تشنج در مجلس در پی دیدار نمایندگان فراکسیون امید با محمد خاتمی

زیتون- اعتراض یکی از نمایندگان عضو جبهه پایداری مجلس به دیدار نمایندگان فراکسیون امید با محمد خاتمی برای دقایقی مجلس را به تشنج کشید.

اعضای فراکسیون امید مجلس روز ۱۳ اسفند با محمد خاتمی، رییس‌ جمهوری اصلاحات، دیدار کرده بودند.

خبرگزاری فارس٬ نزدیک به سپاه پاسداران خبر داد که محمد مهدی زاهدی٬ نماینده کرمان، در جلسه علنی امروز (دوشنبه) در نطق میان دستور خود گفت: «دیدار جمعی از اهالی مجلس با فردی که در فتنه ۸۸ باغی انقلاب بوده حمایت از طغیان است. انتظار است نمایندگان مجلس منافع ملی را بر منافع جناحی و قومی ارحج دانسته و همراهی کامل با امام و انقلاب داشته باشند.»

او همچنین از «دستگاه‌های نظارتی» خواست که در واکنش به این دیدار اقدام لازم را انجام دهند.

پس از ایراد این نطق میان دستور٬ تعدادی از اعضای فراکسیون امید مجلس تقاضای مطرح کردن تذکر در واکنش به این سخنان را داشتند و در نهایت محمد علی وکیلی عضو هیئت رییسه مجلس در واکنش به این سخنان تذکر داد.

وکیلی خطاب به این نماینده عضو جبهه پایداری مجلس٬ گفت: «خلاف منافع ملی آنجایی صورت گرفت که با تنگ‌نظری و فتنه‌نمایی سرمایه‌های انسانی را به حاشیه بردید و رئیس‌جمهوری هشت ساله همچنان در گوشه و کنار کشور سخنرانی آزاد می‌کند و تمام مرزهای رسمی کشور را زیر سوال می‌برد اما کسی معترض نمی‌شود نه رئیس‌جمهوری که سال‌ها گوشه‌ای نشسته و جز دعوت به وحدت چیزی ندارد.»

 پس ایراد این سخنان توسط وکیلی تعدادی از نمایندگان عضو جبهه پایداری به جایگاه هیئت رییسه مجلس «هجوم بردند».

در این میان مجتبی ذوالنوری، نماینده قم، میکروفون آقای وکیلی را به سمت خود کشید تا سخنرانی کند اما وکیلی به او اجازه نداد.

همچنین عباس گودرزی نماینده بروجرد میکروفون علی مطهری رئیس جلسه را روشن کرد و گفت: «فتنه، خط قرمز نظام است.»

مجتبی ذوالنوری و جواد کریمی قدوسی بر سر علی مطهری فریاد می‌زدند که «خاتمی این همه خون ریخته و فتنه کرده است.»

پس از این تنش، تعدادی از نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس نیز به جایگاه هیئت رییسه مجلس آمدند.

در نهایت، علی مطهری گفت: «اخطار آقای وکیلی وارد بود. آقای خاتمی ممنوع‌الملاقات نیست بلکه ممنوع‌التصویر است که آن هم مبنای قانونی ندارد. لطفا بنشینید سرجایتان.»

او در پاسخ به اعتراضات اعضای جبهه پایداری و از جمله محمد مهدی زاهدی گفت: «مطلب روشن است. آقای زاهدی شما صحبتی کردید که تلویحا توهین به برخی از نمایندگان بود و آقای وکیلی هم جواب داد. تمام شد.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. این منافع ملی، ایران ، ملت ایران و اقتصاد چقدر عزیز شدند !
    دهه ۶۰ و ۷۰ یادش بخیر ! امام ره و سران حزب اله و امت حزب اله حاضر در صحنه جز مکتب و حکومت اسلامی را عزیز نمی شمردند! حتا می گفتند ما برای مکتبان انقلاب کردیم نه برای اصلاح و بهبود اقتصاد ! برای حفظ حکومت اسلامی می جنگیم نه برای کشور و ملت و میهن !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »