حسین فریدون خواستار فرصتی برای پاسخ به اتهام‌های نمایندگان مجلس شد

زیتون– حسین فریدون، برادر حسن روحانی و دستیار ویژه رییس‌جمهوری، در نامه‌ای به علی لاریجانی نسبت به «مواردی که در تذکر برخی نمایندگان مجلس به وی» اعلام شده بود، اعتراض کرد.
اکبر رنجبرزاده، عضو هیات‌ رییسه مجلس ضمن اعلام این خبر به تسنیم، گفت فریدون از لاریجانی خواسته است «متن نامه‌اش در صحن پارلمان قرائت شود». به گفته رنجبرزاده، قرائت نامه فریدون به «بررسی مستندات تعدادی از نمایندگان که مدعی هستند در این رابطه اسنادی در اختیار دارند» موکول شده است.
۴۶ نماینده مجلس پیش از این ضمن متهم کردن حسین فریدون به اتهام‌های مالی، از روحانی خواستند برادر خود را به قوه قضاییه معرفی کند. جواد کریمی قدوسی و حسینعلی حاجی دلیگانی، دو تن از امضاکنندگان این نامه، خواستار بازداشت حسین فریدون و همچنین محمد نهاوندیان، رییس دفتر حسن روحانی، شده بودند.
عضو هیات رییسه مجلس خبر داد برخی نمایندگانی که نامه تذکر به حسن روحانی درباره حسین فریدون را امضا کرده‌اند «می‌گویند اتهاماتی به حسین فریدون وارد است و قوه‌ قضاییه هم به صراحت آنها را اعلام کرده و این نسبت سوء و ناروا قلمداد نمی‌شود.» به گفته او در صورتی که سخنان نمایندگان براساس مستندات باشد، نامه فریدون در صحن علنی مجلس قرائت نخواهد شد.
طبق ماده ۷۸ آیین‌نامه داخلی مجلس، چنانچه هیات ‌رییسه مجلس تشخیص دهد که نمایندگان تذکر دهنده نسبت ناروا به شخصی وارد کرده‌اند، نامه وی قرائت می‌شود.
برخی از نمایندگان مجلس گفته‌اند که برادر حسن روحانی بارسول دانیال‌زاده، متهم در یک پرونده فساد اقتصادی، ارتباط داشته است. حسینعلی حاجی دلیگانی گفته بود که دانیال‌زاده «خانه‌ای را به ارزش ۱۶ میلیارد تومان به همسر حسین فریدون هدیه داده است.
در همین حال، مسعود پزشکیان، نایب رییس مجلس، با انتقاد از آنچه تخریب نزدیکان رییس‌جمهوری از سوی «برخی رسانه‌های اصولگرا» نامید، خواستار برخورد قوه قضاییه با «اتهام ‌زنندگان» شد. پزشکیان از قوه قضاییه خواست تا «از اتهام ‌زنندگان درخواست کند که اگر پرونده‌ای دارند، برای بررسی به دستگاه قضا تحویل دهند و در غیر این صورت با آن‌ها برخورد کند».

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »