نسرین ستوده قرار وثیقه را نپذیرفت

زیتون– رضا خندان٬ همسر نسرین ستوده امروز خبر داد که این وکیل دادگستری از قبول قرار وثیقه خودداری کرده است.

به گفته همسر این وکیل دادگستری برای نسرین ستوده وثیقه ۶۵۰ میلیونی صادر شده ولی او چنین وثیقه‌ای را قبول نمی‌کند.

پیشتر «زیتون» خبر داده بود که دلیل بازداشت این وکیل دادگستری٬ شکایت دادستان کاشان است و برای او قرار وثیقه صادر شده است. 

 نسرین ستوده با شکایت دادستان کاشان و با اتهام تبانی و اجتماع و تبلیغ علیه نظام بازداشت شده است.

قرار وثیقه ۶۵٠ میلیون تومانی در  همان روز اول قرار وثیقه صادر شده  اما ستوده چنین وثیقه‌ای را قبول نکرده و فعلا در بازداشت موقت است.

نسرین ستوده، وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر، روز چهارشنبه ۲۳ خرداد در منزل شخصی‌اش در تهران بازداشت و به دادسرای اوین منتقل شد.

پس از بازداشت شاپرک شجری‌زاده٬ یکی از دختران خیابان انقلاب٬ در شهر کاشان٬ نسرین ستوده به عنوان وکیل او چندین مصاحبه انجام داد، به همین دلیل دادستان کاشان از او شکایت و او را احضار کرد.

اما نسرین ستوده از مراجعه به دادسرای شهر کاشان خودداری کرد تا قرار بازداشت او صادر شد.

منابع آگاه به زیتون خبر داده‌اند که این فعال حقوق بشر پس از بازداشت به دلیل عدم تودیع وثیقه، تا زمان تامین وثیقه مستقیما به بند عمومی نسوان اوین منتقل شده است.

با این حال برخی از نزدیکان این وکیل دادگستری، از جمله جعفر پناهی، محمد ملکی و محمد نوری‌زاد  در حمایت از او مقابل در زندان اوین تحصن کرده‌اند.

او پیش از این نیز سابقه بازداشت داشته است.

نسرین ستوده ۱۳ شهریور ماه ۸۹ بازداشت و در دادگاه بدوی به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی»، «تبلیغ علیه نظام» و عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر به ۱۱ سال حبس، ۲۰ سال محرومیت از وکالت و ۲۰ سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شد.

این حکم در دادگاه تجدید نظر به ۶ سال حبس و ۱۰ سال محرومیت از وکالت کاهش یافت.

این وکیل دادگستری پس از حدود سه سال زندان و طی بیش از نیمی از محکومیتش در روز ۲۷ شهریور ماه ۹۲ آزاد شد.

پس از آزادی به دستور دادگاه انتظامی وکلا، پرونده وکالت این فعال حقوق بشر در مهرماه ۹۳ به مدت سه سال ابطال شد.

این وکیل در اعتراض به حکم محرومیت از وکالت، از روز ۲۹ مهرماه ۹۳ در مقابل کانون وکلای دادگستری تهران تحصن کرد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. کاش ذره یی از غیرت و همیّت این ایران بانو را کانونهای وکلا داشتند .
    ذکر این خاطره بی مناسبت نیست . فردی که قبل از انقلاب شکوهمند مدتی رئیس یکی از ادارات بیرجند بود نقل کرد که ، یکسالی پس از انتقال از بیرجند برای انجام کاری به تهران رفته بودم ، به ملاقات اسدالله علم وزیر دربار رفتم . علم به گمان اینکه خواسته ای دارم پرسید که ، چه کاری داشتید ، گفتم درخواستی ندارم ، فقط برای عرض سلام خدمت رسیدم . علم گفت معلوم میشود شخص باهمیتی هستید . من که معنی همّیت را نمیدانستم ، گفتم اگر خوب است هستم .

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »