درنتیجه وی مجروح شد. وی خبرنگار را با کمد کتک زد. وی از این عمل خود ابراز پشیمانی کرد و گفت ازاینپس سعی میکند بهجای مشت زدن گاز بگیرد.
علاءالدین بروجردی: یک نوع علاءالدین دوگانهسوز. متولد ۱۳۲۹ در شهر لار. ساکن دائمی تهران. نماینده سابق بروجرد در مجلس ششم و هفتم و هشتم، رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هفتم بود. معاون سابق وزارت خارجه. عضو مادرزادی وزارت خارجه با مسئولیت نامحدود. وی علاوه بر اینکه فکر میکند زبانهای عربی و انگلیسی را میداند، به زبان فارسی هم حرف میزند، ولی دائماً اظهاراتش را تکذیب میکند. علاءالدین: یک وسیله مناسب برای گرم کردن مجالس. این وسیله با نفت کار میکند. اگرچه این علاءالدین با نفت کار میکند، ولی به انرژیهای دیگر هم علاقه دارد. باوجوداینکه علاءالدین مورد نظر سالهاست که از کار افتاده، اما در زمان قطع برق و گاز و ایجاد بحران انرژی از آن استفاده میشود. هشدار: در صورت افزایش میزان نفت، ممکن است این وسیله داغ کند. علائق شخصی: اعلام جدیدترین خبرها و مواضع، تکذیب همان خبرها و مواضع. جملات قصار انتخاباتی: بروجردی حضورش را بهعنوان رئیس ستاد دکتر ولایتی تکذیب کرد. بروجردی: «تابهحال این خبر را نشنیدم.» یک هفته بعد: «بروجردی اعلام کرد که رئیس ستاد ولایتی شده است.» جمله قصار ورزشی: «اقدام زیدان بسیار منطقی و قابلتوجه بود.» زیدان: «من اشتباه کردم، مرا ببخشید.» جملات قصار در مورد مذاکره: «اروپاییها کارنامه خوبی نداشتند.»، یک هفته بعد: «به مذاکره با اروپا امیدواریم.»، یک ماه بعد: «اتحادیه اروپا فرصت تفاهم با ایران را از دست داده است.» پیشبینی غلط: «امیدواریم روسیه تحت تأثیر آمریکا قرار نگیرد.» تکرار پیشبینی غلط: «به دلیل مخالفت کشورهای چین و روسیه پرونده ایران به شورای امنیت نمیرود.» تکرار مجدد پیشبینی غلط: «چون چین و روسیه تاکنون منطقی عمل کردهاند، تحریم نمیشویم.»، پیشبینی دقیق: «آمریکا تصور میکرد در پرونده هستهای تحریم ایران اعمال میشود.» در دیدار با بشار اسد: «تنها ملت سوریه سرنوشت خود را تعیین میکند. و البته ایران و روسیه هم جزئی از ملت سوریه محسوب میشوند.» یک هفته قبل: «پایگاه نوژه در اختیار سوریه نیست.»، یک هفته بعد: «در هنگام نیاز به مبارزه با تروریستها از در اختیار قرار دادن پایگاه نوژه به سوریه نیز حمایت میکنیم.»، یک سال قبل: «آمریکا خواست برای حمله به افغانستان از فضای ایران استفاده کند، با پاسخ منفی ما مواجه شد. اصلاً هم همکاری نکردیم. اصلاً….» شاعر در مورد علاءالدین سروده است: «شیخ ما حضرت علاءالدین/ نطقها میکند چنان و چنین/ صبح موشک رها کند در هند/ عصر تکذیب میکند در چین.»
کیمیا علیزاده زنوزی: متولد ۱۳۷۷ در کرج، تکواندوکار ایرانی، برنده مدال برنز تکواندوی جهان در المپیک ریو. اولین دختر مدالآور ایرانی و کم سن ترین مدالآور تاریخ المپیک ایران، از یک پدر و مادر معمولی در یک شهرستان معمولی به دنیا آمد و چون مسئولان ورزشی کشور از ورزش زنان حمایت نمیکنند موفق شد در المپیک مدال بگیرد. یک دختر با قد ۱۸۵ سانتیمتر در سرزمین رهبران کوتوله سیاسی. در بازگشت او به ایران مردم تهران و کرج از او استقبال بسیاری کردند. دو نفر مرد جوان در جریان استقبال از او خواستگاری کردند که بعد از ازدواج اگر برای مسابقه خواست به خارج برود، او را ممنوعالخروج کنند. پیش از گرفتن مدال، علم الهدی امامجمعه مشهد گفت: «وقتی یک داور هندی به گردن خانمی ایرانی مدال بیندازد و پرچم ایران را بالا ببرند، این ننگ جهان اسلام است.» واکنشها پس از پیروزی: «دهها هزار ایرانی در فضای مجازی به کیمیا تبریک گفتند.»، لیلا حاتمی: «تاریخ به تو افتخار میکند.»، ترانه علیدوستی: «کار بزرگی کردی.»، سازمان ملل متحد: «به کیمیا و ایرانیان تبریک میگوییم.»، آمریکا: «به کیمیا علیزاده و ایرانیان تبریک میگوییم.»، رئیس مجلس: «ضمناً از کیمیا علیزاده هم تشکر میکنیم.»، رئیسجمهور: «دخترم کیمیا! همه ایرانیان و بخصوص بانوان را شاد کردی، شاد باشی.»، رهبر ایران: «از زنان باحجاب تشکر میکنم.»
مسعود دهنمکی: یک نوع مسعود که با سعید فرق دارد. یک موجود بامزه و گازدار که یا در حال فشار دادن است و یا در حال تحت فشار قرار گرفتن. متولد اردیبهشت ۱۳۴۸ در آذربایجان شرقی، خانوادهاش میخواستند که او پزشک شود، به همین دلیل در سن ۱۶ سالگی به جبهه رفت. نیم ساعت پس از رفتن به جبهه مسئول گروهان شد و نزدیک بود سرلشگر بشود که جنگ تمام شد. وی بهتنهایی قطعنامه ۵۹۸ را نپذیرفت و تا شش ماه پس از پایان جنگ در جبهه ماند و منتظر بود تا جنگ ادامه پیدا کند. اما چون جنگ تمام شده بود، تصمیم گرفت آن را ایجاد کند. کارگردان فیلم اخراجیهای یک، دو، سه، تا بینهایت، رسوایی، معراجیهای یک و دو و سه و ادامه در پشتصحنه. وی که مدتهای طولانی برای ملاقات با دانشجویان در دانشگاه به سرمی برد، تصمیم گرفت در وقت بین درگیریها به تحصیل در رشته علوم سیاسی بپردازد. سردبیر نشریه شلمچه. سردبیر نشریه جبهه. سازنده فیلمهای «فقر و فحشا» و ایجادکننده آن، کارگردان «کدام استقلال، کدام پیروزی؟» مراحل زیستشناختی: تولد، انفجار، حرکت سینهخیز، سکوت، نعره، فریاد، هجمه، چرخاندن زنجیر، نوشته شبنامه در طول روز، نوشتن روزنامه در ساعات شب، استفاده از قلم برای حمله بهجای استفاده از حمله به اهل قلم، مصاحبه با دندان تیز و اخم، سی و دو سالگی اولین لبخند، خواندن فلسفه در کنار کیسهشن، پس از مدتی فکر کردن توقیف شد، کشاورزی در حال استفاده از موبایل، ایجاد نشریه و توقیف مجدد از سمت راست. فیلمسازی با استفاده از چنگ و دندان، فیلمسازی حرفهای با استفاده از تمام کسانی که قبلاً میخواست چشمشان را دربیاورد. کلمات قصار (قبل از عمل): «ما باید به فکر دین مردم باشیم تا دنیای آنها»، «ما با گناه کردن مخالفیم.»، «کسی که متهم به اختلاس شده دزد است.»، «شما بهاصطلاح روشنفکران جادهصافکن سرمایهداری جهانی هستید.»، کلمات قصار (بعد از عمل): «نشریات آنطرفی را بستند، ما هم شلمچه را تعطیل کردیم، مثل این بود که تیمی داخل زمین شود و رقیب نداشته باشد.»، «نشریه شلمچه را خاتمی بست و نشریه جبهه را اینطرفیها»، «بیل به دست کشاورزی میکردم و دائماً موبایلم زنگ میزد.»، «در کنار کشاورزی بهعنوان مترجم به کربلا میرفتم.»، «ما نمیتوانیم آمریکا را متهم کنیم که عامل این وضعیت است.»، «نقد قدرتمندان عین عدالت است.»، «یاد گرفتهام که جریان نباشم، جریان آفرین باشم، به همین دلیل هیچوقت مرا در یک پوزیشن ثابت نمیبینید.». یک ترکیب غیرمنطقی از ناصر ملکمطیعی، مسعود فراستی، جکی چان و لارنس اولیویه و حسین الله کرم.
کاظم صدیقی: امامجمعه عبور موقت تهران که به مدت هفت سال است موقتاً امامجمعه شده و احتمالاً تا سی سال دیگر هم موقتاً به همین شغل نامناسب اشتغال خواهد داشت. وی در هنگام کودکی به حوزه علمیه رفته و به هنگام جوانی در همانجا بوده و اتفاق مهمی در زندگیاش رخ نداده است. اسامی استادان: کلیه روحانیون و مراجع تقلید قم (غیر از حاج حسین سوهانی و پسران)، اسامی شاگردان: کلیه روحانیون واردکننده کالاهای مختلف و صادرکننده انقلاب. تکنیکهای ویژه در اجرای خطبه نماز جمعه: گریه ناگهانی، ناله، آه بلند از ته دل، نفرین، لعنت، اعلام برائت، مویه سوپرانو، سرفه. وی در سن سهسالگی یکبار در اثر افتادن پدرش گریه کرد و پسازآن از گمشده اطلاعی در دست نیست. وی میتواند به مدت دو ساعت درباره وضعیت خاورمیانه، آخرین انفجار در پاریس، ورزش، سیاست، موسیقی، فحشاء، تقوا، نماز، ترانه علیدوستی، صادرات نفت و اختلاس سخنرانی کند بدون اینکه هیچ تغییری در لحن صدایش رخ بدهد. از احمد خاتمی برای افرادی که پس از مدتی دیدن کاظم صدیقی ترسشان میریزد، استفاده میشود.
نامنامه | ۹ نامنامه | ۸ نامنامه | ۷
یک پاسخ
نام نامه عالیه
دیدگاهها بستهاند.