كميته حقوق بشر خبر داد

«نارنجی‌»ها به زندان اراک منتقل شدند

زیتون- یک منبع آگاه از پرونده سایت «نارنجی» به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت چهار نفر از اعضای «نارنجی» برای اجرای حکم‌هایشان توسط ماموران امنیتی از منازل خود به زندان کرمان انتقال داده شدند.

E15C6A78-8F92-4A61-AAEB-4A7480264439_w640_r1_s_cx0_cy3_cw0

در حالی این چهار نفر برای اجرای حکم به زندان منتقل شده‌اند که هنوز حکم دادگاه تجدید نظر به آنها و وکلایشان ابلاغ نشده است. هر چهار نفر به اتهام تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی از طریق فعالیت در سایت نارنجی محکوم شده بودند.

به گفته این منبع آگاه، علی اصغر هنرمند، رییس شرکت پات شرق گواشیر، صاحب امتیاز و سردبیر سایت نارنجی به ۱۱ سال حبس، حسین نوذری، مدیر عامل شرکت پات شرق گواشیر به ۷ سال حبس، احسان پاک نژاد، برنامه نویس شرکت به ۵ سال حبس، عباس واحدی، نویسنده سایت نارنجی و تولید کننده محتوا به دو سال و نیم حبس در دادگاه بدوی محکوم شده بودند. همگی آنها صبح چهارشنبه ۲۸ بهمن ماه بدون ابلاغ رأی دادگاه تجدید نظر به زندان کرمان منتقل شدند. نارنجی از سایت‌های پرطرفدار ایران در زمینه اخبار مربوط به دنیای فن‌آوری و ابزارک‌ها (گجت) بود. این سایت را گروهی چند نفره از بلاگرهای حوزه فن‌آوری از دفتری کوچک در شهر کرمان راه انداختند و خیلی زود آن را به یکی از سایت‌های مورد توجه علاقمندان تازه‌های فن‌آوری در ایران تبدیل کردند.

اما صفحه اول نارنجی، روز سه‌شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۲، از دستگیری علی‌اصغر هنرمند، عباس واحدی، علیرضا وزیری، نسیم نیک‌مهر، ملیحه نخعی، محمدحسین موسی‌زاده و سارا سجادپور، از اعضای فنی و نویسندگان خود توسط سپاه پاسداران خبر داد. پیش از این بنیاد مرزهای الکترونیکی (ای اف اف) که از آزادی‌های مدنی در دنیای دیجیتال و اینترنت حمایت می‌کند، با انتشار گزارشی بر روی وبسایت خود، خواستار آزادی مسئولان و نویسندگان سایت نارنجی شده بود.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

كميته حقوق بشر خبر داد

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »