زیتون- قربانعلی دری نجفآبادی، خبر از آن داد که سال ۸۸ در مقام دادستان کل کشور مخالف انتقال زندانیان به بازداشتگاه کهریزک بود و «پافشاری» کرد که این کار انجام نشود.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، با اشاره به نامه اخیر سعید مرتضوی، گفت «توبه بعضی افراد دخیل در قضیه کهریزک بعد از هفت سال»، اثری ندارد، چرا که آن اتفاق «زیانهای سنگینی برای کشور داشته است.» به گفته دری نجفآبادی این «غفلت» باعث شد «تمام دنیا علیه نظام ما معرکه بگیرند، علیه ما توطئه کنند و قانون تصویب نمایند.»
سعید مرتضوی، دادستان پیشین تهران، چند هفته پیش در نامهای خطاب به دادگاه بابت اتفاقهای رخ داده در بازداشتگاه کهریزک عذرخواهی کرد و جانباختگان را «شهید» نامید.
دری نجفآبادی اضافه کرد که سال ۸۸ مخالف انتقال زندانیان به کهریزیک بود و «به عنوان دادستان کل کشور دستور دادم که انتقال زندانیان صورت نگیرد. او اضافه کرد که حتی «آقای اژهای و دیگران نیز مخالفت خود را در این موضوع اعلام کردند»، اما «آنها خودسرانه دست به این حرکت غلط زدند، حالا بعد از هفت سال اعلام میکنند که اشتباه کردهایم.»
عضو مجلس خبرگان گفت زمانی که دادستان کل کشور بود، به دلیل «غفلت» بعضی از افراد «یک خانم ب راثر حادثهای فوت نمود» و این موضوع موجب «قطع رابطه دولت کانادا با ایران شد.»
اشاره وزیر اطلاعات دولت اول خاتمی – که پس از قتلهای زنجیرهای از سمت خود استعفا کرد – به مرگ زهرا کاظمی، عکاس و خبرنگار ایرانی – کانادایی در زندان اوین است. او در جریان بازجویی و براساس گزارش پزشکی قانونی به دلیل «برخورد جسم سخت با سر» کشته شد. سعید مرتضوی عامل مرگ او شناخته میشد.
دری نجف آبادی اضافه کرد که گاهی به دلیل «اشتباه و کار غلط یک فرد، ۸۰ میلیون جمعیت» زیر سوال میروند و اشتباهاتی از این دست مسبب ایجاد زحمت «از یکسو برای کشور و نظام» است و از سوی دیگر «موجب استفاده سو دشمنان» خواهد بود.
2 پاسخ
دادستان کل کشور بر کلیه دادستانهای کشور ریاست دارد و دستور او برای انان لازم الاجراست ، سئوالی که به ذهن میرسد این است که مرتضوی با اتکا به دستور یا خواست کدام قدرت فائقه از اجرای دستور دادستان کل کشور خوداری کرده و دادستان کل کشور هم جا زده است ؟!
امام علی ع وقتی شنید که یک خلخال, زینتی زنانه مرسوم در قدیم, از پای زنی یهودی نامردان در اورده اند, فرمود: اگر مرد مسلمان این را بشنود و بر ان بمیرد.ملامتی بر اونیست. یعنی سزاوار است! که از این بیعدالتی انسان بر خود بلرزد و قالب تهی کند.
دیدگاهها بستهاند.