زیتون- احمدتوکلی، نماینده مجلس دیشب گفت که متأسفانه فسادها زیاد، شبکه ای و سیستماتیک شدهاند و مسئولان نیز از زندگی ساده فاصله گرفتهاند. وقتی مسئولان بخواهند در رفاه زندگی کنند مردمشان را بدبخت خواهند کرد ولی اگر قصد خدمت به مردم داشته باشند نباید خودشان را در نظر بگیرند. او در برنامه پایش تلویزیون با تأکید بر اینکه دستگاهها مسئول مبارزه با فساد هستند ادامه داد در حال حاضر به مرحله ای رسیده ایم که دستگاه های مسئول مبارزه با فساد خودشان به درجاتی از فساد آلوده شدهاند.
توکلی در ادامه این برنامه که توسط سایت الف، نیز منتشر شده، با اشاره به قوی شدن فاسدان و دستگاه های مبارزه با فساد اضافه کرد:« به مرحله ای که دستگاه های مسئول مبارزه با فساد خودشان به درجاتی از فساد آلوده میشوند، فساد سیستماتیک میگویند. وقتی در قوه قضائیه زمان آملی لاریجانی ۱۷۰ قاضی عزل میشود یعنی در این سیستم نیز گرفتاری فساد و البته عزم نسبی برای مبارزه با فساد وجود دارد. البته نیروی انتظامی و قوه قضائیه افسران و یا قضات خوب هم هست ولی عزل این تعداد قاضی نشان دهنده گرفتاری این دستگاه با فساد است. وقتی فاسدها در مجاری اداری و تصمیم گیری نفوذ میکنند در نتیجه مانع از مبارزه میشوند و عزم را از بین میبرند.»
توکلی در پاسخ به این سؤال که آیا دادگاه بزرگ فساد مالی درست اطلاع رسانی شد، گفت:« صدا و سیما باید اطلاع رسانی کند ولی به نظر من درست اطلاع رسانی نشده است.به نظر من شفاف عمل نمیکنیم در حالی که باید شفاف عمل کنیم در غیر این صورت زحمات مبارزه کنندگان با فساد نادیده گرفته میشود.گاهی به بهانه اینکه آبروی نظام میرود، سری که درد نمیکند چرا دستمال میبندید، تطمیع، خرید رسانه مانع شفاف سازی میشود و در این صورت نمیتوانند خدمات خود را در مبارزه با فساد به مردم بدهند.»
وی در پاسخ به این سؤال که اگر حقوق خوبی به مسئولان پرداخت شود آیا دستبرد به بیتالمال کمتر میشود، گفت:« اولاً با استقرار مسئولان دولتی در خانه های خوب و بزرگ دستبرد به بیتالمال و ثانیاً چرا باید به کسی اینطور بی اندازه مال بدهند و به فرد دیگری حتی به اندازه یک بیستم آن هم ندهند. یکی از مسئولان حقوق ۳۷ میلیونی میگرفت که به وسیله معاون وی گفتم این کار را نکن و من هم چیزی نمیگویم. آن مدیر با توجیه اینکه در کارخانه سهامی ندارد برای خودش ۱۷۵ ساعت اضافه کار رد کرده بود در حالی که ساعت کاری افراد در ماه ۱۷۶ ساعت است. با چنین اضافه حقوقهای بسیار بالایی دریافت کردن قطعاً راه کمک به آبدارچی که واقعاً اضافه کار هم میکند، بسته میشود. قصد مچ گیری نداریم بلکه با هدف اصلاح و در چارچوب قانون عمل میکنیم.»
توکلی همچنین افزود:« ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد، شفافیت در قراردادها، انتشار اطلاعات و دسترسی آزاد به آنها و همچنین اینکه اسناد مرتبط با حق مردم باید به صورت شفاف اطلاع رسانی و آزادانه در اختیارشان قرار بگیرد نیز از دیگر این قوانین هستند.»
این نماینده مجلس در واکنش به اینکه شب انتخابات از چند فساد بزرگ پرده برداری کردید و آیا این رونماییها تنها مختص به شب انتخابات است، پاسخ داد:« من این کار را انجام ندادم. دوستان منصوب به ستاد من این کار را انجام دادند و کسانی بودند که از مجلس هفتم به این طرف با فساد مبارزه کرده و در این راه دادگاه رفته و محاکمه شدند. افرادی بودند که با گردن کلفتهای صاحب قدرت و مکنت مبارزه کردند و روبروی آنها ایستادند.زاکانی چهار سال قبل این کار را کرده و محاکمه شده و نادران که با معاون رئیس جمهور درافتاد مثل بنده برای این کار محاکمه شد.»
رییس سابق مرکز پژوهش های مجلس، در پاسخ به این سؤالها که آیا درست است خبرنگاران رسانهها را از پرداختن به پرونده مشهور فساد اقتصادی منع کنند، مگر جمهوری اسلامی چه چیزی را برای پنهان کردن دارد و آیا چنین رفتاری خلاف با فرمان مبارزه با فساد نیست، عنوان کرد:« سخت گیری در این پروندهها نسبت به رسانهها غلط است و به جای توبیخ باید تشویق به این کار شوند البته ممکن است در مواردی شورای امنیت ملی بگوید که ورود پیدا نشود بهتر است. به عنوان مثال در پرونده کرسنت وزارت نفت تلاش کرد تا پرونده را به یک جای خوب برساند تا منابع ملی بهتر تأمین شود ولی کلاً روحیه پنهانکاری در سیستم ما زیاد است.»
2 پاسخ
“مگر جمهوری اسلامی چه چیزی را برای پنهان کردن دارد ”
هیچ !!!
و جالب است که یکی از این قضات عزل شده در اصفهان را بازخرید کردند با بیش از سیصد میلیون تومان !
این عزل شده در اصفهان را هنگام دریافت رشوه بازداشت کردند ، چند سال ایشان به گرفتن رشوه شهرت داشتند و مسئولین با تائید مطلب از نداشتن مدرک برای برکناری او اظهار تاسف میکردند !
در زمان ستم شاهی قاضی شهر ما یک باغچه خرید و این عمل موجب سوء شهرت او شد . با اینکه نه در آن زمان و نه بعد از آن هیچ کس اتهام مشخصی به او نسبت نداد ، همین سوء شهرت باعث بازنشستگی او شد !
در حال حاضر اکثر قضات شهره شهرند ، تا جایی که احمد جنتی هم فریادش از رشوه خواری در دستگاه قضا بلند شد !
دیدگاهها بستهاند.