دستیار ویژه رییس‌‌جمهوری: تعداد زنانی که در اعتراض به حجاب اجباری بازداشت شده‌اند مشخص نیست

زیتون– شهین دخت مولاوردی٬ دستیار ویژه رییس‌ جمهوری در امور شهروندی٬ خبر داد که برغم پیگیری‌های صورت گرفته٬ هنوز اطلاعی از تعداد زنان معترض به «حجاب اجباری بازداشت شده٬‌ ندارد.

او در گفت‌وگوی با ایلنا تاکید کرد: «هنوز پیگیری که منتج به نتیجه بشود را نداشتیم اما پیگیر هستیم اطلاع دقیق از بازداشتی نداریم الا آنچه در رسانه‌ها اعلام شد.»

۱۲ بهمن ماه پلیس تهران در سامانه اطلاع رسانی خود خبر داده بود: «به دنبال فراخوان شبکه‌های ماهواره‌ای تحت عنوان چهارشنبه سفید، ۲۹ نفر از فریب‌خوردگانی که در قالب این کمپین کشف حجاب کرده بودند توسط پلیس دستگیر شدند.»

پلیس تهران بزرگ در این اطلاعیه تاکید کرد که دستگیری‌های صورت گرفته «در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی» بوده است.

یک روز پیش از آن اما  عباس جعفری دولت‌آبادی٬ دادستان عمومی و انقلاب تهران٬ خبر بازداشت تنها یکی از دختران خیابان انقلاب را تایید کرده بود.

به گفته مولاوردی  وزیر کشور از جانب رییس‌ جمهوری مأمور به تهیه گزارش بود که گزارش را تحویل داده است.

دستیار ویژه رییس‌ جمهوری در امور حقوق شهروندی خاطرنشان کرد: «پیگیری لازم به‌صورت مجموعه‌ای و به‌صورت فردی را داشته‌ایم که الحمدالله به نتیجه رسیده است تا جایی که اطلاع دارم اکثریت بازداشت‌شده‌ها آزادشده‌اند البته پیگیر هستیم اگر دلیل خاص و محکمه‌پسندی وجود ندارد باید الباقی افراد هم آزاد شوند.»

ویدا موحد٬ اولین زنی که به نام «دختر خیابان انقلاب» معروف شد، زن جوانی بود که در ششم دی‌ ۱۳۹۶ در تقاطع خیابان انقلاب و وصال تهران روسری سفیدرنگی را بر سر چوبی کرد و در اعتراض به حجاب اجباری آن را تکان داد.

بر اساس اخبار منتشرشده، پلیس ایران وی را دستگیر کرده است. نسرین ستوده در تاریخ ۸ بهمن ۱۳۹۶ از آزادی وی خبر داد. او در فیسبوک خود اعلام کرد که ویدا موحدی در هفتم بهمن ماه آزاد شده است.

یک‌ماه بعد دومین زن ایرانی در خیابان انقلاب با درآوردن روسری به «حجاب اجباری» اعتراض کرد.

عکس این زن در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد. نسرین ستوده٬ وکیل دادگستری٬ در گفت‌وگویی با رادیو فردا نام این زن را نرگس حسینی اعلام کرد و گفت پس از بازداشت «قرار وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی» صادر شده است.

پس از آن نیز ده‌ها زن و مرد جوان در خیابان‌های تهران و شهرهای دیگر از جمله اصفهان و شیراز دست به عمل مشابه زدند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »