هنگامه شهیدی با حکم دادسرای فرهنگ و رسانه بازداشت شده است

زیتون– مصطفی ترک همدانی، وکیل هنگامه شهیدی، خبر داد که مرجع دستگیری این روزنامه نگار شعبه دوم بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه است.
ترک همدانی به ایلنا گفت هنگامه شهیدی پس از بازداشت در مشهد، به تهران منتقل شده است. او روز گذشته در مشهد بازداشت شده بود.
وکیل هنگامه شهیدی خبر داد که اتهام موکل او «امنیتی» است و این روزنامه‌نگار در حال حاضر «ممنوع‌الملاقات» است.
هنگامه شهیدی عضو حزب اعتماد ملی و مشاور مهدی کروبی در امور زنان بود و در جریان وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ بازداشت و به زندان محکوم شده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

امروز بیانیه مهمی از سوی گروه وسیعی از نخبگان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور ما در واکنش به تهدیدهای نظامی امریکا و اسرائیل علیه ایران انتشار یافت که در آن تاکید می شود: «ما امضا

ادامه »

‏عکس‌های اونو هم داده بودند به خوردِ هوش مصنوعی و انیمه‌هاش را این‌جوری تحویل گرفته بودند. البته فقط که او، مستمسک این تجربه که

ادامه »

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته

ادامه »