قاضی سابق دادگاه انقلاب به جرم اختلاس زندانی است

زیتون– علی‌اکبر حیدری‌فر، قاضی سابق دادگاه انقلاب تهران٬ به جرم اختلاس و فساد اقتصادی به بند ۸ زندان اوین منتقل شد.
قاضی حیدری‌فر از جمله قضاتی بود که معترضین بازداشت شده در ۱۸ تیر سال ۸۸ را به بازداشت گاه کهریزک فرستاد.
در بازداشتگاه کهریزک دست‌کم ۳ نفر از معترضان به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸، به نام‌های امیر جوادی‌فر، محسن روح‌الامینی و محمد کامرانی کشته شدند.
علی‌اکبر حیدری‌فر به همراه حسن حداد دهنوی (قاضی حداد)، معاونت امنیت وقت دادستان تهران و سعید مرتضوی، دادستان سابق تهران در مرداد ماه ۱۳۸۹ در جریان اعتراضات مردم ایران به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸، با دستور دادگاه انتظامی قضات از سمت‌های خود تعلیق شدند و هم‌زمان مصونیت قضایی آنها نیز لغو شد.
او یک بار به دلیل استفاده از اسلحه در پمپ بنزینی در اصفهان مورد تعقیب قضایی قرار گرفت. در فروردین ماه ۱۳۹۱ او به اتهام استفاده غیرمجاز از سلاح در اصفهان دستگیر شده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

4 پاسخ

  1. هان ای دل عبرت بین !
    ظاهرا عوامل جور و جنایت چنان بی بصیرت هستند که از سرنوشت سعید امامی و امثالهم در نمی یابند که تاریخ مصرفی دارند که زود هم به پایان میرسد همچون سنگ استنجاء ( تعبیر امام راحل عظیم الشان در باره رابطه سران یکی از کشورهای منطقه و امریکا ) .

  2. یکــم: متاسفانه درکشـورمان ازاین جوجـه قاضی بسیــار انــد…!
    دوم:اگراز اول یک قاضی مجرم را بسـزای اعمال خود میـرسـاندند، این همــه ضربــه به دستگاه قضاء نمیخورد که یک رئیسی بیـایـد وبگویـد ویرانه ای را تحویل گرفتــه…!
    سـوم: متاسفانه دستگاه قوه قضائیــه ما بخاطر عملکرد این نوع قاضی ها در بین مردم بدنام شــده واعتماد عمومی را ازدست داده، واین درست نمیشـود مگراینکه یک خانه تکانی درست وحسابی دراین قـوه صورت بگیـرد وهمــه ی اخبـارآن هم از رسـانه های ملی ومطبوعات به اطلاع مردم برســد،.

    1. هم رئیسی که قوه قضائیه را ورانه کرد و هم آن که ویرانه اش نامید و ویرانه ترش کرد کلی از طرف ولی امر تقدیر و تشکر تحویل گرفتند و محصول کار انان الگویی برای سایر کشورها معرفی شد . رئیس اخری هم چنان بر فساد این ویرانه دامن زد که حاصل کار در طول تاریخ بشر نظیر ندارد !

  3. اگر این خبر راست باشد، سخنان زیر را می توان گفت:
    اولا چه کسانی بر جان و مال وناموس مردم مسلط شده اند! آنهم قاضی!
    ثانیا جالب است که جرمش را دیده و گرفتارش کرده اند.
    ثالثا. معلوم میشود در جمهوری اسلامی آنقدر ها هم وضع خراب نیست که اگر مجرمی حتی به مقام قاضی هم باشد، جرم کند و او را مواخذه نکنند.

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »