فرمانده کل سپاه: برجام هرگز به عنوان یک سند افتخار تلقی نشده و نخواهد شد

زیتون- محمدعلی جعفری می‌گوید ما قبل از آنکه برای «گزینه‌های سیاسی و دیپلماتیک آماده باشیم برای گزینه‌ نظامی آماده شده‌ایم.»
فرمانده سپاه پاسداران که در اولین جلسه شورای عالی فرماندهان سپاه در سال ۹۵ سخن می گفت حفظ ظرفیت بقا در انقلاب اسلامی متناسب با شرایط منطقه و کمک به پیشرفت آن را اساس پاسداری غیرمحافظه‌کارانه‌ سپاه از انقلاب اسلامی دانست.

nadimi (1 of 11)-6

جعفری در ادامه سخنان که توسط سپاه نیوز منتشر شده، گفت «برجام هسته‌ای اگر به عنوان یک الگو تلقی شود، نشانه‌ کوتاهی فکر و نوعی خود تحقیری است.» او همچنین افرادی را که امروز از سریال برجام‌ها سخن می‌گویند، در مسیر ضدانقلاب دانست.

پس از به سرانجام رسیدن مذاکرات هسته ای بود که دولت و برخی از حامیان آن از لزوم پیگیری برجام ۲ و ۳ در حوزه های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در داخل کشور سخن گفتند. این موضوع به مذاق مخالفان برجام اول خوش نیامد؛ منتقدان دستاورد های مذاکرات هسته ای، بیشترین موضع گیری را در مقابل تلاش های دولت برای گره گشایی از مسائل داخلی کردند؛ از جمله فرماندهان سپاه. محمدعلی جعفری در این سخنرانی مدعی شد که برجام هرگز به عنوان یک سند افتخار تلقی نشده و نخواهد شد. او برجام را یک نسخه دیپلماسی دانست که با فرجامی نامعین، نمی‌تواند مدل رفتار حاکمیتی نظام در موضوعات دیگر قلمداد شود.

او در مورد برجام های ۲ و ۳ نیز گفت:« در سال‌های دور و نزدیک، ما هرگز به برجام‌های دیگر فکر نمی‌کنیم و به غلبه بر دشمن و خاموش کردن صداهای تهدیدآمیز آنان و ایستادگی روی اصول و ارزش‌های انقلابی‌مان می‌اندیشیم.»

محمدعلی جعفری، هفته گذشته گفته بود که «مشکل سپاه در داخل کشور است نه خوارج آن» او امروز نیز تاکید کرد که «در مسیر انقلاب متأسفانه بزرگانی حتی در مقیاس جانشینی حضرت امام رحمه‌الله {منتظری} که به دلیل فقدان درک و موقعیت ممتاز انقلاب و تحریک‌پذیری از سوی عناصر بیگانه و ضدانقلاب از مسیر انقلاب که توسط رهبری انقلاب تعریف شده بود منحرف شدند.»

او در ادامه ضمن تاکید بر این سخن که «سپاه از جنگ استقبال نمی کند» گفت:« اگر گزینه نظامی پیش آید مانند هشت سال دفاع مقدس به عنوان یک فرصت نگاه می‌کنیم و آمریکا هم مثل گذشته هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »