پیشنهاد مطهری به لاریجانی و عارف

زیتون– علی مطهری مدعی شد که پیش از شکل‌گیری رسمی رقابت بین علی لاریجانی و محمدرضا عارف برای ریاست مجلس دهم، پیشنهادی برای این دو داشته است. پیشنهادی که می گوید با هر دو طرف مطرح کرده اما آنها حاضر به پذیرش آن نشده‌اند. مطهری می خواسته کاری کند تا رقابتی بین این دو در صحن علنی شکل نگیرد. اما اکنون می گوید که این رقابت قطعی است و دو طرف تصمیم خود را گرفته‌اند.

او که فضای هر دو جلسه برگزار شده توسط علی لاریجانی و محمدرضا عارف را دیده است، به اعتماد گفت:«برگزاری این دست جلسات به نظر من خیلی به معنی وزن‌کشی نیست. همانطور که حضور در هر کدام از این فراکسیون‌ها هم به معنای عضویت در آن نیست. چرا که الان در این فضا برخی نمایندگان هنوز در حال ارزیابی هستند و احتمال دارد که نظر آنها در روزهای آینده تغییر کند.»

علی مطهری با تایید این مطلب که به دلیل عضویت در لیست امید، به جلسه نهاد ریاست جمهوری رفته بود، خود را فراجناحی دانست و گفت:«برای جلسه اصولگرایان هم قصد داشتم ببینم که جلسه به چه صورت است که البته دیر رسیدم.»

او به رغم فراجناحی خواندن خود، تصمیم تشکیل فراکسیون سوم در مجلس را به بعد از انتخاب هیت رییسه مجلس موکول کرد.

منتخب مردم برای مجلس دهم در مورد دلایلی که باعث شد پیشنهاد عدم رقابت به لاریجانی و عارف بدهد، گفت:« برای اینکه نهایتا فراکسیون سومی تشکیل نشود و افراد مستقل و معتدل به فراکسیون امید بپیوندند و این فراکسیون به شکل قاطع فراکسیون اکثریت شود. بعد اینجا ما در مجلس دو چهره موثر و با نفوذ و هماهنگ می‌توانستیم داشته باشیم. همین موضوع را با هر دو نفر آقایان هم مطرح کردم ولی نهایتا دیدم خیلی هماهنگی و تمایل برای این کار وجود ندارد.» به گفته او دلایل این دو نامزد احتمالی ریاست مجلس وجود برخی از نماینده های مستقل است «می گویند برخی از مستقل‌ها ترجیح می‌دهند نهایتا به فراکسیون امید یا فراکسیون اصولگرایان نروند و نخواهند عنوان اصلاح‌طلبی یا اصولگرایی داشته باشند و ما آنها را در مجلس از دست بدهیم و ضعیف شویم. استدلال هم این است که به همین دلیل امکان تحقق آن فراکسیون ضعیف می‌شود. به هر حال شرایط الان طوری شده که هر دو نفر برای رقابت وارد می‌شوند و مشغول فعالیت هستند.»

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »