رئیس قوه قضاییه: ماهیت سیاست خارجی ایران تغییر ناپذیر است

زیتون– صادق آملی لاریجانی در جلسه امروز (دوشنبه) مسئولان عالی قضاییبه اظهارات چند روز اخیر وزیر امور خارجه آمریکا درباره ایران و برخی کشورهای منطقه اشاره کرد و با «نامربوط خواندن» این سخنان گفت: وزیر امور خارجه آمریکا در سخنانی بسیار نامربوط ادعا کرده است که جمهوری اسلامی ایران در منطقه جنگ افروزی می‌کند و در مقابل، عربستان جزو کشورهای پیشتاز صلح در منطقه است!

رئیس قوه قضاییه وارونه ساختن حقایق از سوی آمریکا را موجب تعجب دانست و با تأکید بر اینکه «گویی الفاظ معانی خود را از دست داده‌اند» گفت: کشوری که با استفاده از بمبها و سلاح‌های آمریکایی هزاران انسان بی‌گناه را در یمن به شهادت رسانده و این‌همه جنایت مرتکب شده است چگونه پیشتاز صلح است؟

به گزارش اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه،آملی لاریجانی به نقش آمریکا و برخی کشورهای منطقه در ایجاد گروه تروریستی داعش اشاره کرد و افزود: باید پرسید نفتی که گروه داعش به‌راحتی می‌فروشد آیا به‌دور از چشم شما است؛ این نفت و در کنار آن اموال فرهنگی و باستانی و میراث فرهنگی عظیم کشور سوریه و عراق که توسط داعش و تروریست‌های دیگر به یغما رفته است در مرئی و منظر شما چگونه خرید و فروش می‌شود؟

رئیس دستگاه قضا همچنین گفت:اگر آمریکایی‌ها گمان می‌کنند که می‌توانند با برجام‌های دو، سه و چهار ماهیت سیاست خارجی و سپس ماهیت نظام جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهند سخت در اشتباه هستند و باید بدانند که مسئولان و مردم ما در چارچوب قانون اساسی به‌دنبال ارزش‌ها و اهداف انقلاب اسلامی هستند و از آن دست بر نخواهند داشت.

آملی لاریجانی با اشاره به اینکه  رهبری پیش از برجام همواره نسبت به اهداف و سیاست‌های آمریکا اظهار تردید می‌کردند و اکنون همگان به سیاست‌های متناقض و غرض‌آلود آمریکایی‌ها پی برده‌اند، گفت: مقام معظم رهبری به‌خوبی و با قاطعیت بحث برجام‌های دو و سه را کاملاً طرد کردند و استقلال کشورمان را نشان دادند

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی و نقش این رویکرد در مقابله باتوطئه‌های دولت‌های سلطه‌گر گفت: برخی در کشور گمان می‌کردند که اگر مسئله برجام حل و فصل شود همه مشکلات حل خواهد شد؛ اما چنین تفکری صحیح نیست و پیشرفت و توسعه و حل مشکلات در گروی تکیه بر توان داخلی و اتکا به قدرت و استعدادهای کشور است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »