وزیر خارجه آلمان: تعلیق پروازهای ماهان به خاطر ارسال تجهیزات نظامی به سوریه است

زیتون– هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان گفت تعلیق پروازهای هواپیمایی ماهان به آلمان به خاطر حمل تجهیزات و نفرات به مناطق جنگی به ویژه سوریه است.

او گفت آلمان پروازهای شرکت هواپیمایی ماهان‌ایر متعلق به ایران را به خاطر منافع ملی‌اش به تعلیق درآورده است.

صفحه‌ رسمی وزارت امورخارجه آلمان در توئیتر به نقل از هایکو ماس نوشت: «این تصیمیم ضروری بر اساس منافع امنیتی ما اتخاذ شده است. این شرکت هواپیمایی تجهیزات و اشخاصی را به مناطق جنگی، بیش از همه سوریه منتقل می‌کند.»

در ادامه این توئیت آمده است: «توافق هسته‌ای با ایران کماکان برای ما به‌طور فوق‌العاده‌ای اهمیت دارد اما ما این مسئله را کاملا روشن کرده‌ایم که در پاسخ به برخی تحولات دست به اقدامات مناسب می‌زنیم. این تصمیم به‌علاوه در راستای تحریم جدید اتحادیه اروپا (علیه ایران) پس از حوادث در فرانسه و دانمارک اتخاذ شده است.»

بنابر این گزارش، یک مقام ارشد در دولت آلمان روز دوشنبه گفت که این کشور حق فعالیت خطوط هوایی ماهان‌ایر ایران را به بهانه موضوعات ایمنی و ظن به کارگیری آنها در مقاصد نظامی، لغو کرده است.

دولت آلمان نسبت به این شرکت هواپیمایی مشکوک و معتقد است که هواپیماهای آن برای مقاصد نظامی خارجی مورد استفاده قرار گرفته‌اند. ماهان‌ایر از سال ۲۰۱۱ در فهرست تحریم‌های آمریکا قرار دارد.

مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا نیز با استقبال از این اقدام آلمان در پیامی توییتری نوشت: «آمریکا از تصمیم آلمان مبنی بر لغو حق فرود ماهان‌ایر ایران استقبال می‌کند.»

او در ادامه در اظهاراتی واهی ادعا کرد که این شرکت هواپیمایی با حمایت از آنچه که «تمایلات ویرانگرانه نظام ایران در منطقه» خوانده شد، تسلیحات در خاورمیانه جابه‌جا می‌کند.

پمپئو همچنین از متحدان آمریکا تقاضا کرد که راه آلمان را در پیش بگیرند.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »